Kedves Erika!!
Milyen az idő Kusadasiba? :)A köpönyeg.hu mennyire ad jó tájékoztatást az ottani időjárásról?
Olvastam hogy lehet búvárkodni is....A felől is szeretnék érdeklődni.Hol lehetne búvárkodni?Mennyibe kerülne és mik a feltételek?
Fakultatívoknál jún végén is azok a sorrendek lesznek,mint az egyik Kedves utasuk,ha jól tudom Tibor megosztott velünk képen?Mert minket a bevásárlótúra,török est,Ephesus,Vízi vidámpark érdekelne.....
Még hallottam a quadtúráról is,hogy Önnél lehet érdeklődni....Hol lehet majd rá jelentkezni,mennyibe kerülne pontosan és milyen helyekre mennénk?
Kusadasiba 1líra hány Ft ba kerül most,ha ott szeretnénk váltani?
Előre is köszönöm a megtisztelő válaszát :)Szép Estét
Kedves Kis Richárd Ádám! A fakultativ programok nem fognak változni szezon végéig. Mindegyikre nálam lehet jelentkezni. Az Önt érintő búvárkodásról nem sok infó van,még nem volt senki az utasaink közül. Amit az iroda ígér az a következő:Az oktatók egy elszigetelt partszakaszon tanitják meg a búvárkodás alapjait. Az ára 30 euró ami a transzfert is tartalmazza. A quad safari programról sincs tapasztalat még eddig, az iroda ajánlata: fél napos program, mely során átszelünk hegyeket - völgyeket. A túrát rövid tájékoztató előzi meg a biztonság érdekében a quad motorokról, védőszemüveget és bukósisakot biztositanak. Az ár a transzferrel együtt 50 euro egy személy esetén, két személy esetén 35 euro.Egy török líra kb. 130 forint de helyenként változik az árfolyam. Üdv: Erika