Sziasztok,
Én érdeklődni szeretnék, vagyis inkább tisztázni ezt a kérdést, mert én már teljesen összekavarodtam.
A félpanziós ellátás a honlapon 19000 Ft-os áron van feltüntetve. Viszont sokan itt is, és a FB-os képek között egyik fényképen is megerősítették azt, hogy a helyszínen történő fizetés esetén (ha csak 1-1 estére befizettek mondjuk), akkor 2 € a reggeli és 4 € pedig a vacsora ára.
Viszont bárhogy is számolok és bármilyen rossz árfolyammal, ha 8 napot számolok, mindkét alkalommal befizetve, akkor az 8*6 €, ami összesen 48 €-t tesz ki. Ami 290 Ft-os € árfolyammal is 13920 Ft-ra jön ki a félpanzió.
Szóval akkor miért éri meg befizetni a félpanziót? Mármint ez alapján számolva semmiért, saját meglátásom szerint, mivel kint olcsóbban kijön az ember.....
de javítsatok ki ha tévedek, csupán ez nem tűnik túl logikusnak.
Kedves utasaink! Akkor tisztázzuk még egyszer. Már az előzőeknél is leirtam, hogy ez a 2 E. reggeli és 4E. vacsora az Oliviás tulajdonos saját ajánlata!!! Nem tartalmazza a svédasztalos reggelit és vacsorát!!!! Csak egy menü a vacsora ennyi pénzért amit a közeli étteremből hozat. Tehát nem helyben készül!!! Aki befizet félpanzióra otthon annak a yoncában svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora van 10 fő fölött. Amit helyben készítenek, a konyha tiszta, a szakács nagyon jól főz!!! Aki nem otthon fizet be annak ha itt fizet helyben egész hétre :8Euro / nap a dij, aki pedig alkalomszerűen szeretne befizetni annak 10 Euro/ nap a dij. Remélem most már megértik hogy miért szorgalmazom az otthoni befizetést. Üdv: Erika