Kedves utasaink! Akkor tisztázzuk még egyszer. Már az előzőeknél is leirtam, hogy ez a 2 E. reggeli és 4E. vacsora az Oliviás tulajdonos saját ajánlata!!! Nem tartalmazza a svédasztalos reggelit és vacsorát!!!! Csak egy menü a vacsora ennyi pénzért amit a közeli étteremből hozat. Tehát nem helyben készül!!! Aki befizet félpanzióra otthon annak a yoncában svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora van 10 fő fölött. Amit helyben készítenek, a konyha tiszta, a szakács nagyon jól főz!!! Aki nem otthon fizet be annak ha itt fizet helyben egész hétre :8Euro / nap a dij, aki pedig alkalomszerűen szeretne befizetni annak 10 Euro/ nap a dij. Remélem most már megértik hogy miért szorgalmazom az otthoni befizetést. Üdv: Erika
Kedves Erika,
Nagyon köszönöm a választ, így már teljesen világos a helyzet, csak szerettem volna biztosra menni, hogy mennyi az annyi, nem nagyon értettem, mindenki írogatott és nem szerettem volna abba a hibába esni, hogy "hát mert ő azt mondta és azt írta." Egy utolsó kérdésem lenne még ezzel kapcsolatban. Ha befizetünk a félpanzióra, és mondjuk a fakultatív program korán indul vagy későn ér véget, akkor aznapra biztosított-e bármilyen formában az az étkezés, melyről lemaradunk. Illetve ha nincs meg a 10 fő/étkezés, akkor abban az esetben menüválasztásos az étkezés?
Köszönöm még egyszer a tisztázást és a segítséget!