(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Helmeczi Lillie Dátum: 2012-08-06 23:47:22
Sziasztok ! Én és a barátom a Billys Apartmanba foglaltunk szállást :) és az lenne a kérdésem mennyire felszerelt a konyha???? :) köszönöm a választ előre is ! ahhh még több mint egy hónap van indulásig de már holnap elkezdjük a nagy bevásárlást :D
Szennai Nikoletta Dátum: 2012-08-05 18:40:12
2012. 08. 16-án mentünk Paráliára, egy igazi csajos nyaralásra. Egy hetet töltöttünk ott, és teljes mértékig meg voltam elégedve mint a Grand Tours szolgáltatásaival, mint a programokkal egyaránt. Minden tisztelet az idegenvezetőknek, úgy érzem még jobban sikerült megszeretnem Görögországot. Viki olyan szeretettel tudott beszélni a görögökről, a kultúrájukról, történelmükről, hogy a programok, a helyszínek még szebbnek tűntek (Skiathos, Meteorák). Vaia szintén olyan kedvességgel, szeretettel beszélt a programok bemutatása során Görögországról, hogy legszívesebben minden programra elmentem volna. Nagyon segítőkészek voltak, szívesen maradtam volna még. Parália nagyon magyar központú hely, mindenhol tudott valaki egy kicsit magyarul. Köszönök mindent, legközelebb is a Grand Tours-ot választanám. Viki, Vaia ti pedig maradjatok ilyenek, hogy még sok magyar nyaralónak tudjátok átadni ezt a "görög érzést". És majdnem elfelejtettem, Skiathos-t nem szabad kihagyni (persze egyik programot sem) a hajó út egy élmény-teli volt, na persze a csillogó homokról, és a tenger színéről nem is beszélve, egy csodálatos hely.
Grand Paralia Dátum: 2012-08-05 18:20:59
Berényi Beáta írta ekkor: 2012-08-05 13:24:14
Sziasztok!Szeptember 10-i indulással megyünk Paraliára! Az Anesis apartmanban fogunk megszállni!Tud-e valaki mondani valamit az apartmanról?A fakultatív programok milyen arányban indulnak?? Köszönöm a választ előre is :-)
Kedves Beáta ! Az Anesis ház Paralia csendesebb részén található. Nagyon szép ,rendezett az egész épület. A képeket megnézheted a házra keresve. A házigazdák Mariaék kedves vendégszerető emberek. A fakultatív programok közül a Meteorák ,Olympos ,Skiathos szigete, a kalózhajós kirándulások a favorítok. A többi kirándulásra is van igény és nem maradt még el látszámhiány miatt ! Remélem sikerült segítenünk . Várunk szeretettel : idegenvezetők
Grand Paralia Dátum: 2012-08-05 18:03:28
Simon Éva írta ekkor: 2012-08-03 18:59:37
Fantasztikus nyaralásban volt részünk lányommal Paralián július utolsó napjaiban ( július 23-tól augusztus 01-ig). A SKY apartmanban egy modern, szinte luxus igényeket kielégítő nyaralóházban laktunk. Részt vettünk fakultatív programon is (Meteorrák, Athén), olyan volt mint egy álom. Anya gyermek kapcsolat erősítőnek tökéletes hely, és a munkahely stresszétől teljes mértékben fölszabadít. Minden elismerésem és ezer köszönetem a Grans Tours vezetésének és minden munkatársának. Kiemelném mégis a csicsergően aranyos és lelkes Vigh Viktóriát, a kedves és közvetlen Bencsik Ágit és a türelmes és bájos Ványát (remélem jól írtam a nevét). Nem volt olyan kérésünk és problémánk, amit ők nem oldottak meg volna. Fáradhatatlan segítőtársaink voltak végig az utolsó napig számíthattunk minden pillanatban rájuk!!! Megköszönném még a buszvezetők fáradságos munkáját, ember feletti erejüket, kitartásukat, külön köszönet a GRAND 9 és a LUA (2) buszvezetőjének és váltótársának. KÖSZÖNJÜK A FANTASZTIKUS NYARALÁST!
Kedves Éva ! Köszönjük az egész Grand Tours nevében a kedves soraid ! Jót kacagtam az átnevezésemen :-) Ványa Ványatovics..... Az igazi nevem Vaia, de semmi baj. Örülünk hogy ilyen szép emlékekkel tértél vissza a lányoddal. Nagyon helyesk voltatok együtt . Várunk vissza a következő nyáron is ! puszi Gia sas!
Berényi Beáta Dátum: 2012-08-05 13:24:14
Sziasztok!Szeptember 10-i indulással megyünk Paraliára! Az Anesis apartmanban fogunk megszállni!Tud-e valaki mondani valamit az apartmanról?A fakultatív programok milyen arányban indulnak?? Köszönöm a választ előre is :-)