sziasztok én is itt nyaraltam és sajnos szembesűlnöm kellet aval a tényel hogy a magyar mitsem törödve azzal,hogy az ember piheni jön ide ay utolso nap szoszerint kirakják ay utcára.OKmert jön a következö turnus!!!Ayal sem törödve ha valakik gyerekekel vanak vagy nem reggel 9.00-kor elkel hagyni aszállot és csak este 18.30-kor indul a busz vissza.Adig is nagy lelki megnyugvásal kihirdetik,hogz adig is lehet strandolni vagy ép sétálni! Kérdem én ha ép fürdik a tengerben valaki ami köytudot sos vizü utána hogyan zuhanyzik le vagy ha sétálgat a nagy melegben gyerekestül!Egy szoval én tudom hogy evel az utazási irodával töbett nem tartok igényt ha valaki ugy érzi akkor nyaraljon itt a grandtursal majd szembesül a tényel.kellemes pihenést
Elég szomorú, hogy olyan valaki minősíti az irodát, aki sem fogalmazni, sem helyesen írni nem tud. Elég szégyen rád nézve, hogy ezt még reklámozod is. Az pedig az értelmi színvonaladról árul egy s mást, hogy azzal sem vagy tisztában, az iroda nem tud beleszólni a görög tulajdonosok mit és hogyan csinálnak. Az egoizmusodról pedig annyit, valószínűleg ha Te nem foglalhattad volna el a szállásodat az odaérkezés után, hanem csak órákkal később, akkor azért reklamálnál. A szállásokat ki kell takarítani és rendbe kell tenni, hogy az utánad érkezők tisztán és időben elfoglalhassák. Vissza pedig azért ilyen későn indul a busz, mert a sofőröknek kötelező pihenőidejük van amit be kell tartaniuk. De te biztosan szívesen utaznál úgy, hogy azok a sofőrök akik 24 órát vezettek, azonnal induljanak vissza veled, még 24 órát pihenés nélkül lehúzva. Gondolkozz már ember, nem körülötted forog a világ, mások is vannak rajtad kívül......