Kedves Honvéd Lászlóné, én is az első csoporttal voltam, szívesen megosztom a tapasztalatomat. Nem minden helyen fogadják el az Eurót, vagy ha igen rosszul váltják, ajánlatos Török lírát váltani. Hivatalos pénzváltók a központban találhatók, csak váltani nem éri meg bemenni. Ezt dolgot úgy oldottuk meg, hogy a Kipa áruházban vásároltunk, és Euróval fizettünk, a visszajárót viszont Török lírába kaptuk. Mindenkinek tudom ajánlani azt az üzletet, amelyik a tengerparthoz vezető úton van, ez megfelel a mi ABC-nek. A Kipától is olcsóbbak az árak, sajnos CSAK Török Lírát fogadnak el! Én félpanziós ellátáson voltam, szerintem jól döntöttem, amikor azt választottam, annyi pénzből nem lehet kihozni az étkezést. Svédasztalos volt a reggeli és a vacsora is. Nagyon sok saláta-tálak voltak. Vacsorára volt leves (nagyon ízletes), általában csirkehús körettel, változatos és finomabbnál finomabb a török konyha remekei, végül desszert! Ami a közbiztonságot illeti, talán csak annyit, sok helyen nincs a ház körül kerítés.