(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Schneider Melinda Dátum: 2012-05-22 18:29:34
Annyira jó látni, hogy ennyire jó élményekkel tértek/tértetek haza :) Én már alig várom, hogy júliusban menjünk és nagyon nagyon fogom élvezni :D Már most biztos vagyok benne :) persze további részletes beszámolókat szívesen várunk :P
Gátné Varjas Erzsébet Dátum: 2012-05-22 16:26:44
Sziasztok! A nemsokára indulóknak nagyon jó utat és sok napsütést kívánok!!Arra szeretném kérni a hazatérőket, ha tehetik informáljanak minket az árakról ( üdítők,ásv.víz,sör és az alapvető élelmiszerek). Ha valaki volt a delfin úszáson arról is minden infót szívesen fogadnék! Esetleg ha valaki egyénileg utazik akkor érdekelne a az határon való vízum ügyintézés menete is! Előre is köszönöm!
Paulik Róbert Dátum: 2012-05-22 13:56:54
Sziasztok!Lenne pár kérdésem. Fakultatív program befizetésekor eurót vagy török lírát kérnek? Minden iroda azonos áron kinálja a programokat? Valaki komppal átment a görögökhöz? Még most is érdemes aranyat és bőrt vásárolni?Előre is köszönöm a válaszokat!
Liborné Bata Piroska Dátum: 2012-05-22 12:19:14
Kedves Kiss Tibor!szeretném megtudni hogy kb .mennyi idö az ut?illetve mi ugy gondoltuk vegyesen váltanánk pénzt gondolom ez igy jo lenne?!az árak érdekelnének pl.kis boltban innivalo stb...és mi a yonca apartmant néztük ,de az olivia sem rosz ha valamit irna az apartmanokrol részletesen megköszönném!!kérdésem lenne még a yonca apartmanban 19900-ért a félpanzio svédasztalos volt-e?ön is erre fizetett be,és milyenek az ételek?fakultativon volt-e valamelyiken?nagyon -nagyon köszönöm ....de ha kérhetnék egy hosszu beszámolot nagyon köszönöm(egyébként minden részlet érdekel ami fontos lehet:)köszönöm válaszát...szép napot!!!
Kiss Tibor Dátum: 2012-05-21 23:18:49
Kedves Honvéd Lászlóné, én is az első csoporttal voltam, szívesen megosztom a tapasztalatomat. Nem minden helyen fogadják el az Eurót, vagy ha igen rosszul váltják, ajánlatos Török lírát váltani. Hivatalos pénzváltók a központban találhatók, csak váltani nem éri meg bemenni. Ezt dolgot úgy oldottuk meg, hogy a Kipa áruházban vásároltunk, és Euróval fizettünk, a visszajárót viszont Török lírába kaptuk. Mindenkinek tudom ajánlani azt az üzletet, amelyik a tengerparthoz vezető úton van, ez megfelel a mi ABC-nek. A Kipától is olcsóbbak az árak, sajnos CSAK Török Lírát fogadnak el! Én félpanziós ellátáson voltam, szerintem jól döntöttem, amikor azt választottam, annyi pénzből nem lehet kihozni az étkezést. Svédasztalos volt a reggeli és a vacsora is. Nagyon sok saláta-tálak voltak. Vacsorára volt leves (nagyon ízletes), általában csirkehús körettel, változatos és finomabbnál finomabb a török konyha remekei, végül desszert! Ami a közbiztonságot illeti, talán csak annyit, sok helyen nincs a ház körül kerítés.