(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-06-27 06:59:55
Mónika írta ekkor: 2012-06-26 12:38:48
„Kedves Erika! A vízi vidámparkban több helyszínt is találtunk. Azt szeretném megkérdezni,hogy a 18 eur belépővel lehet-e menni a többi helyszínre is. Gondolok itt a safariparkra, rafting, aquapark, dolphinpark vagy mindegyikre külön kell belépőt venni. Az Aquaparkban a belépővel lehet-e korlátlanul használni a csúzdákat. Engem főleg a delfinúszás érdekelne,hogy oda kell-e előre időpontot egyeztetni, és milyen nyelven adják a delfineknek az útasításokat. Segítségét előre is köszönöm. További szép napot kívánok.”
Kedves Mónika! Az Aquapark és a Delfin park sajnos külön belépős. Az Aquapart 20Euró, a Delfin park pedig 19 Eurós belépős. Ebben az árban benne van a transzfer és a korlátlan csúszda használat. A delfin úszásért külön 80 Eurót kell fizetni. A delfinparkban helyben kell az időpontot egyeztetni. 14 órakor van a delfin show, utána lehet úszni. Nem tudom biztosan de szerintem törökül adják az utasitást a delfinnek, mert amikor ott voltunk ha törökül beszéltem hozzá akkor felemelte a fejét :) Az iroda akciós ajánlata: Ha mindkét parkba befizetnek akkor 4 Euro kedvezményt adnak, vagyis összesen 35 Euró lesz a belépő. Üdv: Erika
Kiss Tibor Dátum: 2012-06-27 00:23:35
NAgy írta ekkor: 2012-06-26 14:02:59
Szia :) Köszönöm a válaszodat :) Még azt szeretném kérdezni ha nem zavarlak a levelemmel, hogy főételről van e fotód? Vagy mégis milyen leves van és második? Ha pár példát említenél.. A reggelinél nem mindennap ugyan az lesz kitéve? Változatos a svédasztal? Mi a Yoncába fogunk megszállni, és ott is akarunk majd étkezni. Te hol ettél? Melyik strandon érdemesebb fürödni? Neked melyik tetszett a legjobban? Köszönöm a választ :) Lehet majd még fogok neked írni, ha nem bánod.
Szia! Természetesen, amire tudok szívesen válaszolok. A levesek általában olyanok, mint nálunk a krémlevesek, nagyon finom a paradicsom levesük, de ezt elmondhatom a borsó, karfiol, érdekes a lencselevesük is. Gondolom, amikor Te mész, az akkori friss zöldféleségekből készültek lesznek leginkább. Második, valamilyen húsos étel (disznóhúst kivéve), körettel, tészta, krumpli, és mellette a zöldséges (padlizsán /török paradicsom/, cukkini, paradicsom, paprika stb) tálak sokasága, volt kefires, joghurtos is. Nem vagyok vegetáriánus, de nagyon ízlett az étel, nem beszélve a mediterrán saláták tömkelegéről. A török konyha nagyon változatos, kellemes fűszerekkel ízesítve és sok zölddel dúsítva. Ezért mondom, hogy nem bántam meg, hogy befizettem a félpanziót, annyi pénzből ilyen változatos ételt nem lehet kihozni. A slussz, pedig valamilyen édesség. Ha hiszed, ha nem, én édesszájú vagyok, de többször volt úgy, hogy nem kívántam a harmadikat. A reggelit kérdezted, a kínálat lényegében mindennap azonos, sajtok, főtt tojás, felvágottak, olívabogyó, háromféle, paprika, paradicsom, uborka, kenyér, olyan péksütemény, mint nálunk párnacsücske, csak sós, tea, gépi kávé. Aki befizeti az étkezést, ők a Yonca-ban étkeznek, ott van akkora helység, ahol többen elférnek. Nekem a LONG BEACH tetszett a legjobban, homokos és lassan mélyülő. Itt küldök egy linket a várható időjárásról, nekem bevált! http://www.wunderground.com/q/zmw:00000.1.17232. Kellemes nyaralást kívánok. Nyugodtan kérdezzél. Tibor
NAgy Dátum: 2012-06-26 14:02:59
Kiss Tibor írta ekkor: 2012-06-25 20:29:13
Szia! A svédasztalos reggeli, de főleg a vacsora sok helyi specialitást tartalmaz. Reggelit kivéve, italfogyasztást nem tartalmaz. Vacsoránál a főétel (leves és második) mellett legalább 6-8 hidegtálból lehet választani, nagyon sok mediterrán és török zöldségféleségek variációiból. Mindig van valamilyen édesség is. A Facebbok-on a Grand Tours-nak is van oldala, odatettem fel képeket, többek között a reggeliről és vacsoráról. Muzulmán vallás miatt disznóhús mentesek az ételeik. A levest és a másodikat a személyzet tálalja, ez nem jelenti azt, hogy nem adnak repetát.Több helyen is szó volt arról, hogy csak ha legalább 10 fő fizeti be a félpanziót akkor biztosítanak svédasztalos ellátást, de a szállodát nem csak a Grand Tours tölti, így biztosra vehető, hogy svédasztalos lesz az ellátás. Biztosan ízleni fog a török konyha! Fogyókúrát ne erre az időszakra tervezzél!! Jó nyaralást kívánok!
Szia :) Köszönöm a válaszodat :) Még azt szeretném kérdezni ha nem zavarlak a levelemmel, hogy főételről van e fotód? Vagy mégis milyen leves van és második? Ha pár példát említenél.. A reggelinél nem mindennap ugyan az lesz kitéve? Változatos a svédasztal? Mi a Yoncába fogunk megszállni, és ott is akarunk majd étkezni. Te hol ettél? Melyik strandon érdemesebb fürödni? Neked melyik tetszett a legjobban? Köszönöm a választ :) Lehet majd még fogok neked írni, ha nem bánod.
Mónika Dátum: 2012-06-26 12:38:48
Mónika írta ekkor: 2012-06-20 13:59:44
Kedves Erika! A vízi vidámparkban több helyszínt is találtunk. Azt szeretném megkérdezni,hogy a 18 eur belépővel lehet-e menni a többi helyszínre is. Gondolok itt a safariparkra, rafting, aquapark, dolphinpark vagy mindegyikre külön kell belépőt venni. Az Aquaparkban a belépővel lehet-e korlátlanul használni a csúzdákat. Engem főleg a delfinúszás érdekelne,hogy oda kell-e előre időpontot egyeztetni, és milyen nyelven adják a delfineknek az útasításokat. Segítségét előre is köszönöm. További szép napot kívánok.
„Kedves Erika! A vízi vidámparkban több helyszínt is találtunk. Azt szeretném megkérdezni,hogy a 18 eur belépővel lehet-e menni a többi helyszínre is. Gondolok itt a safariparkra, rafting, aquapark, dolphinpark vagy mindegyikre külön kell belépőt venni. Az Aquaparkban a belépővel lehet-e korlátlanul használni a csúzdákat. Engem főleg a delfinúszás érdekelne,hogy oda kell-e előre időpontot egyeztetni, és milyen nyelven adják a delfineknek az útasításokat. Segítségét előre is köszönöm. További szép napot kívánok.”
Dátum: 2012-06-26 11:45:00
Kedves utasaink! Elnézést kérünk a félpanziós befizetések körüli zűrzavarért, egyeztettem az irodával és az otthoni félpanziós befizetés továbbra is 19.900 Ft, aki viszont itt helyben szeretne befizetni annak egységesen 10 Euró/ nap lesz fejenként. Akár egész hétre, akár csak pár napra fizetnek be. Megértésüket előre is köszönjük. Üdv:Erika