(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Schreitter Orsolya Dátum: 2014-07-08 08:21:37
Bihari Lilla írta ekkor: 2014-07-06 11:53:48
Kedves Fórumozók! Szeretném megkérdezni, hogy milyen a tenger és a part tisztasága? Vannak-e sziklás partrészek? A Tescoban ugyanazok a termékek vannak, mint itthon nálunk, és az áraik hasonlóak az itthoniakhoz? Válaszokat előre is köszönöm :) Üdv Lilla
Kedves Lilla! Mi tavaly a Yonca apartmanban voltunk és a legközelebbi, talán Kapitány parton voltunk sokat. Van egy kis része, ahol nem olyan tökéletesen tiszta, és napágyak sincsenek. Körülöttünk szinte csak helyiek, akik gyerekekkel, türcsivel jöttek fürödni. Mellete közvetlenül viszont a szépen karbantartott napágyas, napernyős rész. Azt nem tudom, hogy ezekért kell-e fizetni. Mi simán a türcsid leterítős részen voltunk. :) A tenger tisztasága tökéletes, pedig szeptemberben voltunk. Sziklás szakaszon mi nem voltunk, így nem is tudom, hogy van-e. A Yonca-hoz közeli másik part a Long Beach szintén szupi homokos. Azt mondanám, hogy bármilyen legyen is az igényed, ki fogod tudni elégíteni. A Tesco-hoz ezt ajánlanám: (Igaz, hogy július 4-17-ig él, de az árszínvonalat látod.) http://www.kipa.com.tr/183/kampanyalar/dergiler-ve-gazeteler/4-17-temmuz-haftasonu-gazetesi A termékek kapcsán természetesen sok minden van nálunk is, de sok a saját márkás és egyértelműen török termék, pl. tejtermékeknél. Jut eszembe nyammi-nyammi baklava volt kapható a Kipában, sőt grill csirkét is vettünk egyszer ott vacsira.
Sommer Dátum: 2014-07-07 00:34:21
Grand Judit írta ekkor: 2014-07-06 10:47:50
Kedves Renáta, Mivel nincs saját tapasztalatom kérdésével kapcsolatban, az utasainktól érdeklődtem, de senki nem mondta, hogy valahol szükség lett volna Dinar-ra. A megkérdezettek azt mondták, hogy az €-t elfogadták mindenhol az út során. Üdvözlettel, GrandJudit
Pontosan azt írtam, hogy az egyik szerb pihenőhelyen nem fogadják el az euro-t. Ez egy natur benzinkút, ahol a mosdó ingyenes. Ha valamit venni akarunk, csak a dinárt fogadják el.
Tóth Attiláné Dátum: 2014-07-06 13:44:57
Bihari Lilla írta ekkor: 2014-07-06 11:39:35
Kedves Tóth Attiláné! Nagyon jó kérdés volt, mi is erre lettünk volna kíváncsiak. Számolgattunk és szerintem itthon jobban megéri váltani lírát, de most az a kérdés, hogy milyen arányban váltsuk a lírát és az eurót. Önök mikor utaznak? Mi volt a tapasztalatuk? Mi július végén megyünk. Válaszát erőre is köszönöm, de más is írhat, aki hozzá tudna szólni. Üdv Lilla
kEDVES Lilla mi is július végén megyünk 25-én akkor találkozzunk szerintem azzal a turnussal megyünk :) smile
Bihari Lilla Dátum: 2014-07-06 11:53:48
Kedves Fórumozók! Szeretném megkérdezni, hogy milyen a tenger és a part tisztasága? Vannak-e sziklás partrészek? A Tescoban ugyanazok a termékek vannak, mint itthon nálunk, és az áraik hasonlóak az itthoniakhoz? Válaszokat előre is köszönöm :) Üdv Lilla
Bihari Lilla Dátum: 2014-07-06 11:39:35
Grand Judit írta ekkor: 2014-06-16 19:45:05
Kedves Ildikó, jelenleg 2.74TL lehet itt 1€-ért kapni, de ez szinte naponta változik. Üdvözlettel, GrandJudit
Kedves Tóth Attiláné! Nagyon jó kérdés volt, mi is erre lettünk volna kíváncsiak. Számolgattunk és szerintem itthon jobban megéri váltani lírát, de most az a kérdés, hogy milyen arányban váltsuk a lírát és az eurót. Önök mikor utaznak? Mi volt a tapasztalatuk? Mi július végén megyünk. Válaszát erőre is köszönöm, de más is írhat, aki hozzá tudna szólni. Üdv Lilla