(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Szántó Éva Klaudia Dátum: 2013-08-29 11:17:23
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni attól, aki már megjárta Kusadasit és az aquaparkokat. Párommal nagyon szeretjük az aquaparkokat, de nem tudjuk eldönteni, hogy Adalandba manjünk vagy a Aqua Fantasy-ba. Van esetleg olyan aki már mind a kettőt kipróbálta? Köszönöm a segítséget!!!! Holnap indulunk :))
Kaló Krisztina Dátum: 2013-08-27 06:19:42
Farkas Róbertné írta ekkor: 2013-08-25 18:08:30
Kedves Krisztina! Talán én voltam?A facebook-on így talál meg:Farkasné Pápai Krisztina(Pápa)Üdvözlettel:Kriszti
Igen, és köszönöm smile , Kriszti
Farkas Róbertné Dátum: 2013-08-25 18:08:30
Kaló Krisztina írta ekkor: 2013-08-25 16:20:37
Sziasztok! Azt az utastársat keresem, aki a Coast Ligh hotelben volt és sok képet tett fel a hotelről és a nyaralásáról a facebook-ra. Egyszer valahogyan rábukkantam, de mikor a többieknek is meg akartam mutatni már nem találtam. Mivel akkor láthatóak voltak a képek, gondolom publikusak és nem okoz gondot a kiváncsiskodás? Ha úgy találod kedves utitárs a kkalo@t-online-on is szívesen fogadnám az elérhetőséget. Köszi: Kriszti
Kedves Krisztina! Talán én voltam?A facebook-on így talál meg:Farkasné Pápai Krisztina(Pápa)Üdvözlettel:Kriszti
Kaló Krisztina Dátum: 2013-08-25 16:20:37
Sziasztok! Azt az utastársat keresem, aki a Coast Ligh hotelben volt és sok képet tett fel a hotelről és a nyaralásáról a facebook-ra. Egyszer valahogyan rábukkantam, de mikor a többieknek is meg akartam mutatni már nem találtam. Mivel akkor láthatóak voltak a képek, gondolom publikusak és nem okoz gondot a kiváncsiskodás? Ha úgy találod kedves utitárs a kkalo@t-online-on is szívesen fogadnám az elérhetőséget. Köszi: Kriszti
Bóka Andrea Dátum: 2013-08-25 15:12:28
Kedves Grandtours! Pénteken indulunk Kusadasiba, amit már nagyon várunk. Az utazással kapcsolatban lenne egy kérdésem! Családonként egy hűtőtáska a csomiba engedélyezett? Mert a szerződési feltételekben mintha ez változott volna. Plusz mi partnerirodánál fizettük be a díjat és nem kaptunk a csomagokra cimkéket! Ezeket a felszálláskor kapjuk meg, vagy nem fontos. Előre is köszönöm a választ!