(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Bagi Péterné Dátum: 2016-01-21 21:22:12
Kedves Grand Tours Utazási Iroda! Önök szerint melyik a legkényelmesebb hely a buszon Pargára utazva egy közel kettő méteres embernek? Milyenek a bolti és éttermi árak, milyen a tengerpart és van-e buszjárat a környező városokba? A válaszokat előre is köszönöm: Kati smile
Káplárné Nándori Beáta Dátum: 2016-01-20 20:03:05
Kedves fórumozók. Idén Pargát néztük ki úti célul. Zorbas és az Elsa apartman között hezitálunk. Zorbas úgy tűnik elég messze van mindenhez. Az elutazás napján hogyan lehet megoldani a csomagok tárolását illetve a zuhanyozást, mosdó használatát ?Valaki tud valami infót? A tenger valóban gyorsan mélyül? Válaszokat előre is köszönöm : Bea
Veronika Dátum: 2016-01-19 14:09:18
Lajterné Szilágyi Andrea írta ekkor: 2016-01-17 17:52:20
Üdv Pargát vettük célba idén. 4-en mennénk,de elég halvány a szállás lehetőség. A Zorbas-ban találtunk lehetőséget,de nem igazán tudjuk mit takar a feláras jelző,mennyi kerül még rá a listaárhoz képest?Erröl nyilatkozna valaki aki tud? Az 1 emelet 3-4-5. számú szobák. Másik kérdésem,hogy vacilláltunk Paraila és Parga között,de mi inkább bámulós-túrázós-nézzünk szét-görög feelinget szeretnénk típusuak vagyunk.Vajon jól döntöttünk?
Szia! én azt gondolom, hogy jól döntöttetek, Parga csodás, meseszép, fantasztikus hangulattal és remek kiindulópont csomó nagyszerű kiránduláshoz. Paralián én nem voltam és sosem mennék, de hát ízlések és pofonok. Nem fogtok csalódni! smile
Nagy Tünde Dátum: 2016-01-17 21:04:45
Lajterné Szilágyi Andrea írta ekkor: 2016-01-17 17:52:20
Üdv Pargát vettük célba idén. 4-en mennénk,de elég halvány a szállás lehetőség. A Zorbas-ban találtunk lehetőséget,de nem igazán tudjuk mit takar a feláras jelző,mennyi kerül még rá a listaárhoz képest?Erröl nyilatkozna valaki aki tud? Az 1 emelet 3-4-5. számú szobák. Másik kérdésem,hogy vacilláltunk Paraila és Parga között,de mi inkább bámulós-túrázós-nézzünk szét-görög feelinget szeretnénk típusuak vagyunk.Vajon jól döntöttünk?
Kedves Andrea! A felár buszos utazásnál 12% pluszt jelent. A Parga/árak-ra kattintva található, hogy melyik apartmannál mennyi %-ról van szó (kicsit lentebb görgetve). Idén nekünk is Parga a cél, első alkalommal utazunk oda, Paralia-n viszont már jártam. Igaz nem ismerem Parga-t csak képekről de szerintem látványosabb mint Paralia. Utóbbiról nekem a nyüzsgés és a disco-k jutnak eszembe (de szuper nyaralás volt egyébként :) ) Parga-ról rengeteg jó fakultatív indul ami a kirándulást és a nézelődést illeti. Szóval szerintem jó döntés született :)
Lajterné Szilágyi Andrea Dátum: 2016-01-17 17:52:20