(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Grand Judit Dátum: 2013-08-22 21:43:47
K.Brigitta írta ekkor: 2013-08-22 07:41:30
Kedves Judit!Köszönöm szépen a válaszát!Az érdekelne még hogy októberben is indulnak e a fakultatív kirándulások,mert valahol azt olvastam hogy a delfinárium szeptember végéig van csak nyitva,valamint azt szeretném még megtudni hogy másik utazási irodán keresztül sem lehetséges e eljutni Isztambulba.Természetesen tisztában vagyok azzal hogy másik iroda által szerevezett kirándulások minőségét Önök nem tudják garantálni,de egy régi álmom válna valóra ha eljuthatnánk Isztambulba.Segítségét előre is köszönöm!
Kedves Brigitta, Értesülésem szerint a park október végéig tart nyitva. Nincs információm más irodák ajánlatairól, de erre az útra a távolság miatt (660km) szerintem minimum 3 napot kell szánni, ha az ember valamit látni is szeretne ebből a csodálatos városból.
K.Brigitta Dátum: 2013-08-22 07:41:30
Grand Judit írta ekkor: 2013-08-21 06:55:41
Kedves Brigitta! A tengeri park látogatása esetén nem kell külön fizetni a cápaketreces merülésért. A parkban lehetőség van továbbá rájákat simogatni, figyelni a játékos delfineket (ez nem a delfin show!) és ismerkedni a trópusi zátonyok élővilágával. Török partnerirodánk nem szervez innét fakultatív programot Isztambulba. Októberben már nincs elviselhetetlen hőség, de napozásra, fürdőzésre és kirándulásra egyaránt alkalmas az idő.
Kedves Judit!Köszönöm szépen a válaszát!Az érdekelne még hogy októberben is indulnak e a fakultatív kirándulások,mert valahol azt olvastam hogy a delfinárium szeptember végéig van csak nyitva,valamint azt szeretném még megtudni hogy másik utazási irodán keresztül sem lehetséges e eljutni Isztambulba.Természetesen tisztában vagyok azzal hogy másik iroda által szerevezett kirándulások minőségét Önök nem tudják garantálni,de egy régi álmom válna valóra ha eljuthatnánk Isztambulba.Segítségét előre is köszönöm!
Grand Judit Dátum: 2013-08-21 07:08:20
Szántó Éva Klaudia írta ekkor: 2013-08-20 11:06:18
Kedves Judit! Érdeklődni szeretnék, hogy ha viszünk a strandra árnyékolósátrat azt megengedik-e felállítani? Nem rendes nagy sátorról van szó, hanem csak egy kisebbről, ami ad egy pici árnyékot (olyan mint egy fél sátor). Valamint szeretném megtudni, hogy a Jeep Safari pontosan miből áll? Azt olvastam, hogy ebéd is tartozik a 30 euróba, de pontosan milyen látnivalókban lehet részünk, milyen falukat/városokat tudnánk megnézni? Ha valaki esetleg részt vett már ilyenen, megköszönném ha leírná az élményeit. Köszönöm szépen előre is a választ! Üdv.: Klaudia
Kedves Klaudia, szerintem nem jelent gondot egy ilyen sátor felállítása, ha nem a bérelhető napágyak és napernyők közé teszik. A Jeep Safari ára valóban tartalmaz ebédet (italfogyasztás nélkül). Szerpentines, hegyi utakon halad az út az Ephesus fölé magasodó hegyetetőig, majd a valaha tenger fedte kietlen táj homokdűnéi közt áthaladva érik el Pamutcak strandot, ahol lemoshatják az út porát. A safarin lehetőség van a jeepek vezetésére is.
Grand Judit Dátum: 2013-08-21 06:55:41
K.Brigitta írta ekkor: 2013-08-19 10:56:11
Kedves Grand Judit!Érdeklődni szeretnék,hogy Kusadasiból esetleg van e lehetőség fakultatív kirándulás keretében eljutni valahogy Isztambulba,ha igen ez mennyibe kerül.Valamint hogy a tengeri parkban milyen programok vannak, a cápaketrecben való merülés mennyibe kerül,mert erről sehol sem találtam tájékoztatást.Még az az egy kérdésem lenne hogy októberben milyen az idő Kusadasiban.Segítségét előre is köszönöm!
Kedves Brigitta! A tengeri park látogatása esetén nem kell külön fizetni a cápaketreces merülésért. A parkban lehetőség van továbbá rájákat simogatni, figyelni a játékos delfineket (ez nem a delfin show!) és ismerkedni a trópusi zátonyok élővilágával. Török partnerirodánk nem szervez innét fakultatív programot Isztambulba. Októberben már nincs elviselhetetlen hőség, de napozásra, fürdőzésre és kirándulásra egyaránt alkalmas az idő.
Szőlősi-Papp Orsolya Dátum: 2013-08-20 13:11:21
Kedves mindenki! Tudjuk már melyik busszal megyünk pénteken Kusadasiba? a sima szimplával vagy az emeletessel? ha valakinek van infója előre is köszönöm szépen!!