(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Szekeres Erzsébet Dátum: 2015-04-16 19:10:17
Kedves fóromosok ! A facebokon a parga love csoportban rendelhető nagyon részletes pargás térkép, és rajta van minden grandturszos ház is tehát nem téved el senki ! Üdvözlök mindenkit !
Grand Balázs Dátum: 2015-04-15 19:26:46
Oláh Renáta írta ekkor: 2015-04-15 09:54:19
Veronika, köszönöm a választ :) Másik kérdésem az utazási irodához szólna. A Miltos apartmanban, a fotelágy az mekkora? Hogyan nyitható, mert a képekről nekem úgy tűnik nem lehet kihúzni. Félek, hogy a gyerek nem fog elférni rajta.
Kedves Renáta! Ha nem lenne kihúzható, akkor nem írnánk, hogy az! :) Nem tudok önnek pontos méretet adni hozzá, de ha nem nagy gyerekről van szó, akkor nem lesz probléma.
Oláh Renáta Dátum: 2015-04-15 09:54:19
Veronika, köszönöm a választ :) Másik kérdésem az utazási irodához szólna. A Miltos apartmanban, a fotelágy az mekkora? Hogyan nyitható, mert a képekről nekem úgy tűnik nem lehet kihúzni. Félek, hogy a gyerek nem fog elférni rajta.
Grand Balázs Dátum: 2015-04-14 18:42:54
Katona Oszkárné írta ekkor: 2015-04-13 20:52:15
Kedves Balázs ! A Nanos milyen távolságra van a Valtos strandtól ? Július elején elég meleg a víz ? Az Alesánál mit jelent, hogy kedvezményes ? Melyik szállás a jobb a Nanos, vagy az Alexis? Az Alecában a kanapén elfér egy 16 éves lány ? A válaszodat előre is köszönöm . Katonáné
Kedves Katonáné! Nem tudom a Valtost pontosan megmondani, kb egy jó 1000 méter a Nanostól. Az elég meleg mindenkinek más, nekem személy szerint kellemes, de nem hiszem, hogy problémát fog okozni nektek a víz hőmérséklete Júliusban. Alesa házunk nincs, szerintem az Elsara gondoltál. Azt, amit az indoklásban is írunk, hátrányosabb a pozíciója a többi apartmanhoz képest. Teljes értékű a kanapé is, én személy szerint a 186 cm-es magasságommal és több, mint 100 kg-os súlyommal is kényelmesen aludtam rajta. Bár inkább ágy az, mint kanapé. A két apartman közt nem szeretnék különbséget tenni, teljesen szubjektív, hogy kinek melyik a jobb. Mind a kettőnek vannak előnyei, hátrányai, én inkább aszerint döntenék a helyetekben, hogy a Valtoshoz vagy a Kryonerihez akarok közelebb lenni.
Zakar Zsuzsa Dátum: 2015-04-14 14:31:03
Érdeklődnék milyen az étkezés a menüválasztásos tavernában Pargan? Előnyősebb mindig új helyeket kipróbálni?