(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Timi Dátum: 2015-02-10 15:22:57
Köszönöm Orsi a tájékoztatást. Mi mindenképp szeretnénk elmenni a szigettúrára, remélem nem fogunk csalódni! :)
Orsi Dátum: 2015-02-10 10:34:19
Timi írta ekkor: 2015-02-09 12:55:00
Sziasztok. Én az Aleca Apartmanról szeretnék bővebb információkat kapni, illetve bármilyen más tanácsot és beszámolót szívesen fogadok Pargaról :) A városi strand van közelebb az Aleca-hoz? A Jón-tengeri szigettúráról sok jót olvasgattam, mennyire ajánljátok? Valaki jön még az Alecába július 20-tól? Köszönöm. Mindenkinek jó nyaralást! :) Timi
Szia, mi tavaly nyáron voltunk a Jón-tengeri szigettúrán, gyönyörű helyeket láttunk, az Egremni beach-en kötött ki a hajó, itt lehetett strandolni, valamint Fiskardoban és Ithakán volt szabadprogram. Mindkét városka meseszép! A hátránya annyi, hogy nagyon-nagyon-nagyon hosszú kirándulás. Korán reggel indul, 2 óra buszozás Nidribe, ott hajóra, este ugyanez visszafelé, fél 10 körül értünk haza. Egyszer mindenképp ajánlom, de még egyszer nem mennék smile
Orsi Dátum: 2015-02-10 10:33:19
Sziasztok. Én az Aleca Apartmanról szeretnék bővebb információkat kapni, illetve bármilyen más tanácsot és beszámolót szívesen fogadok Pargaról :) A városi strand van közelebb az Aleca-hoz? A Jón-tengeri szigettúráról sok jót olvasgattam, mennyire ajánljátok? Valaki jön még az Alecába július 20-tól? Köszönöm. Mindenkinek jó nyaralást! :) Timi
Szia, mi tavaly nyáron voltunk a Jón-tengeri szigettúrán, gyönyörű helyeket láttunk, az Egremni beach-en kötött ki a hajó, itt lehetett strandolni, valamint Fiskardoban és Ithakán volt szabadprogram. Mindkét városka meseszép! A hátránya annyi, hogy nagyon-nagyon-nagyon hosszú kirándulás. Korán reggel indul, 2 óra buszozás Nidribe, ott hajóra, este ugyanez visszafelé, fél 10 körül értünk haza. Egyszer mindenképp ajánlom, de még egyszer nem mennék smile
Timi Dátum: 2015-02-09 14:29:26
Köszi Veronika, vissza olvastam a 10.oldalig aztán be is fejeztem, de akkor még visszamegyek egy pár oldalt..:) Viszont az Aleca apartmanról nem olvastam semmit eddig..:)
Veronika Dátum: 2015-02-09 13:37:19
Szia Timi! Ne haragudj, hogy ezt válaszolom, de ha visszaolvasol 10-15 oldalt, akkor elég sok infót találsz a kérdéseidre, mert többen kérdeztek hasonlókat és elég jól körbejártuk a témát. Valamint tudom ajánlani a Parga Love oldalt a facebook-on, csomó fénykép, beszámoló, infó vár Rád, ha csatlakozol! smile üdv: V.