Kedves Grandparalia !
A csustdapark iránt szeretnék érdeklödni. Mi szept 4-én indulunk és két feénött egy gyerek. Hárman mennénk és az mennyi euro és, ha a megbeszélésen nem leszünk ott akkor kedd este hol tudom befizetni, mert a fiam 5 éves .
Szántai Tamás Dátum: 2012-08-18 12:16:14
Kedves szeptemberben utazók!
Kérdezném,hogy a szeptember 7.-i és 14.-i időpont között az időjárás tekintetében mi a különbség????Most először merült fel egy ilyen utazás gondolata,és szeretnénk még jó időben menni...14-én is jó idő van még???köszi annak,aki válaszol
Osemeke Szilvia Dátum: 2012-08-18 10:15:47
Sziasztok!MI szept.18-án utazunk Paraliára,és szeretném megkérdezni,hogy onnan hogyan a legjobb eljutni egyénileg Thessalonikibe,illetve Katherinibe?Milyen árban vannak a jegyek,vonat- illetve busz?Melyik fakultatív programot találttok a legjobbnak?Köszönöm a válaszokat :)
fekete mihály Dátum: 2012-08-16 19:52:03
2012 október 02-09-ig szeretnénk Paráliára utazni. Az után érdeklődöm, hogy fél panziót szeretnénk kérni és ennek az árát hol kell befizetni? Ha a helyszínen kell fizetni akkor forinttal vagy Eurőval kell-e fizetni?
Takács Róbert Dátum: 2012-08-16 18:42:45
Kedves Grand Tours! Már vártam,hogy írjanak. Teljes mértékben megnyugtattak,köszönöm.
Sok hasznos információt kaptam,amik eloszlatták a kételyeimet. Már várjuk,hogy indulhassunk