(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Osemeke Szilvia Dátum: 2012-08-22 20:48:37
Csontosné Mészáros Ildikó írta ekkor: 2012-08-22 10:52:55
Szia! Ne aggódj megértenek, sok helyen beszélnek picit magyarul, legalábbis megkérdezik honnan jöttél, majd hoznak magyar nyelvű étlapot, ami mellesleg a kaják fényképével vannak ellátva :-)))))) A fizetés sem gond hozzák a számlát, azon pedig látod az összeget. ( én sem tudok sokat angolul mégis 2 hétig egészen jól elvoltam és nem haltam éhen :-)) )
Ohh :) Nagyon szépen köszönöm-jajj,annyira várom már ezt az útat,kb 20 éve voltam nyaralni...:D smile
Grand Paralia Dátum: 2012-08-22 17:59:11
Kedves Lillie! Elég a személyi igazolvány. Természetesen ágynemű , WIFI és törölköző is van a Billy's -ben. Eddig senkinek nem tűnt el semmilyen értéktárgya, és nem is raboltak ki senkit sem. Várunk szeretettel!
Helmeczi Lillie Dátum: 2012-08-22 13:08:41
Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni hogy ugye elég a személy igazolvány? Ágynemű huzat van a Billysben ? vagy azt nekünk kell vinni? Páran jelezték hogy hiába volt kiírva hogy van wifi mégse volt az apartmanban ( ami igaz igaz nem a Billyst irták ) de megszeretném kérdezni 100% hogy ugye lesz wifi? Olvastam egy két évvel ezelőtti fórumon egy olyan hozzászólást hogy az emberek tudják mikor vannak a fakultatív programok a sok turistának és akkor kirabolják az emberek szobáit... :D de én azért ebben nem hiszek. ( mert recepción azért elég nehéz lehet láthatatlanul feljutni majd minden félét lehozni :D ) De gondoltam rá kérdezek hogy volt már e ilyen példa ?köszönöm a válaszokat :))) hamarosan érkezünk párommal.
Csontosné Mészáros Ildikó Dátum: 2012-08-22 10:52:55
Osemeke Szilvia írta ekkor: 2012-08-21 21:57:41
Sziasztok smile Azt szeretném kérdezni, hogy mi megyünk szeptember 18-án Paraliába,csak egy a bibi,hogy nem beszélünk sem angolul,sem pedig görögül... Hogyan tudunk egy tavernában így elmekegni,hogy mit szeretnénk enni és inni? smile
Szia! Ne aggódj megértenek, sok helyen beszélnek picit magyarul, legalábbis megkérdezik honnan jöttél, majd hoznak magyar nyelvű étlapot, ami mellesleg a kaják fényképével vannak ellátva :-)))))) A fizetés sem gond hozzák a számlát, azon pedig látod az összeget. ( én sem tudok sokat angolul mégis 2 hétig egészen jól elvoltam és nem haltam éhen :-)) )
Osemeke Szilvia Dátum: 2012-08-21 21:57:41
Sziasztok smile Azt szeretném kérdezni, hogy mi megyünk szeptember 18-án Paraliába,csak egy a bibi,hogy nem beszélünk sem angolul,sem pedig görögül... Hogyan tudunk egy tavernában így elmekegni,hogy mit szeretnénk enni és inni? smile