(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Gábor Dátum: 2012-06-05 07:03:32
írta ekkor: 2012-06-04 20:12:59
Kedves Gábor! Utánajárok a dolognak, két strand is van a környékünkön, megkérdezem mindkét tulajdonost és kérek árajánlatot. Szerintem meg fogjuk tudni oldani. Irok az árajánlatról amint megkaptam. Üdv: Erika
Kedves Erika! Köszönöm gyors válaszát, mivel már házasok vagyunk így csak egy kis jelképes amolyan házasság megerősítő kis szertartásra gondoltunk kettesben pár percben a tengerparton nagyon szolidan, pár szép fotót készítenénk róla emlékbe így ünnepelve az évfordulónkat. Szeptember elejére tervezzük de még egyenlőre csak érdeklődünk . Előrre is köszönöm válaszát. Üdv. Gábor
Dátum: 2012-06-04 20:27:33
KÖDMÖN KRISZTIÁN írta ekkor: 2012-06-04 15:19:18
Sziasztok mi pénteken megyünk kusadasiba kérdésem lenne hogy pl dohányáru mennyibe kerül ott kint és még az üditö és a sör is érdekelne ?!!!!!
Kedves Ködmön Krisztián! Az italok és a cigaretta is drága itt Törökországban. Érdemes a török határon beszerezni. Az Efes sör is kb. 3.5-4 euró között kapható a legolcsóbban ami kb:455-520 Ft. Aki tud hozzon otthonról. A rövid italokra is nagyon magas az áfa itt ezért nagyon drága.Üdv: Erika
Dátum: 2012-06-04 20:23:54
Kis Richárd Ádám írta ekkor: 2012-06-02 21:47:12
Kedves Erika!! Milyen az idő Kusadasiba? :)A köpönyeg.hu mennyire ad jó tájékoztatást az ottani időjárásról? Olvastam hogy lehet búvárkodni is....A felől is szeretnék érdeklődni.Hol lehetne búvárkodni?Mennyibe kerülne és mik a feltételek? Fakultatívoknál jún végén is azok a sorrendek lesznek,mint az egyik Kedves utasuk,ha jól tudom Tibor megosztott velünk képen?Mert minket a bevásárlótúra,török est,Ephesus,Vízi vidámpark érdekelne..... Még hallottam a quadtúráról is,hogy Önnél lehet érdeklődni....Hol lehet majd rá jelentkezni,mennyibe kerülne pontosan és milyen helyekre mennénk? Kusadasiba 1líra hány Ft ba kerül most,ha ott szeretnénk váltani? Előre is köszönöm a megtisztelő válaszát :)Szép Estét
Kedves Kis Richárd Ádám! A fakultativ programok nem fognak változni szezon végéig. Mindegyikre nálam lehet jelentkezni. Az Önt érintő búvárkodásról nem sok infó van,még nem volt senki az utasaink közül. Amit az iroda ígér az a következő:Az oktatók egy elszigetelt partszakaszon tanitják meg a búvárkodás alapjait. Az ára 30 euró ami a transzfert is tartalmazza. A quad safari programról sincs tapasztalat még eddig, az iroda ajánlata: fél napos program, mely során átszelünk hegyeket - völgyeket. A túrát rövid tájékoztató előzi meg a biztonság érdekében a quad motorokról, védőszemüveget és bukósisakot biztositanak. Az ár a transzferrel együtt 50 euro egy személy esetén, két személy esetén 35 euro.Egy török líra kb. 130 forint de helyenként változik az árfolyam. Üdv: Erika
Dátum: 2012-06-04 20:12:59
Gábor írta ekkor: 2012-06-02 10:55:03
Feleségemmel az idén nyáron ünnepeljük a 10. házassági évfordulónkat és ennek alkalmából szeretnénk a tengerparton összeházasodni, persze nem kell nagy felhajtásra gondolni csak egy egyszerű kis pár perces szertartást szeretnénk a parton jelképesen. A kérdésem ezzel kapcsolatos, hogy van-e lehetőség erre ott Kusadasiban? Ha igen milyen papírokkal kell rendelkeznünk, anyagi vonzatát tekintve mire lehet számítani, valamint bármelyik nap meg lehet-e tartani. A választ előrre is köszönöm Üdv. Gábor
Kedves Gábor! Utánajárok a dolognak, két strand is van a környékünkön, megkérdezem mindkét tulajdonost és kérek árajánlatot. Szerintem meg fogjuk tudni oldani. Irok az árajánlatról amint megkaptam. Üdv: Erika
Pavlovics Jánosné Dátum: 2012-06-04 16:41:10
KÖDMÖN KRISZTIÁN írta ekkor: 2012-06-04 15:19:18
Sziasztok mi pénteken megyünk kusadasiba kérdésem lenne hogy pl dohányáru mennyibe kerül ott kint és még az üditö és a sör is érdekelne ?!!!!!
Szia! Szerbiában benzinkúton lesz pihenő, mi ott vettünk cigarettát. Vegyél itthon szerb dínárt, mert a cigit nem lehet bankkártyával fizetni náluk, csak kp.-vel. Hazafele a török határon a Dutyban olcsó a cigi (Pall Mall 2X10 dobozos 22 Euró, EVE 1X10 dobozos 12 Euró OMÉ 1X10 dobozos 11 Euró) itt kérik az útlevelet vásárláshoz és bankkártyával fizethetsz. Jó utat!!! Mi nagyon élveztük!!!