(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Grand Judit Dátum: 2013-08-02 10:57:27
Bun Kornélia írta ekkor: 2013-08-01 17:48:28
Kedves Grand Judit! Mi aug. végén megyünk Kusadasiba és érdeklődnék,hogy a fakultatív programokat lehet-e lírában fizetni ill.hogy odakint kb. hány török líra felel meg 1 eurónak vagy ez minden nap változik? Csak körülbelül kérdezem. Válaszod előre is köszi!
Kedves Kornélia, a fakultatív programokat EUR-ban és TL-ban is be lehet fizetni. Az árfolyam változó.Tegnap este 2.48 volt a központban.
Bun Kornélia Dátum: 2013-08-01 17:48:28
Kedves Grand Judit! Mi aug. végén megyünk Kusadasiba és érdeklődnék,hogy a fakultatív programokat lehet-e lírában fizetni ill.hogy odakint kb. hány török líra felel meg 1 eurónak vagy ez minden nap változik? Csak körülbelül kérdezem. Válaszod előre is köszi!
Gróf Veronika Dátum: 2013-07-31 20:41:20
Grand Judit írta ekkor: 2013-07-31 06:55:48
Kedves Veronika! Orsolya részletes válaszát csak pár dologgal egészíteném ki. Az apartmantól 700m-re lévő Long Beach, hosszú, homokos lassan mélyülő partszakasz. A Yoncában be lehet fizetni alkalomszerüen is a vacsorát, ennek ára 7EUR/fő. Az aquaparkok (ADALAND és az AQUA FANTASY) belépői 20EUR-ba kerülnek fejenként. A delfin show pedig 19EUR/fő. Az ADALAND, ahol a delfin show látható, Európa egyik legnagyobb cúszdaparkja, a delfineken és a csúszdákon kívül egy tengeri park is helyet kapott benne, ami 45EUR/fő- ért látogatható. Akciós ár is létezik arra az esetre, ha valaki az Adalandban a csúszkálást kombinálni szeretné a delfin show megtekintésével. Így a program 35EUR/fő-be kerül. Ezekre a programokra a jegyeket itt nálam lehet megvenni, de ha valaki a delfinekkel szeretne úszkálni, azt már egyénileg, a helyszínen kell intéznie. Kb. 20 percig lehet úszkálni a delfinekkel 80EUR/fő-ért. Az úszkálást a park profi fotósai fényképezik, de eddig azt sem tiltották, hogy az úszkáló kísérője videózza az eseményt. A fotósok által készített fényképek közül ki lehet választani a legjobban sikerülteket, ők azokat CD-re kiírják, és 50EUR/fő, 80EUR/ 2 fő ill. 100EUR/3 fő összegért árulják. Szeretettel várjuk Önt és további kérdéseit :)
Köszönöm szépen a kiegészítést ;)
Gróf Veronika Dátum: 2013-07-31 20:40:34
Szőlősi-Papp Orsolya írta ekkor: 2013-07-31 08:24:50
Nem jártam még sajnos Törökországba de én arra döntésre jutottam hogy 40%-60% arányban viszek Lírát-eurót. Euróba kell fizetni a fakultatív programokat tehát erre mindneképp szükséges úgy is euró. A Bazárba szerintem sokféle pénzt elfogadnak majd csak az átválltással kell vigyázni, nehogy átverjenek. Azt olvastam a belvárosban ahova dolmussal lehet majd menni az apartmantól nagyon nagyon sok bár, étterem, disco és szórakozó hely van. Van konkrétan egy party utca. De szerintem törökországban már csak a mentalitásból is kiindulva mindenhol buli van :) Azt olvastam az éttermek drágák, drágábbak az itthonihoz képest. De minden ízlés és pénztárca kérdése. Mi befizettük a vacsit és viszek félkész termékekt amit meg tudok főzni az apartmanban. Az alkohol nagyon drága, és nincsen sertés hús. (vallás miatt) Borjú, bárány, csirke, hal-tengeri herkentyűk, tészták ezek a jellemzőek.
Köszönöm szépen a sok hasznos infót ;)
mészáros noémi Dátum: 2013-07-31 11:54:42
Grand Judit írta ekkor: 2013-07-31 07:29:31
Kedves Noni, a KIPA honlapja mellett a SOK üzletek honlapjára is érdemes ránézni a tájékozódás érdekében, mert a YONCA közelében, a Long Beach-nél nekik is van egy üzletük. A választék ugyan nem olyan bőséges, mint a KIPA-ban, és csak török lírát fogadnak el, de alapvető élelmiszereket, tisztálkodási és kozmetikai cikkeket olcsóbban lehet kapni náluk, mint a KIPA Tesco-partner áruházában.
smile Nagyon szépen Köszönöm a választ!!