(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Simon Éva Dátum: 2012-08-03 19:43:31
Fazekas Sándor írta ekkor: 2012-07-30 16:19:35
Sziasztok! Mi augusztus 20-án indulunk Paraliára a Sky apartmanba. Paraliát ismerjük de az apartmant nem. Ha volt ott valaki érdekelne a véleménye! Előre is köszönöm!
Véleményem: kiváló !!! A 2. emelet 205-ös szobájában voltunk a lányommal, szinte luxus volt. Mi kértük a légkondit, főztünk (persze 7- 10 perces - zacskós (tésztás-szószos) ebédet, amit itthonról vittünk). Olyan gyors ez a digitális főzőlap, hogy helyettesíti a vízforralót is, gyors kávéhoz. Edények, bögrék, poharak, evőeszközök, tányérok vannak és hűtőszekrény is tökéletes. Beépített hajszárító, szerintem hangszigetelt az erkélyajtó, mert ha behúztuk arról semmi hang nem jött. Az ágyon garantálom, hogy gyógymatracok vannak, mert nem fájt a derekam. Esztétikus és kulturált minden (IKEA-ból színre válogatott), sajnos azt hallottuk, hogy a magyar vendégek nem mindig azok! :( Jó nyaralást!
Simon Éva Dátum: 2012-08-03 19:03:03
Major Judit írta ekkor: 2012-08-01 19:15:44
Szia! Nem kérik. Mi személyivel voltunk, és rajtunk kívül még sokan. Az utazási irodában is 100%ra mondják. Idén is így utazunk.
Augusztus 01-én jöttünk haza Paraliáról, a csapat fele személyi igazolvánnyal utazott, a lényeg, hogy érvényes legyen!
Simon Éva Dátum: 2012-08-03 18:59:37
Fantasztikus nyaralásban volt részünk lányommal Paralián július utolsó napjaiban ( július 23-tól augusztus 01-ig). A SKY apartmanban egy modern, szinte luxus igényeket kielégítő nyaralóházban laktunk. Részt vettünk fakultatív programon is (Meteorrák, Athén), olyan volt mint egy álom. Anya gyermek kapcsolat erősítőnek tökéletes hely, és a munkahely stresszétől teljes mértékben fölszabadít. Minden elismerésem és ezer köszönetem a Grans Tours vezetésének és minden munkatársának. Kiemelném mégis a csicsergően aranyos és lelkes Vigh Viktóriát, a kedves és közvetlen Bencsik Ágit és a türelmes és bájos Ványát (remélem jól írtam a nevét). Nem volt olyan kérésünk és problémánk, amit ők nem oldottak meg volna. Fáradhatatlan segítőtársaink voltak végig az utolsó napig számíthattunk minden pillanatban rájuk!!! Megköszönném még a buszvezetők fáradságos munkáját, ember feletti erejüket, kitartásukat, külön köszönet a GRAND 9 és a LUA (2) buszvezetőjének és váltótársának. KÖSZÖNJÜK A FANTASZTIKUS NYARALÁST!
Pataki Nikoletta Dátum: 2012-08-03 11:07:31
Kedves Grandtours! Érdeklődni szeretnék, hogy az Anesis apartmanház konyhája mennyire felszerelt. Milyen evőeszközök edények vannak? Van mikró? De ha bárki volt már ott az idén attól is szívesen fogadom az információkat. Előre is köszönöm.
Honvéd Lászlóné Erzsó Dátum: 2012-08-02 22:32:05
Fazekas Sándor írta ekkor: 2012-07-30 15:54:37
Kedves Erzsó! Mi 2007-ben laktunk a Pelagosban. Akkor szép tiszta és jó állapotú volt. Mi egy 3 ágyas szobában voltunk ami elég tágas volt és nagy volt a terasza. Mi meg voltunk elégedve, semmi gond nem volt.Remélem tudtam segíteni. Jó nyaralást!
Nagyon köszönöm kedves Sándor a felvilágosítást a szállásról. smile