(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Bodnár Gyuláné Dátum: 2014-07-14 12:46:29
Kedves Fórumozók!Szeretnék kérni egy részletesebb élménybeszámolót,elsősorban azoktól,akik a Yonca aparthotelban szálltak meg.Érdekelnének árak,éttermek,hol ettetek finomat...Könnyű e bejutni a belvárosba,meddig lehet ott tartózkodni,hogy vissza is tudjunk menni(ha nem akarunk 5 km-t gyalogolni smile .Milyenek voltak a fakultatív programok,a tengerpart....szóval minden :)Válaszotokat előre is köszönöm!! :)
Schreitter Orsolya Dátum: 2014-07-10 08:08:07
Bihari Lilla írta ekkor: 2014-07-09 19:59:22
Köszönöm a hasznos információkat,sokat segítettél :) Még annyit kérdeznék,hogy eurót vagy lírát éri meg jobban vinni?Az eurót mindenhol elfogadják?Válaszod előre is köszönöm.Lilla
Kedves Lilla! Mi nem akartunk vesződni, hogy hol fogadják el, hol nem, simán vettünk itthon lírát. :) Eurót, ha jól emlékszem a fakultatív kirándulások miatt vittünk, ill. amolyan vésztartaléknak, ha valami baj történik. Napi költekezésre én mindenképpen a lírát ajánlanám, de ez szubjektív vélemény persze.
Sommer Dátum: 2014-07-10 08:01:44
Kedves fórumozok! Mivel a Sidaris részen láttam, hogy valaki betegség miatt átpasszolna egy szeptemberi utat, én is felajánlanék egy apartmant (2-4 fő részére), melynek utasai szintén betegség miatt nem tudnak utazni. Időpont:aug 9-16/Yonaca apartman. 2 fő részére a 65900 Ft/Fő -s részvételt 45000 Ft/fő-ért adnánk át !!! Akit érdekel : [email protected] -n ér el.
Bihari Lilla Dátum: 2014-07-09 20:02:46
Tóth Attiláné írta ekkor: 2014-07-06 13:44:57
kEDVES Lilla mi is július végén megyünk 25-én akkor találkozzunk szerintem azzal a turnussal megyünk :) smile
Igen,mi is 25-én megyünk,biztos találkozunk majd.Addig is jó készülődést,úgy repül az idő,hogy mindjárt itt van :)
Bihari Lilla Dátum: 2014-07-09 19:59:22
Schreitter Orsolya írta ekkor: 2014-07-08 08:21:37
Kedves Lilla! Mi tavaly a Yonca apartmanban voltunk és a legközelebbi, talán Kapitány parton voltunk sokat. Van egy kis része, ahol nem olyan tökéletesen tiszta, és napágyak sincsenek. Körülöttünk szinte csak helyiek, akik gyerekekkel, türcsivel jöttek fürödni. Mellete közvetlenül viszont a szépen karbantartott napágyas, napernyős rész. Azt nem tudom, hogy ezekért kell-e fizetni. Mi simán a türcsid leterítős részen voltunk. :) A tenger tisztasága tökéletes, pedig szeptemberben voltunk. Sziklás szakaszon mi nem voltunk, így nem is tudom, hogy van-e. A Yonca-hoz közeli másik part a Long Beach szintén szupi homokos. Azt mondanám, hogy bármilyen legyen is az igényed, ki fogod tudni elégíteni. A Tesco-hoz ezt ajánlanám: (Igaz, hogy július 4-17-ig él, de az árszínvonalat látod.) http://www.kipa.com.tr/183/kampanyalar/dergiler-ve-gazeteler/4-17-temmuz-haftasonu-gazetesi A termékek kapcsán természetesen sok minden van nálunk is, de sok a saját márkás és egyértelműen török termék, pl. tejtermékeknél. Jut eszembe nyammi-nyammi baklava volt kapható a Kipában, sőt grill csirkét is vettünk egyszer ott vacsira.
Köszönöm a hasznos információkat,sokat segítettél :) Még annyit kérdeznék,hogy eurót vagy lírát éri meg jobban vinni?Az eurót mindenhol elfogadják?Válaszod előre is köszönöm.Lilla