(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

NAgy Dátum: 2012-06-20 14:07:55
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban hogy török lírát hol tudok váltani? Jász-NAgkun-Szolnok megyében!? CSak Pesten lehet?
Mónika Dátum: 2012-06-20 13:59:44
Kedves Erika! A vízi vidámparkban több helyszínt is találtunk. Azt szeretném megkérdezni,hogy a 18 eur belépővel lehet-e menni a többi helyszínre is. Gondolok itt a safariparkra, rafting, aquapark, dolphinpark vagy mindegyikre külön kell belépőt venni. Az Aquaparkban a belépővel lehet-e korlátlanul használni a csúzdákat. Engem főleg a delfinúszás érdekelne,hogy oda kell-e előre időpontot egyeztetni, és milyen nyelven adják a delfineknek az útasításokat. Segítségét előre is köszönöm. További szép napot kívánok.
Dátum: 2012-06-20 13:01:42
Schneider Melinda írta ekkor: 2012-06-20 09:33:44
Kedves Erika, Nagyon köszönöm a választ, így már teljesen világos a helyzet, csak szerettem volna biztosra menni, hogy mennyi az annyi, nem nagyon értettem, mindenki írogatott és nem szerettem volna abba a hibába esni, hogy "hát mert ő azt mondta és azt írta." Egy utolsó kérdésem lenne még ezzel kapcsolatban. Ha befizetünk a félpanzióra, és mondjuk a fakultatív program korán indul vagy későn ér véget, akkor aznapra biztosított-e bármilyen formában az az étkezés, melyről lemaradunk. Illetve ha nincs meg a 10 fő/étkezés, akkor abban az esetben menüválasztásos az étkezés? Köszönöm még egyszer a tisztázást és a segítséget!
Kedves Melinda! Amennyiben korán indul a program(ez csak kétszer fordul elő Pamukkale és Ephesos esetén) szendvicset biztositunk reggeli helyett. A vacsorára minden program esetében hazaérkezünk. Igen akkor menü kerül felszolgálásra, de biztos hogy finomabb mint az Oliviában :) ezért szorgalmazom hogy fizessenek be otthon és akkor mindenki ehet svédasztalt. Egyébként vannak más vendégek is itt a Yoncában szóval nem nagyon fordul mostmár elő hogy kevesebben vacsoráznak mint 10 fő. Nagyon szívesen, örülök hogy segíthettem! Üdv: Erika
Schneider Melinda Dátum: 2012-06-20 09:33:44
írta ekkor: 2012-06-19 17:47:40
Kedves utasaink! Akkor tisztázzuk még egyszer. Már az előzőeknél is leirtam, hogy ez a 2 E. reggeli és 4E. vacsora az Oliviás tulajdonos saját ajánlata!!! Nem tartalmazza a svédasztalos reggelit és vacsorát!!!! Csak egy menü a vacsora ennyi pénzért amit a közeli étteremből hozat. Tehát nem helyben készül!!! Aki befizet félpanzióra otthon annak a yoncában svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora van 10 fő fölött. Amit helyben készítenek, a konyha tiszta, a szakács nagyon jól főz!!! Aki nem otthon fizet be annak ha itt fizet helyben egész hétre :8Euro / nap a dij, aki pedig alkalomszerűen szeretne befizetni annak 10 Euro/ nap a dij. Remélem most már megértik hogy miért szorgalmazom az otthoni befizetést. Üdv: Erika
Kedves Erika, Nagyon köszönöm a választ, így már teljesen világos a helyzet, csak szerettem volna biztosra menni, hogy mennyi az annyi, nem nagyon értettem, mindenki írogatott és nem szerettem volna abba a hibába esni, hogy "hát mert ő azt mondta és azt írta." Egy utolsó kérdésem lenne még ezzel kapcsolatban. Ha befizetünk a félpanzióra, és mondjuk a fakultatív program korán indul vagy későn ér véget, akkor aznapra biztosított-e bármilyen formában az az étkezés, melyről lemaradunk. Illetve ha nincs meg a 10 fő/étkezés, akkor abban az esetben menüválasztásos az étkezés? Köszönöm még egyszer a tisztázást és a segítséget!
Honvéd Lászlóné Erzsó Dátum: 2012-06-19 22:33:56
Mi pénteken utazunk ,már csak 3-at kell aludni és megyünk! smile smile