(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Farkas Róbertné Dátum: 2012-06-28 14:18:20
Kedves Erika! Írta,hogy a Coastlighthotelben van hűtő ninibárral.Az mit jelent?Hogy van egy hűtő+minibár?vagy csak minibár!És mekkora kb.a mérete?Fagyasztó rész van hozzá?Gondolok itt a jég akkukra,főleg haza felére le tudjuk-e fagyasztani a hosszú út előtt?És még olyan kérdésem lenne,hogy a hotel közelében van-e valamiféle bolt ahol pékárut lehet vásárolni?És a bazárok milyen messze vannak a hoteltől?Válaszát előre is köszönöm!Kriszti
NAgy Dátum: 2012-06-28 13:25:51
Kiss Tibor írta ekkor: 2012-06-27 00:23:35
Szia! Természetesen, amire tudok szívesen válaszolok. A levesek általában olyanok, mint nálunk a krémlevesek, nagyon finom a paradicsom levesük, de ezt elmondhatom a borsó, karfiol, érdekes a lencselevesük is. Gondolom, amikor Te mész, az akkori friss zöldféleségekből készültek lesznek leginkább. Második, valamilyen húsos étel (disznóhúst kivéve), körettel, tészta, krumpli, és mellette a zöldséges (padlizsán /török paradicsom/, cukkini, paradicsom, paprika stb) tálak sokasága, volt kefires, joghurtos is. Nem vagyok vegetáriánus, de nagyon ízlett az étel, nem beszélve a mediterrán saláták tömkelegéről. A török konyha nagyon változatos, kellemes fűszerekkel ízesítve és sok zölddel dúsítva. Ezért mondom, hogy nem bántam meg, hogy befizettem a félpanziót, annyi pénzből ilyen változatos ételt nem lehet kihozni. A slussz, pedig valamilyen édesség. Ha hiszed, ha nem, én édesszájú vagyok, de többször volt úgy, hogy nem kívántam a harmadikat. A reggelit kérdezted, a kínálat lényegében mindennap azonos, sajtok, főtt tojás, felvágottak, olívabogyó, háromféle, paprika, paradicsom, uborka, kenyér, olyan péksütemény, mint nálunk párnacsücske, csak sós, tea, gépi kávé. Aki befizeti az étkezést, ők a Yonca-ban étkeznek, ott van akkora helység, ahol többen elférnek. Nekem a LONG BEACH tetszett a legjobban, homokos és lassan mélyülő. Itt küldök egy linket a várható időjárásról, nekem bevált! http://www.wunderground.com/q/zmw:00000.1.17232. Kellemes nyaralást kívánok. Nyugodtan kérdezzél. Tibor
Szia Tibor :) Arról érdeklődnék még, hogy a legtöbb étel bárány húsból készült a vacsoránál? Az az egyetlen hús amit nem igazán szeretek. Azt említetted hogy sajnos sertés hús az nincsen. De remélem csirke pulyka marha az lesz? :) Örülök, hogy Törökországot választottam úti célul így legalább megismerem a kultúrájukat. De indulás előtt még olvasgatok róluk :) A vacsoránál a menü a levesből és másodikból lehet választani? Vagy az adott, egyfajta van csak? Köszönöm előre is :)
Dátum: 2012-06-27 17:14:23
Balogh Zsoltné írta ekkor: 2012-06-27 11:36:42
Kedves Erika! Azt szeretném megtudni,hogy a Coastlight hotelben a szobában van-e hütő? Ha nincs,akkor lehetöség van-e arra,hogy berakassunk egyet! A kisfiam inzulinját hütőben kellene tartani! Válaszodat elöre is köszönöm!
Kedves Balogh Zsoltné, igen a Coastlight szállodai szobákban van hűtő minibárral. Nem okoz problémát. Üdv, Erika
Mónika Dátum: 2012-06-27 14:07:39
Kedves Erika! Szeretném megkérdezni, hogy egy 9 éves kislány úszhat-e egyedül delfinekkel, vagy felnőtt kísérőnek is be kell fizetnie? Egyébként jól úszik! A másik kérdésem, hogy az Adaland-nak ill. az Aquafantasy-nak van-e külön buszjárata?Ha igen, ingyenes-e vagy kell-e érte fizetni? Vagy ha nem, akkor dolmussal megközelíthető? Mert mi valószínűleg többször is vendégek leszünk ott... :) Létezik olyan, hogy 2 napos belépőjegy? Köszönöm válaszod!
Balogh Zsoltné Dátum: 2012-06-27 11:36:42
Kedves Erika! Azt szeretném megtudni,hogy a Coastlight hotelben a szobában van-e hütő? Ha nincs,akkor lehetöség van-e arra,hogy berakassunk egyet! A kisfiam inzulinját hütőben kellene tartani! Válaszodat elöre is köszönöm!