(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Kozma Nikolett Dátum: 2012-08-05 06:51:42
Sziasztok! Azután érdeklődök, hogy a szervezett fakultatív programokon/kirándulásokon kívül mit érdemes felfedezni és megnézni? Szept. 10-én indulunk és már nagyon várjuk. Köszi előre is smile
Csorna Adrienn Dátum: 2012-08-04 23:15:22
Sziasztok!Arról szeretnék igazából érdeklődni, hogy Paraliara vezető út nagyon szerpentines -e vagy milyen lesz az út?
Simon Éva Dátum: 2012-08-03 22:54:33
Takács Róbert írta ekkor: 2012-08-03 20:27:40
Kedves Éva! Jó,hogy írtál a SKY apartmanról,mert nem sok infót láttam róla. Képekről nagyon szép,de ezek szerint ténylegesen is :) Annyit még írjon valaki,hogy pontosan mennyi idő az út Budapestről Parália és,hogy milyen időközönként van megálló,ilyesmi. Köszönöm előre is.
A busz utazás hosszú ugyan, de semmit nem adnak az életben ingyen. Szegedről kb. 18 órakor indultunk és 10 órára ott voltunk Paralián (görög idő szerint 11 óra). Volt, aki sokkal később érkezett meg, ez függ attól, hogy mennyi busz várakozik a határon és mikor engedik át. Általában 4 óránként 20 percre megállnak, hogy az utasok kicsit sétáljanak, Wc-re menjenek vagy cigizzenek stb. Szeged az én lakhelyemtől 3 órára van, így az még nekem pluszba megy :)) Nem tudta elvenni a kedvem attól, hogy Athénba ne menjek el Paraliából, oda- vissza 12 óra az út (6 óra + 6 óra). Gyönyörű volt az Akropolisz. :)) Nagyon jó nyaralást!
Csorna Adrienn Dátum: 2012-08-03 22:17:14
Sziasztok!Hétfőn indulunk Paraliara már nagyon várjuk! smile Jön valaki hétfőn Paraliara?Esetleg Szolnoki felszállással?
Takács Róbert Dátum: 2012-08-03 20:27:40
Simon Éva írta ekkor: 2012-08-03 19:43:31
Véleményem: kiváló !!! A 2. emelet 205-ös szobájában voltunk a lányommal, szinte luxus volt. Mi kértük a légkondit, főztünk (persze 7- 10 perces - zacskós (tésztás-szószos) ebédet, amit itthonról vittünk). Olyan gyors ez a digitális főzőlap, hogy helyettesíti a vízforralót is, gyors kávéhoz. Edények, bögrék, poharak, evőeszközök, tányérok vannak és hűtőszekrény is tökéletes. Beépített hajszárító, szerintem hangszigetelt az erkélyajtó, mert ha behúztuk arról semmi hang nem jött. Az ágyon garantálom, hogy gyógymatracok vannak, mert nem fájt a derekam. Esztétikus és kulturált minden (IKEA-ból színre válogatott), sajnos azt hallottuk, hogy a magyar vendégek nem mindig azok! :( Jó nyaralást!
Kedves Éva! Jó,hogy írtál a SKY apartmanról,mert nem sok infót láttam róla. Képekről nagyon szép,de ezek szerint ténylegesen is :) Annyit még írjon valaki,hogy pontosan mennyi idő az út Budapestről Parália és,hogy milyen időközönként van megálló,ilyesmi. Köszönöm előre is.