(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Fritz Dátum: 2013-07-02 16:40:52
Kedves GrandParalia Érdeklődni szeretnék az Anesis Apartmanházról! Mik a fontosabb dolgok? Mert a Párommal most e hónap 8.án megyünk hozzátok.És már nagyon várjuk :)
Fritz Dátum: 2013-07-02 16:39:15
Sziasztok! Mi Július 08.án megyünk Paralia ba! Ki jön még ekkor? :)
Kardos Péter Dátum: 2013-07-01 11:21:11
Sziasztok! Augusztus 06-tól nyaralunk Paralián, egyénileg utazunk autóval. Szállásunk a Caravell appartmanban lesz. Érdeklődnék, hogy fakiltatív programokon hogyan tudunk részt venni, és ha tudtok árak is érdekelnének. Előre is köszönöm!
Sólya Nándor Dátum: 2013-06-27 21:36:25
Kedves Fórumozók! Aki Görögországba megy nyaralni és busszal apartmanba az vegye tudomásul,hogy nem egy all inc-es nyaraláson vesz részt.Itt sofőrök vannak akiknek szükségük van pihenésre,tisztálkodásra.Megemelem a kalapomat minden utazási iroda sofőrgárdája elött,mert ők elvisznek minket nyaralni úgy,hogy közben vigyáznak rán,hogy biztonságban érkezzünk meg oda és vissza.A szállással nekem soha eddig nem volt gondom,mert amit választottam azt úgy választottam,hogy érdeklődtem minden létező fórumon elötte.Ha esetleg kell várni a szoba elfoglalására az sem gond mert nem sietek sehova.Nyaralok vagy nem?????A távozáskor meg ha később indul a busz akkor azt úgy veszem,hogy kaptam egy kis ajándékot,akár egy egész plusz napot,mint pl.tavaly amikor este 22.00-kor indultunk haza az Apollónos irodával.Addig meg fürödtünk egész nap és jól éreztük magunkat.Fürdés után letudtunk tusolni a parton lévő édesvízű tusolóknál.Tehát én szeretem magam jól érezni a nyaralásom első percétől amikor felszállok a buszra még itthon, az utolsó percig amikor leszállok újra itthon.Ez a legfontosabb.Aki kifogásokat keres és nem akarja jól érezni magát, az menjen a Duna partra vagy ha van pénze akkor repülővel vagy autóval egyénileg.Mindenkinek kellemes nyaralást kívánok.Mi idén Korfúra megyünk.
Grand Paralia Dátum: 2013-06-27 08:20:08
Kedves Utasaink! A katalógusunkban megtalálható a turnusváltás menete, és a hazaindulás időpontja, amelyeket a megérkezésük napján tartott tájékoztatókon ismertetünk. Mindenkit nagy szeretettel várunk Parálián, bízva abban, hogy egy szép és tartalmas nyaralás emlékeivel térnek majd vissza Magyarországra.