(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Takács Róbert Dátum: 2014-09-02 12:36:40
Még ebben szeretném kérni a segítséget: ,,A csomagokat kérjük szíveskedjenek az Irodánktól vagy Partnerirodánktól előzőleg megkapott, Önök által kitöltött Csomagjelölő címkével ellátni. Az autóbusz vezető csak az ilyen módon felcímkézett csomagokat veszi át szállításra. ,, Én ilyet nem kaptam,az lehetséges? :)
Takács Róbert Dátum: 2014-09-02 12:28:59
Köszi Veronika smile Akkor megnyugodtam. Reméljük tényleg szuper idő lesz.
Veronika Dátum: 2014-09-01 13:10:47
Takács Róbert írta ekkor: 2014-09-01 12:59:11
Sziasztok. Én azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni,hogy elnézve Parga időjárását,körül-belül 25-26 fok lesz 09.15-től. Sokszor voltunk Szeptemberben mindenfelé Görögországon belül. Pontosan én nem tudom akkor hány fok volt,csak arra emlékszem,hogy mindig perzselő hőség volt. Akkor ha jól sejtem,ettől a 25-6 foktól nem kell megijedni,mert tengerparton egész más a hőérzet ugye? :) Már nagyon várjuk,hogy mehessünk :))))
Kedves Róbert! Igaz mi június elején voltunk Pargán, de előtte én is nézegettem az időjárás előrejelzést hónapokig, mindig azt írta, hogy 22-25 fok lesz, ezért teljesen el is voltam keseredve. Ehhez képest amikor ott voltunk perzselő hőség volt, szikrázó napsütés, sztem simán volt 35-38 fok. Pedig még indulás előtti napon is csak azt "jósolták", hogy max. 26 fok lesz. Úgyhogy sztem nyugodtan bízhatsz abban, hogy jó idő lesz, Pargát nagy hegyek veszik körül, sztem nehezen tudják megjósolni, hogy milyen idő is lesz valójában. Tavalyi évben voltunk szeptemberben Görögországban, igaz Korfun, de akkor is nagyon jó idő volt, 30-32 fok. Úgyhogy biztos szuper jó idő lesz! smile Jó nyaralást!
Takács Róbert Dátum: 2014-09-01 12:59:11
Sziasztok. Én azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni,hogy elnézve Parga időjárását,körül-belül 25-26 fok lesz 09.15-től. Sokszor voltunk Szeptemberben mindenfelé Görögországon belül. Pontosan én nem tudom akkor hány fok volt,csak arra emlékszem,hogy mindig perzselő hőség volt. Akkor ha jól sejtem,ettől a 25-6 foktól nem kell megijedni,mert tengerparton egész más a hőérzet ugye? :) Már nagyon várjuk,hogy mehessünk :))))
Kovács Sándor Dátum: 2014-08-29 18:13:54
írta ekkor: 2014-08-29 17:37:20
Kedves Sándor, sajnálom a Jón tengeri kiránduláson történteket, és elnézést kérek hogy a nem teljesen nekem címzett hozzászólására válaszolok. Kicsit a Takis úr védelmében, de igazából a valódi felelőst megnevezendő. A szezon kezdetekor egy helyi magyar hölgy vállalta az idegenvezetést, ő volt az akit a Skarpos travel alkalmazott hogy a Grand tours felé a megállapodás szerint teljesítse a kötelezettségét.. Az ominózus kiránduláson a Takis úr beugró volt mivel az fent nevezett hölgy se szó se beszéd reggel a kiránduláshoz nem jelentkezett a megbeszélt időpontban és a telefonját sem vette fel. Tény hogy Takis úr gyengén beszél magyarul, ezt áthidalandó a következő alkalomkor mikor kirándulást vitt a vendégeimnek a hajón elhangzó idegenvezetői anyagot sokszorosítva a kezébe adtam. Szívem szerint mennék minden kirándulásra a vendégeimmel, de egy héten 8 programunk van, ebből négyet tudok tisztességgel elvállalni. A történtekért ezúton is elnézését kérem. Üdvözlettel, Pápai Ferenc
Kedves Feri! Így már egész más a leányzó fekvése, ezeknek az információknak a fényében azt kell mondanom, hogy okafogyottá válik Nagy Sándor Úrhoz intézett levelem. Mindezek tükrében inkább köszönetet mondanék a gyors intézkedésért és főleg nincs miért elnézést kérni. smile A háttér információk hiányában én hittem azt, hogy ez nem egyedi eset, de látom, hogy tévedtem. Tisztelettel: Sándor (Sikerült már mákostésztát főzni? smile )