(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Veronika Dátum: 2015-02-13 16:40:17
Budaházi Éva írta ekkor: 2015-02-13 14:03:01
Sziasztok!Júliusba Pargára utazunk és szeretnénk tudni ,hogy a Zorbas étteremben mennyire ízletes az étel illetve mennyire változatos?Nagyon megköszönöm ha valakinek van tapasztalata ill. infója róla !Szép nyarat !
Szia Éva! Mi tavaly egyszer ettünk a Zorbasban, a megérkezés napján, farkas éhesen oda vezetett az utunk, mert mondták, hogy a Grandosok kapnak kedvezményt. Két gyros tálat ettünk hozzá narancslét és 22 euró volt. Nagyon kedvesek voltak, az étel finom volt és bőséges, viszont többet nem mentünk oda, mert ugyan ezért a pénzért más kisebb, "falatozó" jellegű árusoknál kétszer ennyit tudtunk enni. Ettünk még másik étteremben, de a Zorbasban csak 1x. smile
Grand Balázs Dátum: 2015-02-13 16:17:01
Karol írta ekkor: 2015-02-06 20:48:16
Tisztelt Iroda, kedves Balázs! Érdeklődnék, hogy az Önök irodája szervez-e kirándulást a Vikos-kanyonhoz? Köszönöm!
Kedves Karol! Egyelőre nincs a programban, de a szezon kezdetén lesz csak véglegesítve a programlista.
Budaházi Éva Dátum: 2015-02-13 14:03:01
Sziasztok!Júliusba Pargára utazunk és szeretnénk tudni ,hogy a Zorbas étteremben mennyire ízletes az étel illetve mennyire változatos?Nagyon megköszönöm ha valakinek van tapasztalata ill. infója róla !Szép nyarat !
Kormány László Dátum: 2015-02-11 11:00:08
Timi írta ekkor: 2015-02-09 12:55:00
Sziasztok. Én az Aleca Apartmanról szeretnék bővebb információkat kapni, illetve bármilyen más tanácsot és beszámolót szívesen fogadok Pargaról :) A városi strand van közelebb az Aleca-hoz? A Jón-tengeri szigettúráról sok jót olvasgattam, mennyire ajánljátok? Valaki jön még az Alecába július 20-tól? Köszönöm. Mindenkinek jó nyaralást! :) Timi
Szia Timi! Mi az Aleca 303-as apartmanban voltunk, a kilátás gyönyörű, előtted a falu és a tenger. Az apartman tágas,tiszta,mindennap takarítottak. A városi strand van közelebb,ha a temetőnél mész. A Jón-tengeri szigettúrán Mi is voltunk,szép sok látnivalóval de fárasztó. Augusztus 18-tól megyünk,tavaly is ekkor voltunk nagyon meleg volt. Jó nyaralást!
Veronika Dátum: 2015-02-10 15:35:12
Timi írta ekkor: 2015-02-09 14:29:26
Köszi Veronika, vissza olvastam a 10.oldalig aztán be is fejeztem, de akkor még visszamegyek egy pár oldalt..:) Viszont az Aleca apartmanról nem olvastam semmit eddig..:)
Szia Timi! Igazad van, lehet, hogy az Alecáról nem volt szó, ebben nem is tudok Neked segíteni, mert nem ott volt a szállásunk, viszont élményekről, tapasztalatokról sokat beszéltünk. Ha gondolod és adsz email címet küldök Neked egy kisebb "élménybeszámolót", hogy tavaly mi hol merre járunk, mit néztünk meg, stb. smile