2012. 08. 16-án mentünk Paráliára, egy igazi csajos nyaralásra. Egy hetet töltöttünk ott, és teljes mértékig meg voltam elégedve mint a Grand Tours szolgáltatásaival, mint a programokkal egyaránt. Minden tisztelet az idegenvezetőknek, úgy érzem még jobban sikerült megszeretnem Görögországot. Viki olyan szeretettel tudott beszélni a görögökről, a kultúrájukról, történelmükről, hogy a programok, a helyszínek még szebbnek tűntek (Skiathos, Meteorák). Vaia szintén olyan kedvességgel, szeretettel beszélt a programok bemutatása során Görögországról, hogy legszívesebben minden programra elmentem volna. Nagyon segítőkészek voltak, szívesen maradtam volna még. Parália nagyon magyar központú hely, mindenhol tudott valaki egy kicsit magyarul. Köszönök mindent, legközelebb is a Grand Tours-ot választanám.
Viki, Vaia ti pedig maradjatok ilyenek, hogy még sok magyar nyaralónak tudjátok átadni ezt a "görög érzést". És majdnem elfelejtettem, Skiathos-t nem szabad kihagyni (persze egyik programot sem) a hajó út egy élmény-teli volt, na persze a csillogó homokról, és a tenger színéről nem is beszélve, egy csodálatos hely.