(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Szántó Éva Klaudia Dátum: 2013-08-20 11:06:18
Kedves Judit! Érdeklődni szeretnék, hogy ha viszünk a strandra árnyékolósátrat azt megengedik-e felállítani? Nem rendes nagy sátorról van szó, hanem csak egy kisebbről, ami ad egy pici árnyékot (olyan mint egy fél sátor). Valamint szeretném megtudni, hogy a Jeep Safari pontosan miből áll? Azt olvastam, hogy ebéd is tartozik a 30 euróba, de pontosan milyen látnivalókban lehet részünk, milyen falukat/városokat tudnánk megnézni? Ha valaki esetleg részt vett már ilyenen, megköszönném ha leírná az élményeit. Köszönöm szépen előre is a választ! Üdv.: Klaudia
K.Brigitta Dátum: 2013-08-19 10:56:11
Kedves Grand Judit!Érdeklődni szeretnék,hogy Kusadasiból esetleg van e lehetőség fakultatív kirándulás keretében eljutni valahogy Isztambulba,ha igen ez mennyibe kerül.Valamint hogy a tengeri parkban milyen programok vannak, a cápaketrecben való merülés mennyibe kerül,mert erről sehol sem találtam tájékoztatást.Még az az egy kérdésem lenne hogy októberben milyen az idő Kusadasiban.Segítségét előre is köszönöm!
András Krisztián Dátum: 2013-08-19 10:09:56
Kedves Fórumozók! Érdeklődni szeretnék, volt-e valaki a fakultatív programok közül a búvárkodni? Tapasztalatok, érdemes-e rászánni időt, pénzt, lehet-e látni valamit? Előre is köszi!
Grand Judit Dátum: 2013-08-09 08:43:21
Maronics Kata írta ekkor: 2013-08-08 15:08:41
Kedves Judit! Én szombaton mennék vissza busszal Budapestre (csak a buszútra fizettem be), és nem tudom hogy pontosan hova és mikor kéne megérkezzek Kusadasiba hogy le ne késsem a buszt..a helyzet az hogy már elfelejtettem hogy pontosan hol is rakott le a busz,mert az egy hónappal ezelött volt..Köszönöm a választ! :)
Kedves Kata! Mivel nekem nincs információm arról, hogy Önt hol szállt le a buszról, azt javasolnám, hogy jöjjön ide a Yonca-hoz szombaton 14:30-ra. Címünk: Yonca Apart Hotel, IlIca Mevkii Yesil Site No 155, Kusadasi 9400, Turkey
Grand Judit Dátum: 2013-08-09 08:26:19
Szabó Erika írta ekkor: 2013-08-08 22:14:33
Kedves Judit! A vasárnapi városnézésen minden újonnan érkezett utas részt vehet, vagy csak a Yonca-ban lakók? Mi az Asena hotelben leszünk szeptember 21-től.
Kedves Erika! Természetesen minden Grandos utas részt vehet a vasárnapi, buszos városnézésen, függetlenül attól, hogy hol szállt meg.