(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Ollmann Anasztázia Dátum: 2013-06-08 17:17:33
Domonkos Diána írta ekkor: 2013-05-30 12:08:19
Szia Krisztina! Én most voltam az Adalandba először. Nagyon szupi volt, rengeteget csúszkáltam és jól el is fáradtam :-D 35 euro volt az aquapark és a delfinshow együtt. Külön az aquapark 18 euro/fő, a delfinshowra is lehet külön jegyet venni, de azt nem tudom mennyibe kerül. A delfinshow 2 órakkor kezdődik. Az aquaparkba 10 órára ér be a busz, pont nyitásra, 2-ig van időtök csúszkálni, bár a delfinshow után is vissza tudtok menni az aquaparkba, 5-kor jön értetek a busz, hogy hazavigyen. A pénztárnál kaptok egy karaszalagot, ami a delfinshowra érvényes, így engednek át benneteket a kapun. Minden nap lehet menni az Adalandba nincs konkrét nap megadva. A delfinnel két pózfajtát tudnak csak csinálni (megéri!!!), mely 10 euróba kerül. Simogatni nem lehet őket, sajna :-( Ha fakultatív programokat szeretnétek, akkor ajánlom Pamukkalet és a hajókázást meg persze az aquaparkot a delfinshowal együtt :-D Kusadasiban szép a kikötő, a bazár hangulata, szerdán és pénteken lévő piac stb. Eltelik 1 hét úgy, hogy nem is veszitek észre :-D Jó pihenést! Szép nyarat!
Szia! Egyszer mi is szeretnénk majd Adalandba látogatni (talán jövőre, mert idén Spanyolországban voltunk) - én úgy olvastam, hogy úszni is lehet a delfinekkel! (Mert azt írod, hogy simogatni nem lehet őket...) Erről tudsz valamit? Pl. ennek a felárát? Üdv: Anasztázia
Grand Judit Dátum: 2013-06-07 11:31:10
Zsanett Bartos-Balla írta ekkor: 2013-06-06 12:54:41
Szia! Mi is ketten megyünk és 4 ágyas szobát kapunk,mivel a 2 ágyas már elfogyott. Plusz költség nélkül :)
Törökországba kell útlevél , sőt vízumra is szükség van.
Grand Judit Dátum: 2013-06-07 09:52:08
Péter írta ekkor: 2013-06-06 20:36:17
Sziasztok! Kusadasiba az alcohol milyen árfolyamba van? (koktél, sör, pezsgő) mert én úgy tudom, hogy a vallás miatt ezek annyira nem népszerűek és hogy nagyon drágák. Csak érdekelne, hogy ittholról vigyek vagy ott érdemesebb venni. A válaszokat előre is köszönöm.
Kedves Péter, az alkoholos italok valóban talán kicsit drágábbak itt. A belvárosi sétáló utcákban a csapolt EFES sör ára 7TL körül mozog. A boltokban már 3TL körüli áron is lehet fél literes dobozos sört kapni. Az alábbi árakat, az egyik olcsóbb szupermarket kínálatából válogattam Önnek: votkát (70cl): 39.00TL-tól, rakit (70cl): 39.00TL-tól, 75cl borokat már 8.90TL-tól lehet venni. Üdvözlettel: Judit
Péter Dátum: 2013-06-06 20:36:17
Sziasztok! Kusadasiba az alcohol milyen árfolyamba van? (koktél, sör, pezsgő) mert én úgy tudom, hogy a vallás miatt ezek annyira nem népszerűek és hogy nagyon drágák. Csak érdekelne, hogy ittholról vigyek vagy ott érdemesebb venni. A válaszokat előre is köszönöm.
Zsanett Bartos-Balla Dátum: 2013-06-06 12:54:41
Török Hermina írta ekkor: 2013-05-24 22:15:16
Sziasztok!Barátommal szeretnénk idén Kusadasiban nyaralni,néztem szobát,de sajnos a számunkra kedvező időpontban már nincs 2 férőhelyes szoba,azt szeretném megtudni,hogyha 3férőhelyest foglalunk kettőnknek akkor kell felárat fizetni? Illetve még pár információra is szükségem lenne:kell-e útlevél?ha igen,elég e az 1 éves?Eurót kell vinni vagy inkább lírát? Az Adaland parkban van delfinárium is,arra külön kell belépőt váltani?És mennyit kóstál a delfinekkel úszás? Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!Üdvözlettel;Hermina
Szia! Mi is ketten megyünk és 4 ágyas szobát kapunk,mivel a 2 ágyas már elfogyott. Plusz költség nélkül :)