(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Kis Richárd Ádám Dátum: 2012-06-02 21:47:12
Kedves Erika!! Milyen az idő Kusadasiba? :)A köpönyeg.hu mennyire ad jó tájékoztatást az ottani időjárásról? Olvastam hogy lehet búvárkodni is....A felől is szeretnék érdeklődni.Hol lehetne búvárkodni?Mennyibe kerülne és mik a feltételek? Fakultatívoknál jún végén is azok a sorrendek lesznek,mint az egyik Kedves utasuk,ha jól tudom Tibor megosztott velünk képen?Mert minket a bevásárlótúra,török est,Ephesus,Vízi vidámpark érdekelne..... Még hallottam a quadtúráról is,hogy Önnél lehet érdeklődni....Hol lehet majd rá jelentkezni,mennyibe kerülne pontosan és milyen helyekre mennénk? Kusadasiba 1líra hány Ft ba kerül most,ha ott szeretnénk váltani? Előre is köszönöm a megtisztelő válaszát :)Szép Estét
Zsolnai Károly Dátum: 2012-06-02 19:35:21
Kedves Erika!Köszönöm válaszodat,Károly
Gábor Dátum: 2012-06-02 10:55:03
Feleségemmel az idén nyáron ünnepeljük a 10. házassági évfordulónkat és ennek alkalmából szeretnénk a tengerparton összeházasodni, persze nem kell nagy felhajtásra gondolni csak egy egyszerű kis pár perces szertartást szeretnénk a parton jelképesen. A kérdésem ezzel kapcsolatos, hogy van-e lehetőség erre ott Kusadasiban? Ha igen milyen papírokkal kell rendelkeznünk, anyagi vonzatát tekintve mire lehet számítani, valamint bármelyik nap meg lehet-e tartani. A választ előrre is köszönöm Üdv. Gábor
Tomposné Andi Dátum: 2012-06-02 08:41:26
Kedves Erika!Nagyon köszönöm a gyors és megnyugtató válaszodat!Nem véletlen,hogy Kiss Tibor a mi "gondoskodónk"-nak nevezett el Téged.Már várjuk a személyes találkozást!Üdv:Andi
Dátum: 2012-06-02 07:53:26
szorsi írta ekkor: 2012-06-01 08:48:34
Kedves Erika! Nagyon köszönöm a segítséget!! :) Az jutott még eszembe, hogy a magyarországi jogosítvány elég náluk? Vagy esetleg kell külön nemzetközit csináltatni, hogy ott lehessen vezetni? Köszönöm előre is!
Kedves Orsolya! Elfogadják a magyar jogosítványt itt Törökországban, nem kell külön nemzetközit csináltatni. Üdv: Erika