Kedves Balázs !
A Nanos milyen távolságra van a Valtos strandtól ? Július elején elég meleg a víz ? Az Alesánál mit jelent, hogy kedvezményes ? Melyik szállás a jobb a Nanos, vagy az Alexis? Az Alecában a kanapén elfér egy 16 éves lány ?
A válaszodat előre is köszönöm . Katonáné
Kedves Katonáné! Nem tudom a Valtost pontosan megmondani, kb egy jó 1000 méter a Nanostól. Az elég meleg mindenkinek más, nekem személy szerint kellemes, de nem hiszem, hogy problémát fog okozni nektek a víz hőmérséklete Júliusban. Alesa házunk nincs, szerintem az Elsara gondoltál. Azt, amit az indoklásban is írunk, hátrányosabb a pozíciója a többi apartmanhoz képest. Teljes értékű a kanapé is, én személy szerint a 186 cm-es magasságommal és több, mint 100 kg-os súlyommal is kényelmesen aludtam rajta. Bár inkább ágy az, mint kanapé. A két apartman közt nem szeretnék különbséget tenni, teljesen szubjektív, hogy kinek melyik a jobb. Mind a kettőnek vannak előnyei, hátrányai, én inkább aszerint döntenék a helyetekben, hogy a Valtoshoz vagy a Kryonerihez akarok közelebb lenni.