Sziasztok.
Én azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni,hogy elnézve Parga időjárását,körül-belül 25-26 fok lesz 09.15-től. Sokszor voltunk Szeptemberben mindenfelé Görögországon belül. Pontosan én nem tudom akkor hány fok volt,csak arra emlékszem,hogy mindig perzselő hőség volt. Akkor ha jól sejtem,ettől a 25-6 foktól nem kell megijedni,mert tengerparton egész más a hőérzet ugye? :) Már nagyon várjuk,hogy mehessünk :))))
Kedves Róbert! Igaz mi június elején voltunk Pargán, de előtte én is nézegettem az időjárás előrejelzést hónapokig, mindig azt írta, hogy 22-25 fok lesz, ezért teljesen el is voltam keseredve. Ehhez képest amikor ott voltunk perzselő hőség volt, szikrázó napsütés, sztem simán volt 35-38 fok. Pedig még indulás előtti napon is csak azt "jósolták", hogy max. 26 fok lesz. Úgyhogy sztem nyugodtan bízhatsz abban, hogy jó idő lesz, Pargát nagy hegyek veszik körül, sztem nehezen tudják megjósolni, hogy milyen idő is lesz valójában. Tavalyi évben voltunk szeptemberben Görögországban, igaz Korfun, de akkor is nagyon jó idő volt, 30-32 fok. Úgyhogy biztos szuper jó idő lesz!

Jó nyaralást!