(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Szathmári Katalin Dátum: 2016-01-31 16:52:25
Kedves Eszter! A Zorbas apartman 2-es szobájára előfoglalást tettem. A fizetés előtt azonban szeretnék még részleteket megtudni. Ez a studió nincs feltöltve a 360 fokos fotók közé. Új studió, vagy mi az oka? Úgy néz ki, mint az 1-es szoba? A felszereltsége olyan? Esetleg ez az a studió, ami az 1-es mellett van közvetlenül egy közös terasszal és az utcára néz? És még néhány apróság, ami nekem fontos még: teregetési lehetőség van-e a teraszon és ebben a studióban is van-e olyan főzölapokkal (2 vagy 3 főzőlap) rendelkező sütő (nem mikrosütő), mint a többi apartmanban? Köszönöm előre is a válaszát. Üdvözlettel: Katalin
Dátum: 2016-01-29 18:45:43
Dajka Zsuzsánna írta ekkor: 2016-01-27 15:32:24
Tisztelt Grand Tours Iroda! Kissé megütközve olvasom a honlapon, hogy 50 euro kauciót kell letenni a Sifakis apartmanban a nyaralás megkezdésekor. Amikor pár hete lefoglaltam az üdülést ebbe az apartmanba, akkor ez az információ meg nem szerepelt a honlapon. Ez a kaució most személyenként, vagy szobánként értendő? A kaució kifizetésekor kapunk esetleg szobaleltárt, vagy valamilyen támpontot, hogy mire kell "vigyáznunk", mivel kell elszámolni távozáskor? Számomra furcsa, hogy utólag kerül fel ilyen fontos információ az oldalra. Válaszukat előre is köszönöm!
Kedves Zsuzsánna! Szerintem ahogy Sándorné is mondta,az iroda tájékoztatni fogja Önöket a részletekről.Mindenesetre bizonyára lesz leltár készítve ha kauciót kell hagyni. Üdvözlettel: Eszter
Dátum: 2016-01-29 18:42:11
Lajterné Szilágyi Andrea írta ekkor: 2016-01-24 11:01:42
üdv a katalógusban és a honlapon nem egyeznek a fakultatív árak. A Meteorák és az Echeron túrát néztük ki, és akkor tünt fel a különbség.Melyik a valós ár? Zorbában foglatunk az Aug.30-i turnusra és mivel a legkényelmesebb hely már foglalva volt a buszon (emelet első sorok,fel tudod tenni a lábad a szélvédőig ) igy a kedves kollegínájuk ajánlotta a a hátsó ajtó előtti üléssort.Lefoglaltuk,mert én sem vagyok alacsony és hosszú földig érő lábam van :-)
Kedves Andrea! Azóta már ki lettek javítva a honlapon az árak.A katalógusban írtak egyébiránt a mérvadóak, bár kisebb változás májusig nem kizárt.Az Acheron vidéke csodálatos,én remek választásnak tartom! :) Üdv: Eszter
Sándorné Dátum: 2016-01-28 17:16:46
Kedves Zsuzsánna!Szerintem Önt is fel fogja hívni az Utazási Iroda hogy ezt Önnel tisztázza,mint ahogy nálam is ezt tette a tegnapi nap folyamán.Gondolom hogy hirtelenjében azért elég sok idő mindenkit felhívni,már ha van telefonszám megadva.Általában minden apartmannál szokott leltáros papír lenni és akkor használni kell és ha eltérés van szólni kell az idegenvezetőnek,így nem érhet bennünket meglepetés.
Dajka Zsuzsánna Dátum: 2016-01-27 15:32:24
Tisztelt Grand Tours Iroda! Kissé megütközve olvasom a honlapon, hogy 50 euro kauciót kell letenni a Sifakis apartmanban a nyaralás megkezdésekor. Amikor pár hete lefoglaltam az üdülést ebbe az apartmanba, akkor ez az információ meg nem szerepelt a honlapon. Ez a kaució most személyenként, vagy szobánként értendő? A kaució kifizetésekor kapunk esetleg szobaleltárt, vagy valamilyen támpontot, hogy mire kell "vigyáznunk", mivel kell elszámolni távozáskor? Számomra furcsa, hogy utólag kerül fel ilyen fontos információ az oldalra. Válaszukat előre is köszönöm!