Szia Krisztina!
Én most voltam az Adalandba először. Nagyon szupi volt, rengeteget csúszkáltam és jól el is fáradtam :-D
35 euro volt az aquapark és a delfinshow együtt. Külön az aquapark 18 euro/fő, a delfinshowra is lehet külön jegyet venni, de azt nem tudom mennyibe kerül. A delfinshow 2 órakkor kezdődik. Az aquaparkba 10 órára ér be a busz, pont nyitásra, 2-ig van időtök csúszkálni, bár a delfinshow után is vissza tudtok menni az aquaparkba, 5-kor jön értetek a busz, hogy hazavigyen. A pénztárnál kaptok egy karaszalagot, ami a delfinshowra érvényes, így engednek át benneteket a kapun. Minden nap lehet menni az Adalandba nincs konkrét nap megadva. A delfinnel két pózfajtát tudnak csak csinálni (megéri!!!), mely 10 euróba kerül. Simogatni nem lehet őket, sajna :-( Ha fakultatív programokat szeretnétek, akkor ajánlom Pamukkalet és a hajókázást meg persze az aquaparkot a delfinshowal együtt :-D
Kusadasiban szép a kikötő, a bazár hangulata, szerdán és pénteken lévő piac stb. Eltelik 1 hét úgy, hogy nem is veszitek észre :-D
Jó pihenést! Szép nyarat!
Szia!
Egyszer mi is szeretnénk majd Adalandba látogatni (talán jövőre, mert idén Spanyolországban voltunk) - én úgy olvastam, hogy úszni is lehet a delfinekkel! (Mert azt írod, hogy simogatni nem lehet őket...) Erről tudsz valamit? Pl. ennek a felárát?
Üdv:
Anasztázia