Kedves Gyula.
Nem vagyok Pargán, de nemsokára ott leszünk. Igy nem tudom még megkeresni az idegevezetőket. Csupán csak érdeklődőm, hogy mire számíthatunk, Mert sok a negatív visszajelzés, hogy nincs csomagszoba , sokat kell várni a tüzőnapon a buszra, aztán valami benzinkútnál van a felszállás. Nincs mosdó ahol esetleg átlehetne őltőzni WC-re menni meg egyebek.
Ezért érdeklődőm hogy valóban igy van -e. Bizom benne, hogy a három idegenvezető kózül valaki csak reagál az irásomra.
Kedves Erika! Kérdéséből (Parga/Babos apartmanból) úgy tűnt, hogy már ott van. Félreértettem, elnézést! Cserébe néhány ( tavalyi) információ a kérdéseire. Csomagszoba valóban nincs. Reggel 9-körül a csomagokat leviszik a Szifakis apartmanhoz, ott kell megvárni a buszt, hogy mennyit, attól függ mikor érkezik. Lehet 1/2 óra, lehet 3 óra. Utána bepakolnak a buszba, majd a busz leviszi az utasokat oda, ahonnan indulnak. Tavaly a sportpálya mellől indultunk. Átöltözni a Kyoneri strand kikötővel ellentétes végén, egy öltözőfülkében lehet, ahol zuhanyozó is van. Egyébként az érkezés napján, az eligazításon az idegenvezetők minden tudnivalót elmondanak. Jó nyaralást kívánok.