(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Kovácsné Szöllős Éva Dátum: 2014-01-09 16:45:37
Zsanett Bartos-Balla írta ekkor: 2014-01-09 14:00:57
Kedves Éva! Mi tavaly (2013) az augusztus 20-as héten voltunk, kb. 38 fok volt árnyékban. Mi a Yonca-ban voltunk, a klíma az árban volt. Tengeri sünök nincsenek, homokos a part. Mi hétfőn voltunk delfinshown, szerdán voltunk Pamukkaleban, az mindig csak szerdán van/volt. A többi fakultatívra nem fizettünk be,mert pihenni is szerettünk volna. Arra készüljetek, hogy Pamukkale nagyon fárasztó, de ne hagyjátok ki,mert csodálatos! Ott is borzasztó meleg volt,árnyék nincs!!!!! Naptej!!!!!!!! Bazár nagyon olcsó, 5 euro vagy 25 török líra, szinte minden. Olyan fizetőeszközt váltsatok ami épp jobb árfolyamon van,mert mindenhol mindent elfogadnak. Hipermarket a Kipa, szerintem elég drága,de nekünk félpanziónk volt, nem nagyon költöttünk kajára. Zsani
Kedves Zsanett! Köszönöm szépen az információt. Valahol azt olvastam, hogy estére annyira megélénkül a szél, hogy kellemessé válik az idő, nem kell a légkondi. Úgy tudom, hogy a mi szállodánkban külön kell fizetni érte. Éva
Bergován Tamásné (Ági) Dátum: 2014-01-09 15:18:03
Vass Ferenc írta ekkor: 2014-01-09 14:57:00
Bergovánné Ági-nak válaszolva: igazából a többi szobában nem jártam, akik ott laktak nem panaszkodtak.A miénk az tényleg nagyon pici volt, de én választottam, igaz tapasztalat hiányában, de azért kettő hetet leküzdöttünk. Jó közel van a discó, minden éjjel jót mulattunk hajnalig. smile
Köszönöm! :-)
Vass Ferenc Dátum: 2014-01-09 15:03:59
smile Judittól kérdezném? Az érkezés utáni ismerkedési estek, majd a búcsú estek végleg megszüntek? Nincs rá igény, vagy a vendéglátók nem akarják? Üdv.:Ferenc smile
Vass Ferenc Dátum: 2014-01-09 14:57:00
Bergovánné Ági-nak válaszolva: igazából a többi szobában nem jártam, akik ott laktak nem panaszkodtak.A miénk az tényleg nagyon pici volt, de én választottam, igaz tapasztalat hiányában, de azért kettő hetet leküzdöttünk. Jó közel van a discó, minden éjjel jót mulattunk hajnalig. smile
Zsanett Bartos-Balla Dátum: 2014-01-09 14:00:57
Kovácsné Szöllős Éva írta ekkor: 2014-01-09 09:21:28
Kedves Fórumozók! Kérem, ha van közöttetek, aki a Coast Light Hotelben nyaralt vagy az általános kérdésekkel kapcsolatban tud tájékoztatást adni, akkor segítsetek nekem (a hotelről is). Mi augusztus 30-án utazunk Kusadasiba (már alig várom), szeretném megtudni, hogy milyen időjárás van ebben az időszakban, a szállodában a légkondit érdemes-e kérni? Az úszáshoz érdemes-e cipőt vinni a tengeri sünök miatt? A fakultatív programok mennyi ideig tartanak, melyik napokon vannak általában, melyik az a program, amit nem szabad kihagyni (esetleg milyen privát programot ajánlotok)? Az árakkal kapcsolatban milyen tapasztalatotok volt, hol (bazár, outlet, hipermarket v. fakultatív programokon) érdemes vásárolni és euróval v. lírával? Török lírát milyen arányban érdemes váltani, egyáltalán, hol jár jobban az ember, ha lírával fizet? A fakultatív programokon milyen cipőt és öltözéket érdemes viselni? Előre is köszönök minden (fel nem sorolt kérdésben is) segítséget: Éva
Kedves Éva! Mi tavaly (2013) az augusztus 20-as héten voltunk, kb. 38 fok volt árnyékban. Mi a Yonca-ban voltunk, a klíma az árban volt. Tengeri sünök nincsenek, homokos a part. Mi hétfőn voltunk delfinshown, szerdán voltunk Pamukkaleban, az mindig csak szerdán van/volt. A többi fakultatívra nem fizettünk be,mert pihenni is szerettünk volna. Arra készüljetek, hogy Pamukkale nagyon fárasztó, de ne hagyjátok ki,mert csodálatos! Ott is borzasztó meleg volt,árnyék nincs!!!!! Naptej!!!!!!!! Bazár nagyon olcsó, 5 euro vagy 25 török líra, szinte minden. Olyan fizetőeszközt váltsatok ami épp jobb árfolyamon van,mert mindenhol mindent elfogadnak. Hipermarket a Kipa, szerintem elég drága,de nekünk félpanziónk volt, nem nagyon költöttünk kajára. Zsani