(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Grand Sándor Dátum: 2016-08-02 21:32:46
Forrai Ferenc írta ekkor: 2016-08-02 18:23:38
Kedves Sándor! 2 alkalommal is írtam válasz a levelére, de az elküldés után nem jelent meg itt a fórum oldalon.
Kedves Feri!Nem töröltünk semmit, ez a levele átjött.Tudja mit mondott Bill Gates amikor elromlik az autója?Szálljunk ki és üljünk be újra!
Forrai Ferenc Dátum: 2016-08-02 18:23:38
Grand Sándor írta ekkor: 2016-07-31 22:59:25
Kedves Feri! Nem vagyunk tökéletesek, biztos becsúsznak hibák - esetleg kiszámíthatatlan tényezők a nagy számok törvénye alapján -,de azt garantálom,nem szándékosan. Lehetne egy kicsit tényszerűvé tenni a hozzászólását? Hol nyaraltak,mi volt az apartman neve? Újra Párgán? A normál ár volt olcsóbb vagy akciósan fizettek? Mi nem csináltunk last minutot,más szinte mindenki. Nálunk, a "nagy Grandnál" erkölcsi kérdés,hogy ne járjon rosszabbul az előfoglaló utas mint a később. Van aki ezt nem bírja anyagilag,-az idei vacak szezont- így akciózik. Nálunk is van ahol tudunk csomagszobát tusolót wc-t biztosítani, nálunk is van olyan nyaralóhely ahonnan este indulunk vissza. Ez nem szervezés kérdése,adottságok,katalógusban a házaknál feltüntetve előre. Párga pl. azért délutáni visszaindulás mert az észak -görög nyaralóhelyekkel,gyűjtő útvonallal megy párhuzamosan és ez hosszabb út,a vele párhuzamos Paralia már így is 19,30-kor indul vissza. Ezen kívül Párga fizikai adottságai tök másak,nehezebbek mint pl Paralia. Lehet, amit szervezetlenségnek gondolnak az a legjobb abban a szituációban?Még Párgán is mindenkit a szállásnál teszünk le- ahol fizikailag lehetséges. Kisteherautót tartunk ott azokhoz a házakhoz ahol ez nem lehetséges a csomagoknak. Szerintem nem Párgán voltak az idén,mert nem sok ház van busszal megközelithető helyen.Konkrétan miben gondolja az utasokhoz való hozzáállásunk aktualizálását? Adjon tanácsot és ha meggyőz, lekövetjük! Természetesen kinek a pap,kinek a papné.
Kedves Sándor! 2 alkalommal is írtam válasz a levelére, de az elküldés után nem jelent meg itt a fórum oldalon.
Géresi Barbara Dátum: 2016-08-02 09:18:05
Grand Judit írta ekkor: 2016-08-02 07:08:18
Kedves Barbara! Szerintem nincs messze, mert kb. 10 perc alatt elérhető a város központja.Persze a fantasztikus kilátás és a számtalan kis üzlet bőséges kínálata az utcácskákban, késleltetheti az embert amennyiben sokat nézelődik. Az Alexis apartmanból 5 perc alatt le lehet érni a Valtos strandra, 15 perc alatt pedig a Krio Neri strandra, ha nem vonják el a figyelmünket a fent említett látnivalók, de hát mindenkinek mást jelent a "nagyon messze". Az Ön által felsorolt környékbeli partszakaszokból több is elérhető, taxival és/ vagy vízi taxival. A fakultatív kirándulások mindenképpen indulnak, ha jelentkezik rájuk 15 fő és- hajós kirándulásról lévén szó- ha nincsenek akkora szelek, hogy veszélyeztetnék a hajó utasait. Ettől viszont nem igen kell tartani, hiszen szeptemberre nem jellemző a viharos időjárás. Remélem megnyugtató válaszokat adtam :) Szeretettel várjuk Önöket, Grand Judit
Kedves Judit! Nagyon szépen köszönöm a kimerítő válaszát. Nagyon szépen leírta, szinte magam előtt láttam a lefele vezető utat, biztosan pompás lesz, és hát a figyelemelvonás is valószínű! :) Imádom Görögországot, a szűk utcácskák hangulatát, a helyiek vendégszeretét! Bízom akkor a pompás időjárásban, és ezáltal a hajókirándulások indulásában. :) A taxinak/vízi taxinak pedig akkor majd helyben utánajárok. Még egyszer köszönöm! További szép napot Önnek! Barbi
Grand Judit Dátum: 2016-08-02 07:08:18
Géresi Barbara írta ekkor: 2016-08-01 15:17:59
Kedves Grand Tours! Érdeklődni szeretnék, hogy az Alexis apartman nagyon messze van a városközponttól, valamint a strandtól? Emellett érdekelne még, hogy van esetleg Pargaról induló buszjárat, amivel lehetőség van messzebb lévő strandokra is ellátogatni? Vagy esetleg a vízitaxi messzebb lévő strandokra is elvisz (pl.: Ag. Giannakis, Agia Paraskevi, Agios Sostis, Mikri Ammos, Lichnos, Mega Ntrafi)? Kérdésem lenne még, hogy a fakultatív kirándulások mindenképpen indulnak? Szeptember 19-étől fogunk menni Pargara, azért is esett erre a gyönyörű helyre a választásom, mert a Paxos-Antipaxos szigetek egyszerűen mesésnek tűnnek, a Jón-tengeri hajóútra pedig mindenképpen szeretném elvinni a párom, mivel én már jártam Lefkádán és Kefalonián is, és szeretném Neki is megmutatni - ezért érdekelne, hátha meg tudom magam nyugtatni, hogy erre a kettő kirándulásra biztosan lesz lehetőségünk. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszukat!
Kedves Barbara! Szerintem nincs messze, mert kb. 10 perc alatt elérhető a város központja.Persze a fantasztikus kilátás és a számtalan kis üzlet bőséges kínálata az utcácskákban, késleltetheti az embert amennyiben sokat nézelődik. Az Alexis apartmanból 5 perc alatt le lehet érni a Valtos strandra, 15 perc alatt pedig a Krio Neri strandra, ha nem vonják el a figyelmünket a fent említett látnivalók, de hát mindenkinek mást jelent a "nagyon messze". Az Ön által felsorolt környékbeli partszakaszokból több is elérhető, taxival és/ vagy vízi taxival. A fakultatív kirándulások mindenképpen indulnak, ha jelentkezik rájuk 15 fő és- hajós kirándulásról lévén szó- ha nincsenek akkora szelek, hogy veszélyeztetnék a hajó utasait. Ettől viszont nem igen kell tartani, hiszen szeptemberre nem jellemző a viharos időjárás. Remélem megnyugtató válaszokat adtam :) Szeretettel várjuk Önöket, Grand Judit
Géresi Barbara Dátum: 2016-08-01 15:17:59
Kedves Grand Tours! Érdeklődni szeretnék, hogy az Alexis apartman nagyon messze van a városközponttól, valamint a strandtól? Emellett érdekelne még, hogy van esetleg Pargaról induló buszjárat, amivel lehetőség van messzebb lévő strandokra is ellátogatni? Vagy esetleg a vízitaxi messzebb lévő strandokra is elvisz (pl.: Ag. Giannakis, Agia Paraskevi, Agios Sostis, Mikri Ammos, Lichnos, Mega Ntrafi)? Kérdésem lenne még, hogy a fakultatív kirándulások mindenképpen indulnak? Szeptember 19-étől fogunk menni Pargara, azért is esett erre a gyönyörű helyre a választásom, mert a Paxos-Antipaxos szigetek egyszerűen mesésnek tűnnek, a Jón-tengeri hajóútra pedig mindenképpen szeretném elvinni a párom, mivel én már jártam Lefkádán és Kefalonián is, és szeretném Neki is megmutatni - ezért érdekelne, hátha meg tudom magam nyugtatni, hogy erre a kettő kirándulásra biztosan lesz lehetőségünk. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszukat!