(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Nagy Emese Dátum: 2012-08-09 15:52:30
Grand Paralia írta ekkor: 2012-08-08 19:00:29
Kedves Sándor ! A csúzdaparkba (Waterland) szerdán szervezünk kirándulást. Tehát az érkezés másnapján !
Kedves Grandparalia ! A csuszdapark engem is érdekel. Szerdán mikor indul a busz és a fiammal mennénk aki 5 éves, de anno voltam ott és úgy rémlik térdig ér a víz. Tehát 5 éves gyerekkel aki sajnos még nem tud úszni vele is lehet menni ?????
Szőke Andrea Dátum: 2012-08-09 15:50:17
Repka József írta ekkor: 2012-08-07 14:04:15
Szia Barnabás! Ha a térképnek hinni lehet és valóban a jelzett helyen van a sky apartman akkor a bejárati rész lesz árnyékban délelőtt.
Délelőtt süt oda a nap, de nem vészes.
Szőke Andrea Dátum: 2012-08-09 15:46:32
Zorkóczy Szilárd írta ekkor: 2012-08-08 10:29:05
Szia, Mi tegnap érkeztünk meg és ugyan autóval voltunk ( amivel 15 óra az út - köszönet a magyar határ dolgozóinak, akik idén is sikeresen feltartottak közel 2 órán át ) , de a rokonok busszal mentek , ők még úton vannak . Odafelé - az elmondásuk alapján - az összes határon sikerült nekik 1-2 órát állni és dél volt mire odaértek Paraliára. A hazafelé út buszos tapasztalatairól majd holnap kapok infót.
Szia ! hányas buszon ült a család másik fele?? Mi a Grand-1-n voltunk fél 12 volt mire kiértünk, a sofőrökről NE beszéljünk. Haza fele mint kés a vajban.... a sofőrök profik és nem brahiskodok 9:15-re a hősök terén voltunk. A Grand -5-el jöttünk haza. Itt szeretném megköszönni a GRAND-5 buszvezetőinek a nyugodt sima biztonságos hazautat !!!!
Szőke Andrea Dátum: 2012-08-09 15:41:49
Takács Róbert írta ekkor: 2012-08-07 17:41:50
Sziasztok! Sokan már vissza is jöttek,megjárták a hadak útját smile Azt szeretném megkérdezni,hogy hány óra az út? A menetrendből láttam,hogy Budapest-Paralia kb.19 óra,de a Google útvonaltervezőben csak 13 órát ír. Ha 4 óránkénti fél órás pihenőket számolok,akkor sem annyi. A határátlépéseknél áll a busz 1-2 órákat? Akinek van már konkrét tapasztalata,kérem írjon,csak kíváncsiságból kérdezem.
Mindenkinek aki most utazik, és aki a Sky-ban fog megszállni. Mi tegnap értünk haza. kifele 20 óra volt az út a határok miatt. 2- 2,5 órákat álltunk a határokon. Hazafele csak úgy repültünk ( sajnos ) 14.5 óra alatt itthon voltunk mert nem szórakoztak a határokon és a sofőrök is nagyon profik voltak hazafele. Azt el kell mondanom , hogy kifelé a sofőrök nem voltak a helyzet magaslatán. halál félelmem volt a szerpentineken . Olyan előzésekbe mentek bele, amit nem lehetne megtenni 80 emberrel a háta mögött. aSky apartman fantasztikus modern és gyönyörű. A konyha nem nagy de ellehet férni. Az ágyak kényelmesek és minden új. Légkondi nélkül nem lehet megmaradni, mindenki aki teheti kérjen az első napon ( 35 Euro ) megéri. A Lidl közel van nem drágább mint itthon, még mondhatnám hogy inkább olcsóbb. Az apartman tulajdonosának van egy cukrászdája a sétáló utca végén. Fenséges sütemények vannak ( minden 2,50 ). Mi függök lettünk. Mi a 105. szobába voltunk az utca frontra esik. délelőtt süt oda a nap, de nem vészes, pláne ha van légkondi.
Grand Paralia Dátum: 2012-08-08 19:34:14
Szennai Nikoletta írta ekkor: 2012-08-05 18:40:12
2012. 08. 16-án mentünk Paráliára, egy igazi csajos nyaralásra. Egy hetet töltöttünk ott, és teljes mértékig meg voltam elégedve mint a Grand Tours szolgáltatásaival, mint a programokkal egyaránt. Minden tisztelet az idegenvezetőknek, úgy érzem még jobban sikerült megszeretnem Görögországot. Viki olyan szeretettel tudott beszélni a görögökről, a kultúrájukról, történelmükről, hogy a programok, a helyszínek még szebbnek tűntek (Skiathos, Meteorák). Vaia szintén olyan kedvességgel, szeretettel beszélt a programok bemutatása során Görögországról, hogy legszívesebben minden programra elmentem volna. Nagyon segítőkészek voltak, szívesen maradtam volna még. Parália nagyon magyar központú hely, mindenhol tudott valaki egy kicsit magyarul. Köszönök mindent, legközelebb is a Grand Tours-ot választanám. Viki, Vaia ti pedig maradjatok ilyenek, hogy még sok magyar nyaralónak tudjátok átadni ezt a "görög érzést". És majdnem elfelejtettem, Skiathos-t nem szabad kihagyni (persze egyik programot sem) a hajó út egy élmény-teli volt, na persze a csillogó homokról, és a tenger színéről nem is beszélve, egy csodálatos hely.
Kedves Nikoletta ! Ezekért a mosolyokért amiket az arcotokon láttunk érdemes dolgozni. ! Boldogsággal tölt el minket is az az érzés amikor szeretett Görögországunk hagyományait, szokásait és szépségeit sikerül megismertetnünk. Köszönjük a Grand Tours nevében is kedves soraid ! Várunk vissza jövőre is! További szép nyarat kívánunk. Vaia és Ági