(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Csiffári Nikoletta Dátum: 2015-01-01 19:40:13
Kedves Veronika! Köszönjük a sok-sok információt,nagyon jó olvasni őket. Jövő nyáron párommal mi is Pargára utazunk,eddig csak jót hallottunk róla.:) Nagyon várjuk már az utat,bár még sajnos messze van.Ha bármi információ még eszedbe jut,ne tartsd Magadban:P Üdv,Niki
Veronika Dátum: 2015-01-01 16:04:50
Szabolcsi Pálné írta ekkor: 2014-12-31 16:27:38
Kedves Veronika! Köszönöm a segítséged, még mindig nem döntöttem el, hogy merjem-e vállalni, mivel gyorsan mélyül a víz. Talán a Valtos-on nem annyira, így az Alexiát néztem ki. De sajnos már aug. végére nincs hely, csak szept. 1-től és az is a 8-a éa 9-es szobában. Csak már nincs sok időm. Kellemes Szilvesztert, és boldog Új Évet kívánok: Szabolcsiné
Kedves Szabolcsiné! Először is Boldog Új Évet kívánok! smile Én úgy gondolom, hogy ha Pargát választod, nem fogod megbánni, csodálatos hely, számomra a legszebb hely, ahol eddig életemben jártam. Nálam ebben a kis városban egyesül minden, ami igazán görög, fantasztikus hangulata van, eddig semelyik másik görög nyaralóhely nem nyújtotta számomra ezt az élményt. Az Alexia apartman szintén jó választás, nekünk is ott volt a szállásunk, nagyon szép, rendezett, tiszta, igényes apartman, közel a Valtos ( kb. 10 perc séta), szép a kilátás, csodás az udvar. De persze mindenki maga dönt. Én most azzal a "problémával" küzdök, hogy Parga után nem tudom eldönteni, hogy hová menjünk nyaralni, ugyanis olyan magasra tette a mércét, hogy a képek alapján az összes többi hely csalódás lenne számunkra. Lehet mások erre azt mondják, hogy hülyeség, de én így érzek belül, a többi nyaralóhely sztem a lába nyomába sem érhet ennek a csodás városkának. Fantasztikus hely, mint a mesében! Úgyhogy hajrá, irány Parga! smile
Szabolcsi Pálné Dátum: 2014-12-31 16:27:38
Kedves Veronika! Köszönöm a segítséged, még mindig nem döntöttem el, hogy merjem-e vállalni, mivel gyorsan mélyül a víz. Talán a Valtos-on nem annyira, így az Alexiát néztem ki. De sajnos már aug. végére nincs hely, csak szept. 1-től és az is a 8-a éa 9-es szobában. Csak már nincs sok időm. Kellemes Szilvesztert, és boldog Új Évet kívánok: Szabolcsiné
Veronika Dátum: 2014-12-30 16:49:05
Itt egy link, ahol a street view segítségével körülnézhetünk Pargán: http://www.maps-streetview.com/Greece/Parga/satelliteview.php itt pedig egy webcam, én rengeteget nézegettem indulás előtt, illetve azóta is, hogy haza érkeztünk: http://hu.webcams.travel/webcam/fullscreen/1267633028-Weather-Parga-Greece-%CE%A0%CE%AC%CF%81%CE%B3%CE%B1 smile
Veronika Dátum: 2014-12-30 16:27:45
Szabolcsi Pálné írta ekkor: 2014-12-30 15:51:02
Már korábban is olvastam Veronika beszámolóit, amit nagyon lelkesen csinál, köszönet érte. Gondolom, hogy Feri most szabadságon van és majd csak később fog válaszolni a kérdésekre. A beach bár csak amiatt érdekelt, hogy van-e lehetőség bérelni napágyat és napernyőt és, hogy esetleg venni egy sört, vagy frappét, stb. Nem a kaja szempontjából érdekel. Az viszont elkeserít, hogy olyan hirtelen mélyül a víz. Bíztam benne, hogy van olyasmi rész is mint Sartin, no nem az ófalu, hanem a középrésznél. Gondolom, hogy Feri is fog ezzel kapcsolatban írni. Üdv.: Szabolcsiné
Kedves Szabolcsiné! Persze, napágyat és napernyőt lehet bérelni, változó áron, de pl. az egyik srácnál, aki az Alexia apartman tulajának a fia, kaptak a grandosok kedvezményt (pontos árakra már nem emlékszem, ez a Valtoson van amúgy). Ezekben a büfékben frappét, sört stb, innivalót lehet kapni, inkább csak kaja ügyben gyenge a felhozatal. Ha van még kérdés szívesen válaszolok! smile üdv: Veronika