(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Hevesi Tímea Dátum: 2012-05-24 11:35:30
Grand Paralia írta ekkor: 2012-05-24 11:02:07
Kedves Tímea! Ha befizetted már az utadat, és a június 4-i indulást el szeretnéd tolni egy héttel, akkor az általános utazási feltételek alapján, lásd. katalógus 3. oldal ezt csak 75%-os kötbér megfizetésével teheted, mert a 45 napon belüli módosítás lemondásnak számít. ( Ezen eseteben a 75%-ot elveszted). Ajánljuk, hogy ha van lehetőséged rá, akkor keress magad helyett valakit, aki elutazik helyetted, és kifizeti neked az út árát.
Tisztelt Grandtours! Nagyon szépen köszönöm az gyors információt
Grand Paralia Dátum: 2012-05-24 11:02:07
Hevesi Tímea írta ekkor: 2012-05-24 09:35:46
Kedves Grandtours! Érdeklődni szeretnék, ha például már be van fizetve az utam június 4-ére, de én nem tudnék elutazni, csak a következő turnussal 12.-én ilyen esetben mi a teendő. Elveszíteném a befizetett összeget, vagy csak rá kellene fizetnem az ár különbséget, ha 12.-én utaznám? Egyáltalán ilyenkor lehet a modosítás? Ez nekem mibe kerülne, ha modosítanám az indulásomat egy héttel későbbre?Köszönöm
Kedves Tímea! Ha befizetted már az utadat, és a június 4-i indulást el szeretnéd tolni egy héttel, akkor az általános utazási feltételek alapján, lásd. katalógus 3. oldal ezt csak 75%-os kötbér megfizetésével teheted, mert a 45 napon belüli módosítás lemondásnak számít. ( Ezen eseteben a 75%-ot elveszted). Ajánljuk, hogy ha van lehetőséged rá, akkor keress magad helyett valakit, aki elutazik helyetted, és kifizeti neked az út árát.
Grand Paralia Dátum: 2012-05-24 10:45:29
veres cintia írta ekkor: 2012-05-24 10:16:44
Sziasztok! érdeklődnék, hogy volt-e már valaki a Sky apartman (üvegtéglás erkélyű) szobában? nagyon meleg van miatta?
Kedves Cintia! Ez egy teljesen új apartmanunk, nagyon szép és hangulatos az utasaink kedvelik, az idő még nem olyan meleg, hogy erre a kérdésedre most érdemben tudjunk válaszolni.
Grand Paralia Dátum: 2012-05-24 10:41:09
Tomasovszki Vivien írta ekkor: 2012-05-23 08:24:23
Kedves GrandTours!Mivel az apartmanok mini konyhásak, gondolom az evőeszközök, edények biztosítottak (pl.: Anasis apartman).Két hét múlva utazok veletek s részvételi jegyet nem kaptam, online fizettem be, meg is jött a visszaigazolás már vagy 2 hónapja. Akkor ne várjak jegyre, majd csak fel kell szállni a buszra? Válaszotokat előre is köszönöm!
Kedves Vivien! Ha a visszaigazolásod megérkezett, akkor minden rendben. A minikonyha kisebb főzőcskézésre tökéletesen alkalmas. Várunk szeretettel!
Grand Paralia Dátum: 2012-05-24 10:17:46
Pókáné Vass Beáta írta ekkor: 2012-05-21 19:12:23
Érdeklődnék, hogy milyen fakultatív programok vannak Paraliáról, milyen áron és gyerekkedvezményre van-e lehetőség? Köszönöm
Kedves Beáta! Fakultatív kirándulásokat indítunk Paraliáról Skiathosra, Meteorákhoz,, az Olymposra, Csúszdaparkaba, görög estre, kalózhajós kirándulást is szervezünk, és Athén programunk is van, így igen bőséges a palettánk, a kirándulásainkat magyar nyelvű idegenvezető kíséri. Természetesen van felnőtt és gyermek ár. A gyermek korhatár (4-12 év) ! 4 év alatti kisgyermeknek ingyenes. Amikor kiérkeztek, akkor a tájékoztató alkalmával mindenről pontos információval szolgálunk. Várunk szeretettel!