(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Dátum: 2016-02-29 18:39:15
Szekeres Erzsébet írta ekkor: 2016-02-28 21:15:56
Hát kedves Eszti én láttam azta térképet amit teccenek az utasoknak adni de azon pontosan hogy az óváros a sikátoros utcákkal egyáltalán nem kivehető hogy vannak ott az utak. De csak szeretném mondani hogy a Parga Love-és csoportban a facebokon ott lehet rendelni , nekem is onnan van, na az fantasztikus. Vannak rajta jelölések is hogy merre rövidebb az út, és a grandturszos mindegyik ház. Nektek is javaslom szerezni belőle mert nagyon hasznos volt amikor ott voltam a családdal, igaz hogy nem veletek mert nem tudtam mar foglalni minden tele volt. Erzsike.
Kedves Erzsébet! Szerintem 1-2 nap után könnyen ki lehet igazodni Pargan.Ahogy mondtam, mi adunk térképet,de ez egy A4es méret,nyilván nem tud olyan részletes lenni mint egy nagyobb fajta.Ha valaki ennél pontosabbat akar,természetesen beszerezhet több helyről is. Üdv: Vatai Eszter
Szekeres Erzsébet Dátum: 2016-02-28 21:15:56
Hát kedves Eszti én láttam azta térképet amit teccenek az utasoknak adni de azon pontosan hogy az óváros a sikátoros utcákkal egyáltalán nem kivehető hogy vannak ott az utak. De csak szeretném mondani hogy a Parga Love-és csoportban a facebokon ott lehet rendelni , nekem is onnan van, na az fantasztikus. Vannak rajta jelölések is hogy merre rövidebb az út, és a grandturszos mindegyik ház. Nektek is javaslom szerezni belőle mert nagyon hasznos volt amikor ott voltam a családdal, igaz hogy nem veletek mert nem tudtam mar foglalni minden tele volt. Erzsike.
Szandi Dátum: 2016-02-27 16:38:36
Kedves Grand! Én is a Babos Apartman 3.emeletén található szobájáról érdeklődnék. Esetleg képek nem lesznek róluk? A tengerre teljesen rá lehet onnan látni?
Szőlősi-Papp Orsolya Dátum: 2016-02-26 09:23:04
írta ekkor: 2016-02-25 18:26:03
Kedves Orsolya! Igen,adni fogunk térképet. :) Véleményem szerint csak 1-2 napig tűnik a sikátorok miatt kicsit útvesztősnek Parga,de utána könnyű lesz kiismerni magatokat a városban. :) Szoktuk kérni a vendégeket érkezés napján a tájékoztatón,hogy ha valaki valamilyen meghibásodást vagy kárt fedez fel az apartmanban,azonnal szóljon nekünk a félreértések elkerülése végett. A mítikus túra és a paxosi hajókirándulás is remek választás,nekem is nagy kedvenceim. :) Üdv: Eszter
Kedves Eszter! nagyon köszönöm!
Dátum: 2016-02-25 18:26:03
Szőlősi-Papp Orsolya írta ekkor: 2016-02-24 15:42:03
Kedves Eszter! Köszi!!! Ez nagyon jó hír. Térképet majd kapunk kinn tőled ugye? és akkor jobban fog menni a tájékozódás a strandok között is. Az autóbérlés is egész jó árba van ha több napra kérjük hátha adnak még kedvezményt is. Izgatottan várjuk pedig még nagyon soká megyünk :) Az Alexia apartmanba megyünk és fórumban azt olvastam a néni néha pénzt akar kérni ha valami el van már eredetileg is törve a szobában. Megmondom őszintén sosem szoktam keresni a hibákat egy apartmanban, de akkor ezek szerint itt szerinted is érdemes és már az elején szólni ha ilyen van? Programok közül nagyon tetszik a "mítikus" túra, főleg azért mert a folyó medrében kell menni, és a lovaglás és a raftingolás külön izgalmassá teszi. És mindenképp szeretnénk hajózni Antipaxosra is. Köszi mégegyszer :)
Kedves Orsolya! Igen,adni fogunk térképet. :) Véleményem szerint csak 1-2 napig tűnik a sikátorok miatt kicsit útvesztősnek Parga,de utána könnyű lesz kiismerni magatokat a városban. :) Szoktuk kérni a vendégeket érkezés napján a tájékoztatón,hogy ha valaki valamilyen meghibásodást vagy kárt fedez fel az apartmanban,azonnal szóljon nekünk a félreértések elkerülése végett. A mítikus túra és a paxosi hajókirándulás is remek választás,nekem is nagy kedvenceim. :) Üdv: Eszter