Kedves GrandJudit!
Még felmerült pár kérdés az apartman felszereltségét illetően. Az egyik fényképen a konyhát illetően láttam mikrót, az minden szobához tartozik? Törölköző fejenként egy db jár? HAjszárító van esetleg a fürdőszobában illetve vasaló igénylésére van lehetőség a recepción? Ha jól láttam, azt a választ adta az egyik kedves utazónak, hogy a fakultatív programok befizethetőek lírában is. Akkor itthonról nagyrészt inkább lírát érdemesebb venni, ha jól vettem ki a leírtakból. Találkoztam egyszer egy olyan bejegyzéssel is, hogy Kusadasi városnézés benne van az utazás árában, ez valóban így van? Előre is köszönöm további segítségét.
Kedves Veronika,
A mikró igen, de a hajszárító és a vasaló nem tartozik a Yonca apartman felszerelései közé.
Két törölközőt adnak fejenként, de egyiket sem szabad levinni a medencéhez, vagy a tengerhez. Ezeket az ágyneművel együtt keddenként cserélik, amikor takarítják a szobákat.
Vasárnap valóban van egy ingyenes, buszos városnézés, amit török partnerirodánk szervez, az újonnan érkezett utasok részére. A fakultatív programok pedig befizethetők TL-ban is.
Mindenképpen javasolnám, hogy kössön utasbiztosítást és kérdezzen rá otthon, az egészségügyi kártya érvényességére, hiszen Törökország nem tagállama az Európai Uniónak!