Kedves Fórumozók! Kusadasival kapcsolatban lenne pár kérdésem, főleg azoktól akik az apartmanos elhelyezést választották. Mennyire jól felszerelt az apartman? Mit érdemes esetleg feltétlenül itthonról magunkkal vinni? A szobában található hűtőnek fagyasztó része is van? Az apartmanhoz közeli tengerpart milyen? Közelben étkezési, szórakozási lehetőségek milyenek? Ha nincs megfelelő, mit ajánlanak? Lírát és eurót milyen arányban érdemes vinni? Az apartmanban a vacsorázási lehetőség 1-1 napra is lehetséges vagy csak teljes hétre? Akik voltak már a delfin úszáson, ha jól értettem a korábbi hozzászólásokban, 35Euró az aquaparkba a belépő + 80 euró az úszás. Kisérő bemehet ingyen + fotózhat is? Az ő profi fotósuk pedig képenként 10 eurót kér, amit a végén eldönthetek hogy igényelek e vagy sem. Jól értelmeztem? És időben a delfinekkel mennyi időt lehet tölteni a medencében? Most így elsőre asszem hirtelen ennyi kérdés merült fel bennem, előre is köszönöm a válaszokat ;)
Kedves Veronika! habár én még nem voltam majd aug 23-tól megyek, de a katalógusból tájékozódtam és pár kérdésre tudom a választ :) nincs fagyasztója a hűtőknek, és átlagos felszereltségű az apartmann. konyha ruhát, szivacsot, mosogató szert ilyesmit szerintem mindenképp szükséges. Én vinni fogok evőeszközt műanyag poharat, konzervbontót is azért. Be lehet fizetni egy-egy napra is a reggelit is és a vacsorát is. Lehet külön csak vacsorát is. Az aquapark belépő egy felnőttnek 20 euró ez a csúszdás részre vonatkozik ha vki akar delfinshow és úszást annak van külön díja. Asszem egy fotó 10 euró DVD amin minden kép rajta van az 50 euró. Ennyit tudok még látatlanba :)