Kedves Feri!Nem töröltünk semmit, ez a levele átjött.Tudja mit mondott Bill Gates amikor elromlik az autója?Szálljunk ki és üljünk be újra!
Kedves Sándor! Igen, azt tettem, beszálltam még egyszer. Elsején írtam egy jó hosszú levelet, amiben próbáltam kifejteni kérésére, hogy mit értenék az utasokhoz való hozzáállás javításán, írtam ezt nem sértő, hanem támogató szándékkal. A levél az elküldés után nem jött ki a fórum oldalára. Másnap ismét írtam, próbáltam nagyjából ugyanazokat a gondolatokat még egyszer összeszedni és leírni. Ez a levél is hasonló, jó hosszú lett, a megírásával elég sok időt töltöttem el, de sajnos az elküldés után megint csak azt tapasztaltam, hogy nem jött ki az oldalra. Nagyon bosszantott ekkor már a dolog, mert mivel közvetlenül ide gépel be az ember, az elküldés előtt nem lehet lementeni, így a sok időm és a jó szándékom megint csak elveszett. Megkérdezem, van-e itt a fórumon valami karakter vagy idő limit, ami után nem fogadja el és nem jeleníti meg? Arra őszintén remélve nem gondolok finoman szólva, hogy szűrik a hozzászólásokat. Üdvözlettel: Forrai Ferenc