(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Barabás Marika Dátum: 2012-06-19 07:52:47
Sziasztok! Tudja valaki hogy milyen az idő szeptemberben Kusadasiban és milyen a hőmérséklete kb. a tengernek? A part homokos vagy kavicsos? Köszönöm. Barabás Marika
Farkas Róbertné Dátum: 2012-06-18 22:43:10
Kedves Fórumozók! A családommal Augusztus 3-án indulunk Kusadasiba a Coastlighthotelbe.Látom itt a fórumon,hogy az elkövetkező időben többen is mennek erre a szállás helyre.Arra kérném azokat,hogy amikor haza érkeznek egy részletes beszámolóval tájékoztassanak a hotelről és persze minden részlet érdekel.Például:mekkora hűtő van,van-e szárogatási lehetőség.Ez azért érdekel,mert 2 hétre megyünk és nem mindegy mennyi ruhát cipelünk feleslegesen.Érdekel még,hogy milyen a hotel strandja.Homokos vagy kavicsos?Gyerek szempontjából,lehet-e kagylót találni,tud-e búvárkodni?A takarítás hogyan zajlik a hotelben,hányszor mennek be a szobába,ételek milyenek?A fakultatív kirándulásra melyikre érdemes befizetni?Szóval elég sok minden érdekelne nem szeretném most tovább részletezni.Meg köszönném annak aki beszámol nekünk,ha haza ér.Jó nyaralást mindenkinek!Előre is köszönöm!Farkasné Kriszti
Tomposné Andi Dátum: 2012-06-18 22:21:46
Kedves Fórumozók!Jön június 29-én valaki az Olíviába közületek?Mi öten indulunk Szombathelyről.Üdv:Andi
Kiss Tibor Dátum: 2012-06-18 22:18:14
Sikó Gyuláné, Terike! Az időjárásról én is találtam egy linket, amikor mi voltunk (az itthoni májusi fagyosszentek idején) nekem is működött! Íme a link: http://www.wunderground.com/q/zmw:00000.1.17232. Ami a lírát illeti! A magam tapasztalatából is, azt tudom ajánlani, hogy az utasok vigyenek magukkal, vagy kint váltsanak, mert a legtöbb helyen, lírával lehet fizetni, ha esetleg elfogadja az Eu-t azt nem jól váltják. Erika, a kinti idegenvezető is javasolja, hogy vigyenek magukkal lírát. Sok helyen bankkártyával is lehet fizetni. Jó nyaralást kívánok mindenkinek. Tibor
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-06-18 19:19:12
A meteoprog 40 c.fokot is ír Kusadasira az elkövetkező napokra. 15 naposig van minél közelebbi az időpont annál biztosabb az előre jelzés.Nekünk májusba Ciprusra bejött. Lyra a legolcsóbb a Ráday utcába 129-ér vettem de álltalába ők a legolcsóbbak. /közel esik a Kálvin térhez .Én minden Török útnál még Ciprusra is vittem lyrát mert átmentünk a török részre és a belépőket csak abba lehetett fizetni. Meg jobban jártok pl.a dolmus 1 euró vagy 2 líra átszámolva 1E.-2,30 -2,40 líra és nagyon sok helyen 1:2-be számolják. Én mindig jobban jártam ha lírába fizettem. Teri