(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Papp Renáta Dátum: 2014-01-09 10:50:00
Szabó Erika írta ekkor: 2013-10-13 00:02:31
Kedves Mafrodafni! Ne vegyék el a kedved ezek a hozzászólások, mert Törökország és Kusadasi gyönyörű. Tényleg érdemes ide elmenni, kár lenne kihagyni mások véleménye miatt. Minden ember más és más, mindenki máshogy éli meg az ott tapasztaltakat. És nem kötelező az Asenában lakni. :-) Bár nekem személy szerint nem volt vele különösebb problémám. A szoba pici volt ugyan, de tiszta. A fürdőszobával is minden rendben volt. Velünk a személyzet is kedves volt. Nekem erről az a véleményem, hogy "amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten". Szerintem mindenki azt kapja vissza, ahogy ő is viselkedik. Az tény, hogy az étteremben az asztalok tisztasága hagyott némi kívánnivalót maga után, de számomra tényleg ez volt az egyetlen probléma. A víz szobába való felvitelét azután korlátozták, miután néhányan nem csak a vizet, hanem a narancslét is üvegszámra hordták el. Úgyhogy bizonyos fokig ez is érthető. 67000 Ft-ért 1 hét szállással, utazással, all inclusive ellátással nem is várhat az ember luxus körülményeket. Az ár-érték arány tökéletesen megfelelő volt. Persze mindenki maga dönti el, hogy ez megfelel-e neki vagy sem. Nekem is vannak fotóim az utazásról, néhány a hotelről is, a szobáról, a fürdőszobáról, és a fakultatív programokról: Pamukkáléról, Sirincéről és Ephesosról. Ha igaz, és elég ügyes voltam, az alábbi linken meg tudod őket nézni: https://picasaweb.google.com/103905277116434276287/Kusadasi2013SzeptemberVege?authuser=0&feat=directlink Ha nem sikerül, bocsi, akkor valamit rosszul csináltam. Nem vagyok egy számítógép zseni. :-) Üdv: Erika
Kedves Erika! Most nézem a fotóit :) csodásak :) jól látom, hogy szeptember végén voltak? Jó idő van még akkor? Mert mi is akkor tervezzük. Személy szerint, én köszönöm a képeket :) egyre nagyobb a kedvem Kusadasihoz :) nagyon borzasztó egyébként az az 1 nap buszon? smile
Papp Renáta Dátum: 2014-01-09 10:15:42
Papp Renáta írta ekkor: 2014-01-09 10:14:00
Még egy kérdés eszembe jutott. Olvasom, hogy a 2 személyes stúdiókban nincs fürdőszoba... ha 3 személyesbe megyünk, és csak ketten, annak van valami plusz költsége? Gondolom ott már van fürdőszoba?!
4 személyes, nem 3 :)
Papp Renáta Dátum: 2014-01-09 10:14:00
Még egy kérdés eszembe jutott. Olvasom, hogy a 2 személyes stúdiókban nincs fürdőszoba... ha 3 személyesbe megyünk, és csak ketten, annak van valami plusz költsége? Gondolom ott már van fürdőszoba?!
Papp Renáta Dátum: 2014-01-09 09:52:26
Kedves Fórumozók! Ha van köztetek olyan, aki Yonca-ban nyaralt már, írjon élményt nekem :) illetve kíváncsi vagyok a kinti árakra, mennyi költőpénz kell, ha nem vagyunk költekezősek, csak ami szükséges azt vennénk. Vízumot EUR-ban vagy USD-ben kérik el? Delfines élményeket is várok, hisz mi voltaképp miattuk megyünk, illetve az én nagy álmom volt, alig várom smile smile
Kovácsné Szöllős Éva Dátum: 2014-01-09 09:21:28
Kedves Fórumozók! Kérem, ha van közöttetek, aki a Coast Light Hotelben nyaralt vagy az általános kérdésekkel kapcsolatban tud tájékoztatást adni, akkor segítsetek nekem (a hotelről is). Mi augusztus 30-án utazunk Kusadasiba (már alig várom), szeretném megtudni, hogy milyen időjárás van ebben az időszakban, a szállodában a légkondit érdemes-e kérni? Az úszáshoz érdemes-e cipőt vinni a tengeri sünök miatt? A fakultatív programok mennyi ideig tartanak, melyik napokon vannak általában, melyik az a program, amit nem szabad kihagyni (esetleg milyen privát programot ajánlotok)? Az árakkal kapcsolatban milyen tapasztalatotok volt, hol (bazár, outlet, hipermarket v. fakultatív programokon) érdemes vásárolni és euróval v. lírával? Török lírát milyen arányban érdemes váltani, egyáltalán, hol jár jobban az ember, ha lírával fizet? A fakultatív programokon milyen cipőt és öltözéket érdemes viselni? Előre is köszönök minden (fel nem sorolt kérdésben is) segítséget: Éva