(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Kocsis Lászlóné Dátum: 2015-01-03 23:29:21
Kedves Grand Tours! Az idén nyaralásunk célpontjául Pargát választottuk, azon belül is a Zorbas apartmant néztük ki. Szeretném tudni, hogy az apartmanhoz közel eső strand partja milyen, homokos v. kavicsos sziklás, lassan, esetleg gyorsan mélyülő. Köszönöm a választ! Kocsisné
Imre Ivett Dátum: 2015-01-03 18:26:05
Kedves Grand Tours ! 2014. nyarán utaztam Önökkel görögországba. Tolo volt az uticél, nagykanizsai felszállással. Idén is Önökkel szeretnénk utazni. Parga lenne a cél, de nem látok nagykanizsai felszállást. lehetséges? Köszönöm válaszukat : Imre Ivett
Szabolcsi Pálné Dátum: 2015-01-02 16:43:37
Kedves Balázs! Elnézést a hibáért. Boldog Új Évet kívánok!
Szabolcsi Pálné Dátum: 2015-01-02 16:41:10
Kedves Balázs! Először is Boldog Új Évet kínok. Köszönöm a válaszát és tanácsát. Először a Sifakis-t néztem, de hiába van közel a városi strand, ha az hirtelen mélyül. Ezért gondoltuk az Alexiát, mivel azt olvastam, hogy homokosabb, és lassabban mélyül. Nem tudom, hogy mennyire lehet hasonlítani Sarti partjához, a középrészhez, ahol a sportpálya van, mert ott mi nagyon jól éreztük magunkat. Már kétszer egymás után ott voltunk Önökkel, de úgy gondoltuk, hogy megnéznénk Pargat és környékét, mivel sok jót hallottunk róla. Üdv.: Szabolcsiné
Veronika Dátum: 2015-01-02 16:03:50
Csiffári Nikoletta írta ekkor: 2015-01-01 19:40:13
Kedves Veronika! Köszönjük a sok-sok információt,nagyon jó olvasni őket. Jövő nyáron párommal mi is Pargára utazunk,eddig csak jót hallottunk róla.:) Nagyon várjuk már az utat,bár még sajnos messze van.Ha bármi információ még eszedbe jut,ne tartsd Magadban:P Üdv,Niki
Szia Niki! Szerintem Parga szuper hely, de majd úgyis meglátjátok, csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni! Ha tudok szívesen válaszolok bármilyen kérdésre! smile üdv: Veronika