(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Helmeczi Lillie Dátum: 2012-08-12 14:25:08
Sziasztok ! A fakultatív programokról szeretnék kérdezni ! Úgy látom hogy meg van előre hogy melyik nap melyik programra lehet jelentkezni ! Le tudnátok nekem irni melyik napra melyik esik ? köszönöm !!!
Helmeczi Lillie Dátum: 2012-08-12 14:22:38
Harangi Ágnes írta ekkor: 2012-08-10 21:40:33
Mi a családdal 07.30. és 08.08. között töltöttünk szép napokat Parálián. Ez volt az első utunk Görögországba. A Billy's apartmanban szálltunk meg.Tökéletesen meg voltunk elégedve a szállás minőségével. A programok közül háromban vettünk részt: Meteorák, Kalózhajó és a Görög est. Valamennyi csodálatos és maradandó élményt nyújtott. A szervezés és idegenvezetés egyaránt magas szintű volt. Külön köszönet Áginak és Vaiának a segítőkész és szeretetteljes közreműködésért. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és tervezzük visszatérésünket erre a helyre jövő nyáron. u.i.: Panos söre felejthetetlen :) Harangi család
Kedves Harangi Ágnes ! Én és a párom szeptember indulunk a Billys Apartmanba ! MEnnyire felszerelt a konyhája??? Erre még nem kaptam választ senkitől se. Meg hogy a képeken látszódik hogy van napernyő ! azt levihetem a partra? vagy vinnem kell magammal sajátot???
Grand Paralia Dátum: 2012-08-11 18:38:45
Nagy Emese írta ekkor: 2012-08-09 15:52:30
Kedves Grandparalia ! A csuszdapark engem is érdekel. Szerdán mikor indul a busz és a fiammal mennénk aki 5 éves, de anno voltam ott és úgy rémlik térdig ér a víz. Tehát 5 éves gyerekkel aki sajnos még nem tud úszni vele is lehet menni ?????
Kedves Emese ! Szerdán 8:30-kor indul a busz . A csúzdaparkból visszatérő gyerekes vendégeink nagyon meg voltak elégedve a sokféle és biztonságos medencékkel. Üdvözlettel Idegenvezetőkk
Simon Éva Dátum: 2012-08-11 15:32:47
Grand Paralia írta ekkor: 2012-08-05 18:03:28
Kedves Éva ! Köszönjük az egész Grand Tours nevében a kedves soraid ! Jót kacagtam az átnevezésemen :-) Ványa Ványatovics..... Az igazi nevem Vaia, de semmi baj. Örülünk hogy ilyen szép emlékekkel tértél vissza a lányoddal. Nagyon helyesk voltatok együtt . Várunk vissza a következő nyáron is ! puszi Gia sas!
Kedves Vaia! Bocsánat az átnevezésért! :)) A neved is olyan szép, mint Te magad! Én is remélem, hogy jövőre is találkozunk! Jó egészséget kívánok! Puszi.
Harangi Ágnes Dátum: 2012-08-10 21:40:33
Mi a családdal 07.30. és 08.08. között töltöttünk szép napokat Parálián. Ez volt az első utunk Görögországba. A Billy's apartmanban szálltunk meg.Tökéletesen meg voltunk elégedve a szállás minőségével. A programok közül háromban vettünk részt: Meteorák, Kalózhajó és a Görög est. Valamennyi csodálatos és maradandó élményt nyújtott. A szervezés és idegenvezetés egyaránt magas szintű volt. Külön köszönet Áginak és Vaiának a segítőkész és szeretetteljes közreműködésért. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és tervezzük visszatérésünket erre a helyre jövő nyáron. u.i.: Panos söre felejthetetlen :) Harangi család