(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Veronika Dátum: 2015-01-02 16:02:04
Kedves Balázs! Köszi a tippet, teljesen véletlenül már pont Kefalóniát nézegettem az idei nyaralás célpontjának smile Még semmi sem biztos, viszont szívesen ellátogatnánk oda is és reméljük olyan csodás lesz, mint az eddigi helyek!! üdv: Veronika
Grand Balázs Dátum: 2015-01-02 10:20:25
Veronika írta ekkor: 2015-01-01 16:04:50
Kedves Szabolcsiné! Először is Boldog Új Évet kívánok! smile Én úgy gondolom, hogy ha Pargát választod, nem fogod megbánni, csodálatos hely, számomra a legszebb hely, ahol eddig életemben jártam. Nálam ebben a kis városban egyesül minden, ami igazán görög, fantasztikus hangulata van, eddig semelyik másik görög nyaralóhely nem nyújtotta számomra ezt az élményt. Az Alexia apartman szintén jó választás, nekünk is ott volt a szállásunk, nagyon szép, rendezett, tiszta, igényes apartman, közel a Valtos ( kb. 10 perc séta), szép a kilátás, csodás az udvar. De persze mindenki maga dönt. Én most azzal a "problémával" küzdök, hogy Parga után nem tudom eldönteni, hogy hová menjünk nyaralni, ugyanis olyan magasra tette a mércét, hogy a képek alapján az összes többi hely csalódás lenne számunkra. Lehet mások erre azt mondják, hogy hülyeség, de én így érzek belül, a többi nyaralóhely sztem a lába nyomába sem érhet ennek a csodás városkának. Fantasztikus hely, mint a mesében! Úgyhogy hajrá, irány Parga! smile
Kedves Veronika! Látva dilemmádat a Parga után következő nyaralóhelyetek kiválasztásában (amit teljes mértékben megértek), súgnék neked egy tippet, ha megengeded: Kefalónia :)
Grand Balázs Dátum: 2015-01-02 10:14:44
Bobák Zoltán írta ekkor: 2014-12-28 19:11:37
Kedves Grand Feri! Májusban a második turnussal megyünk hozzátok. Azt szeretném megtudni, hogy az albán kirándulás szokott-e lenni ebben az időszakban. Ha nem akkor nem csináltatunk útlevelet. Előre is köszi a választ! Üdv, Zoli
Kedves Zoli! A kirándulás teljesen létszámfüggő, így sajnos szinte lehetetlen előre megmondani, hogy fog-e indulni vagy sem.
Grand Balázs Dátum: 2015-01-02 10:13:25
Szabolcsi Pálné írta ekkor: 2014-12-28 16:40:32
Kedves Grand Feri! Érdeklődnék, hogy Pargán a SIFAKIS Apartmanhoz melyik part van közel, olyan ami lassan mélyül és homokos, és van-e Beach bár, mivel mi már idősebbek vagyunk és az lenne a kényelmesebb. Az írva van az apartmannál, hogy a tengerpart 200 m., de szeretnénk tudni, hogy milyen a part. Köszönettel: Szabolcsiné
Kedves Szabolcsiné! A Sifakis házunk a Miltos mellett található, így az a városi strandhoz van közelebb. Ahogy azt már Veronika említette, ez a strand jobban mélyül, inkább a Valtos beach az, ami kevésbé. Ha idősebbek, én személy szerint inkább a Sifakist ajánlanám, mert itt kell a legkisebb szintkülönbséget megtenni a part és a ház között, az Alexia "mászósabb", magasabban van.
Grand Balázs Dátum: 2015-01-02 10:08:34
Kedves Fórumozók! Ferenc már egy ideje nem áll cégünk alkalmazásában, nem lesz telepített idegenvezetőnk a jövőben. Ez az oka annak, hogy már hosszabb ideje nem írt a fórumra. A továbbiakban, amíg el nem kezdődik a szezon, én állok az önök rendelkezésére, illetve próbálok meg a kérdéseikre válaszolni!