(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Anikó Dátum: 2016-06-02 13:55:18
Kedves Judit! Érdeklődöm, hogy az Alexiában lesz-e valamilyen lehetőség a válogatott (foci) mérkőzéseit megnézni? Köszi a választ előre is. Anikó
Dátum: 2016-05-27 15:05:37
ÚJDONSÁG! Kedves Utasaink! Egy új szolgáltatásunkat szeretném a figyelmükbe ajánlani. Igaz, egyelőre tesztüzemben működik. Buszainkat elláttuk GPS jeladóval, ezáltal weboldalunkon egy térképen lehet követni a hollétüket, mozgásukat. Így buszra várakozás közben láthatják hol jár, hozzátartozójuk kiszámolhatja, mikor mehet Önökért a leszállóhelyre, stb. A térkép tetején egy táblázatban lehet megnézni, melyik vonalon melyik busz közlekedik. Remélem, sokakat fog érdekelni ez a szolgáltatásunk! Kellemes utazást, jó nyaralást kívánva: Nagy Sándor ügyvezető A nyomonkövetési térképet megtalálják minden úticél Buszmenetrend menüpontja alatt, az oldal legalján, illetve az alábbi linken: --link:http://www.grandtours.hu/gorogorszag/paralia-d1.html?tab=buszmenetrend#buszaink,Térkép--
Varga Edina Dátum: 2016-05-27 11:50:42
Klopp Gyula írta ekkor: 2016-05-27 09:48:24
Kedves Edina! Tengeri sünök a Piso Krionerin, és a Valtos sziklás részén fordulnak elő. A városi strandon, és a Valtos homokos részén nem voltak. Törölközőket (mint mindenhol) a Zorbasban is adnak. Egy fürdőlepedőt, és egy normál méretű törölközőt kaptok, amiket hetente cserélnek. De ezeket a partra nem szabad levinni, ezért strand törölközőt így is kell vinni. Az ivóvíz elvileg iható, de mi ásványvizet ittunk (1,80 € /6db volt), de egyéb használathoz (pl. fogmosás) nem forraltuk. Ha már itt tartunk, 1 tek. WC. papírt adnak, de szemetes (WC.-be) zacskó, mosogatószerek nincsenek. Várom további konkrét kérdéseidet, üdvözlettel: Gyula
Kedves Gyula! Nagyon köszönöm a válaszodat! Üdvözlettel: Edina
Varga Edina Dátum: 2016-05-27 11:49:58
Veronika írta ekkor: 2016-05-27 10:07:49
Kedves Edina! Én annyival egészíteném ki Gyula válaszát, hogy mi csak csapvizet ittunk az ott tartózkodásunk alatt, nagyon finom forrás vizük van. Úgyhogy szerintem ásványvizet nem érdemes venni. Megtöltesz egy műanyag palackot, hűtőbe be, és isteni finom. smile
Kedves Veronika! Köszönöm szépen a válaszodat, ez igazán jól hangzik. :)
Veronika Dátum: 2016-05-27 10:07:49
Varga Edina írta ekkor: 2016-05-27 08:39:18
Kedves Gyula! Még eszembe jutott néhány kevésbé fontos kérdés. Az első az, hogy a strandon mennyire fordulnak elő tengeri sünök? És azt olvastam, hogy a Zorbasban adnak törölközőt is, tényleg adnak? Mert akkor felszabadul némi hely a bőröndben. És még azt szeretném kérdezni, hogy az ivóvíz milyen minőségű? Köszönettel: Edina
Kedves Edina! Én annyival egészíteném ki Gyula válaszát, hogy mi csak csapvizet ittunk az ott tartózkodásunk alatt, nagyon finom forrás vizük van. Úgyhogy szerintem ásványvizet nem érdemes venni. Megtöltesz egy műanyag palackot, hűtőbe be, és isteni finom. smile