Kedves Eszter!
Köszi!!!
Ez nagyon jó hír. Térképet majd kapunk kinn tőled ugye? és akkor jobban fog menni a tájékozódás a strandok között is. Az autóbérlés is egész jó árba van ha több napra kérjük hátha adnak még kedvezményt is. Izgatottan várjuk pedig még nagyon soká megyünk :) Az Alexia apartmanba megyünk és fórumban azt olvastam a néni néha pénzt akar kérni ha valami el van már eredetileg is törve a szobában. Megmondom őszintén sosem szoktam keresni a hibákat egy apartmanban, de akkor ezek szerint itt szerinted is érdemes és már az elején szólni ha ilyen van? Programok közül nagyon tetszik a "mítikus" túra, főleg azért mert a folyó medrében kell menni, és a lovaglás és a raftingolás külön izgalmassá teszi. És mindenképp szeretnénk hajózni Antipaxosra is. Köszi mégegyszer :)
Kedves Orsolya!
Igen,adni fogunk térképet. :) Véleményem szerint csak 1-2 napig tűnik a sikátorok miatt kicsit útvesztősnek Parga,de utána könnyű lesz kiismerni magatokat a városban. :)
Szoktuk kérni a vendégeket érkezés napján a tájékoztatón,hogy ha valaki valamilyen meghibásodást vagy kárt fedez fel az apartmanban,azonnal szóljon nekünk a félreértések elkerülése végett.
A mítikus túra és a paxosi hajókirándulás is remek választás,nekem is nagy kedvenceim. :)
Üdv:
Eszter