Kedves Grand Tours! Érdeklődni szeretnék, hogy az Alexis apartman nagyon messze van a városközponttól, valamint a strandtól? Emellett érdekelne még, hogy van esetleg Pargaról induló buszjárat, amivel lehetőség van messzebb lévő strandokra is ellátogatni? Vagy esetleg a vízitaxi messzebb lévő strandokra is elvisz (pl.: Ag. Giannakis, Agia Paraskevi, Agios Sostis, Mikri Ammos, Lichnos, Mega Ntrafi)? Kérdésem lenne még, hogy a fakultatív kirándulások mindenképpen indulnak? Szeptember 19-étől fogunk menni Pargara, azért is esett erre a gyönyörű helyre a választásom, mert a Paxos-Antipaxos szigetek egyszerűen mesésnek tűnnek, a Jón-tengeri hajóútra pedig mindenképpen szeretném elvinni a párom, mivel én már jártam Lefkádán és Kefalonián is, és szeretném Neki is megmutatni - ezért érdekelne, hátha meg tudom magam nyugtatni, hogy erre a kettő kirándulásra biztosan lesz lehetőségünk. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszukat!
Kedves Barbara! Szerintem nincs messze, mert kb. 10 perc alatt elérhető a város központja.Persze a fantasztikus kilátás és a számtalan kis üzlet bőséges kínálata az utcácskákban, késleltetheti az embert amennyiben sokat nézelődik. Az Alexis apartmanból 5 perc alatt le lehet érni a Valtos strandra, 15 perc alatt pedig a Krio Neri strandra, ha nem vonják el a figyelmünket a fent említett látnivalók, de hát mindenkinek mást jelent a "nagyon messze". Az Ön által felsorolt környékbeli partszakaszokból több is elérhető, taxival és/ vagy vízi taxival. A fakultatív kirándulások mindenképpen indulnak, ha jelentkezik rájuk 15 fő és- hajós kirándulásról lévén szó- ha nincsenek akkora szelek, hogy veszélyeztetnék a hajó utasait. Ettől viszont nem igen kell tartani, hiszen szeptemberre nem jellemző a viharos időjárás. Remélem megnyugtató válaszokat adtam :) Szeretettel várjuk Önöket,
Grand Judit