(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Bende Éva Dátum: 2013-06-10 17:34:19
Sziasztok!Mi szeptember végén megyünk Kusadasiba Asena hotelben leszünk.Én is szeretnék friss idei információt a fakultativ kirándulásokról,a hotelről stb..A Pammukáléba szervezett kirándulásra a hotel közeléből van lehetőség indulni,vagy csak a Yonca appartmann elől indul grand toursos idegenvezetővel busz?A térképről itélve elég messze van a kettő egymástól.Előre is köszönöm a választ!
Jáger László Dátum: 2013-06-10 16:58:05
Üdv ! Aug. végén az Asena Hotelben leszünk.Kérek friss,idei információt a hotelről!Szobák,tisztaság,ellátás színvonala.Strand? Előre is köszönöm!
Szabó Attila Dátum: 2013-06-10 09:13:43
Sziasztok Én azt szeretném megkérdezni, hogy kusadasiban, az asena hotelben fogunk megszállni, Ott a parton milyen vízi sportok vannak, pl. banán, fánk, esetleg ejtőernyőt húznak motorcsónakkal? Választ előre is köszönöm.
Sólya Nándor Dátum: 2013-06-09 15:37:35
Üdv.Mindenkinek! Szeretném megkérdezni a fórumozóktól,akik már voltak Kusadasiban,hogy milyen ott a hőmérséklet októberben,milyenek az árak,lehet-e fürdeni,Miként lehet megoldani az önellátást.Vannak-e supermarketek,vagy valamilyen bevásárló központ a Yonca közelében?Minden érdekel amit csak lehet tudni Kusadasiról és az ottani tartózkodásról.A páromat októberben szeretném elvinni Kusadasiba,de sajnos még nem voltunk Törökországban egyszer sem.Szóval várok minden információt és tanácsot.Előre is köszönöm mindenkinek.Üdv.
Domonkos Diána Dátum: 2013-06-09 08:42:29
Ollmann Anasztázia írta ekkor: 2013-06-08 17:17:33
Szia! Egyszer mi is szeretnénk majd Adalandba látogatni (talán jövőre, mert idén Spanyolországban voltunk) - én úgy olvastam, hogy úszni is lehet a delfinekkel! (Mert azt írod, hogy simogatni nem lehet őket...) Erről tudsz valamit? Pl. ennek a felárát? Üdv: Anasztázia
Szia! Most csak a show részét nézhettük meg és fotókat lehetett csináltatni. Tavaly volt olyan aki úszott delfinnel (de az nem a delfinshow-al volt egybekötve, hanem külön volt), akkor 80 euróba került 1 főnek. Az idei árakat nem tudom. Ha majd mentek akkor érdeklődjetek utána, mert minden évben változnak az árak is, meg a főszezonban állítólag minden sokkal drágább. Remélem tudtam valamilyen szinten segíteni. :-D