(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Hesz Kornél Dátum: 2011-10-05 19:51:05
Grand Paralia írta ekkor: 2011-09-30 19:17:20
Szia Krisztina! Köszönjük, és nagyon örülünk neki, hogy hozzájárulhattunk az első közös nyaralásotokhoz! smile Visszavárunk Benneteket! :)
Ferenczi Krisztina...mi is akkor voltunk mint te :-)
Hesz Kornél Dátum: 2011-10-05 18:06:19
Sziasztok! Nagyon köszönöm a Grand Tuors-nak, hogy első Görögországi nyaralásomra elvittek Paráliára, az Ino apartmanba 2011.09.26 turnussal! A buszok és sofőrök tényleg az utasért vannak segítenek mindenben magasan felkészültek! Az apartman tiszta, és rendezett gyönyörű, és a tulajdonos barátságos sőt a haza indulás napján egy finom tortával kedveskedett!!! Én is a Grand Tours fogom választani a jövőben nálam bizonyítottak és jelesre értékeltem!!! Köszönöm szépen önöknek a sok élményt :-)
Grand Paralia Dátum: 2011-09-30 19:17:20
Fehér-Ferenczi Krisztina írta ekkor: 2011-09-26 12:44:50
Kedves Grand Tours! Párommal az első közös tengerparti nyaralásunkat felejthetetlenné tettétek! Minden nagyszerű volt, a tájékoztatás a szervezés hibátlan. Bárki bármit mond, aki odafigyel, az nem tölti az utolsó napját recepción várakozással!!!! Nem is tudom mit mondjak.. a buszok, a sofőrök, az idegenvezetők..minden kiváló volt. A mai világban nagyon ritka , hogy az ember azt kapja a pénzéért amit meghirdettek, amit a képeken lát. Komolyan ilyen kellemeset én még nem csalódtam. Köszönöm NEKTEK!!! MEGBÍZHATÓSÁG és KÉNYELEM: ÖTÖS, csillagos ötös!!! Amúgy Paralia csodálatosan gyönyörű, fiatalosan nyüzsgő, hömpölygő, a tengerpart magával ragadó, EGYÁLTALÁN NEM SZEMETES!!! Az INO apartman nagyon jó, főleg hogy az erkélyünk az Olymposz csúcsaira nézett :) Nem kérdés hogy kivel utazunk legközelebb!!!
Szia Krisztina! Köszönjük, és nagyon örülünk neki, hogy hozzájárulhattunk az első közös nyaralásotokhoz! smile Visszavárunk Benneteket! :)
Grand Paralia Dátum: 2011-09-30 19:14:38
Kozma Nikolett írta ekkor: 2011-09-29 07:43:03
Felejthetetlen utazásunk volt Paraliára! Hálás köszönet mindenért. Minden tökéletes volt! A söfőrök, az idegenvezetők és a csapat is fantasztikus volt! A Pelagosban szálltunk meg, mindenkinek ajánlani tudom! A hely gyönyörű, a helyiek kedvesek, vendégszeretőek. A Grand Tours gyarapodott 2 törzsutassal, mi biztos, hogy őket választjuk legközelebb is!!! Köszönünk mindent!
Szia Nikolett! Nagyon örülünk neki, hogy jól éreztétek magatokat! Nagyon jó ezt hallani, várunk vissza Benneteket jövőre is! smile smile
Grand Paralia Dátum: 2011-09-30 19:12:58
Varga Nikoletta írta ekkor: 2011-09-28 19:43:21
Kedves Grand Tours!Mi az utolsó turnusban indulunk Paraliára és az lenne a kérdésem,hogy a fakultatív programok (főleg a Meteorákra gondolok) meg lesznek-e tartva,vagy csak megfelelő létszám esetén?A szupermarketek ugyanúgy nyitva lesznek még,mint főszezonban?Köszönöm előre is válaszotokat!
Kedves Nikoletta! Egyelőre a szupermarketek, éttermek is nyitva vannak, hogy a főszezonban. A fakultatív kirándulások esetén pedig valóban van egy minimális létszám, amit el kell érni annak érdekében, hogy induljon a kirándulás. Mi nagyon bízunk benne, hogy lesz érdeklődés ez nem lesz akadálya annak, hogy eljussatok ahova szeretnétek!!! smile Várunk Benneteket!