Kedves Veronika! Köszönöm a segítséged, még mindig nem döntöttem el, hogy merjem-e vállalni, mivel gyorsan mélyül a víz. Talán a Valtos-on nem annyira, így az Alexiát néztem ki. De sajnos már aug. végére nincs hely, csak szept. 1-től és az is a 8-a éa 9-es szobában. Csak már nincs sok időm.
Kellemes Szilvesztert, és boldog Új Évet kívánok: Szabolcsiné
Kedves Szabolcsiné! Először is Boldog Új Évet kívánok!

Én úgy gondolom, hogy ha Pargát választod, nem fogod megbánni, csodálatos hely, számomra a legszebb hely, ahol eddig életemben jártam. Nálam ebben a kis városban egyesül minden, ami igazán görög, fantasztikus hangulata van, eddig semelyik másik görög nyaralóhely nem nyújtotta számomra ezt az élményt. Az Alexia apartman szintén jó választás, nekünk is ott volt a szállásunk, nagyon szép, rendezett, tiszta, igényes apartman, közel a Valtos ( kb. 10 perc séta), szép a kilátás, csodás az udvar. De persze mindenki maga dönt. Én most azzal a "problémával" küzdök, hogy Parga után nem tudom eldönteni, hogy hová menjünk nyaralni, ugyanis olyan magasra tette a mércét, hogy a képek alapján az összes többi hely csalódás lenne számunkra. Lehet mások erre azt mondják, hogy hülyeség, de én így érzek belül, a többi nyaralóhely sztem a lába nyomába sem érhet ennek a csodás városkának. Fantasztikus hely, mint a mesében! Úgyhogy hajrá, irány Parga!