(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

vaskorne orosz julia Dátum: 2011-08-26 22:23:21
Grand Paralia írta ekkor: 2011-08-26 09:46:18
Kedves Júlia, a hazautazás napja a következőképpen néz ki: délelőtt 9-ig el kell hagyni a szállást. Minden csomaggal le kell költözni a recepcióra és várni azt a buszt, ami hazavisz Bennünket (nem feltétlenül ugyanazzal a busszal megyünk haza, mint amivel érkeztünk, ezért szombat estétől ki van függesztve a Caravel apartmanház bejárati ajtaján a hazautazó lista, amiről tájékozódhatunk). Határoktól függően a délelőtt folyamán megérkeznek a buszok, az érkező utasokat elszállásoljuk, majd a buszba bepakoljuk a hazautazók csomagjait. Ezt követően lehet menni tengerpartozni, egészen 18.00-ig, amikor is eljön a találkozás időpontja a hazautazáshoz. Természetesen tisztálkodási lehetőséget minden házunknál biztosítunk, így a strandolás után felfrissülve indulhatunk haza 18.30-kor. Remélem segítettem ezzel a leírással és minden buszos utazással járó következményekre és a velük járó esetleges nehézségekre így már mindenki fel tud készülni.
koszonom a valaszt! egy jo kis nyaralasnak nezek eleb :o)))
Grand Paralia Dátum: 2011-08-26 09:46:18
vaskorne orosz julia írta ekkor: 2011-08-23 00:27:57
TC, Grand Tours! A kerdesem a visszautazassal kapcsolatos ahogy olvastam a nyaralasbol megjott utasok visszajelzese pozitiv kiveve egyet a visszautazas idopontja..paraliarol ha jol nezem delutan17 ora umagassagaban indul a busz..kerdezeme en ugye attol mert a szobat el kell hagyni delelott 10ig nem jelenti azt, hogy haptakban kell ott ulni egesz nap es lesni hogy most akkor 15 perc mulva jon a busz vagy az eredetileg meghirdetett ( itt az ajanlatban is feltuntetett) idopontban.....ugye ez konkret indulasi idopont es nem kell attol tartani hogy a busz elobb indul vissza es ...stb..innentol mar lehet kombinalni. Nem lenne jo ha ez miatt kellene feleslegesen elvesziteni 1 napot es bosszankodni..szoval akkor hogy is van ez a visszautazas?? Megkoszonom valaszuket! Udv! :o)
Kedves Júlia, a hazautazás napja a következőképpen néz ki: délelőtt 9-ig el kell hagyni a szállást. Minden csomaggal le kell költözni a recepcióra és várni azt a buszt, ami hazavisz Bennünket (nem feltétlenül ugyanazzal a busszal megyünk haza, mint amivel érkeztünk, ezért szombat estétől ki van függesztve a Caravel apartmanház bejárati ajtaján a hazautazó lista, amiről tájékozódhatunk). Határoktól függően a délelőtt folyamán megérkeznek a buszok, az érkező utasokat elszállásoljuk, majd a buszba bepakoljuk a hazautazók csomagjait. Ezt követően lehet menni tengerpartozni, egészen 18.00-ig, amikor is eljön a találkozás időpontja a hazautazáshoz. Természetesen tisztálkodási lehetőséget minden házunknál biztosítunk, így a strandolás után felfrissülve indulhatunk haza 18.30-kor. Remélem segítettem ezzel a leírással és minden buszos utazással járó következményekre és a velük járó esetleges nehézségekre így már mindenki fel tud készülni.
Grand Paralia Dátum: 2011-08-26 09:30:08
Lajkó Dávid írta ekkor: 2011-08-25 22:49:26
Üdv! Rengeteg élménnyel tértem haza, a nyaralás fantasztikus volt, leszámítva az utazást és annak szervezését. 11-kor értünk oda, és mivel a Thalassában takarítottak, nem mehettünk be, de még a recepcióra sem, mert ott az elutazók csomagjai voltak. Így hát az út szélén ültünk a gazban, ahova a busz kitett. Szerencsére délre elkészültek a szobák - nem kellett 2-ig várni a hőségben. Az elutazás napján pedig 9-kor kellett elhagyni a szállást, de nem mehettünk sehova amíg a buszba be nem pakoltunk, így ismét 3-4 órát kellett várni az utcán, ahelyett, hogy pl. fürödtünk volna. Tudom, nem fair, hogy csak a rosszat részletezem, de úgy gondolom, jobb ha ezekkel a dolgokkal mindenki tisztában van. Igazán kitalálhatnának valami ésszerűbb megoldást, mert ez így nagyon bután van megszervezve. Az idegenvezetőnkkel, Vikivel nagyon meg voltunk elégedve, a kirándulások mind érdekesek és gyönyörűek voltak ( a görög estet kivéve) és egy percet sem unatkoztunk. A helyet és a programokat mindenkinek ajánlom, de én többet busszal ÍGY nem mennék.
Kedves Dávid, nagyon örülünk, hogy kellemes és szép élményekkel gazdagodtatok a nyaralás alatt. A buszos hazautazással kapcsolatosan pedig a katalógusban pontos leírást talál mindenki, aki érdeklődik, illetve mi, a telepített idegenvezetők is részletesen elmondjuk a keddi nap programját már az érkezés napján, este a tajékoztatón. Így mindenki fel tud készülni, hogy a délelőtt folyamán a buszokat meg kell várni, mivel senki nem fogja helyettünk berakni a csomagokat és csak délután lehet menni strandolni. Reméljük csak a szép élmények fognak megmaradni és szeretettel várunk Benneteket jövőre is!
Lajkó Dávid Dátum: 2011-08-25 22:49:26
Üdv! Rengeteg élménnyel tértem haza, a nyaralás fantasztikus volt, leszámítva az utazást és annak szervezését. 11-kor értünk oda, és mivel a Thalassában takarítottak, nem mehettünk be, de még a recepcióra sem, mert ott az elutazók csomagjai voltak. Így hát az út szélén ültünk a gazban, ahova a busz kitett. Szerencsére délre elkészültek a szobák - nem kellett 2-ig várni a hőségben. Az elutazás napján pedig 9-kor kellett elhagyni a szállást, de nem mehettünk sehova amíg a buszba be nem pakoltunk, így ismét 3-4 órát kellett várni az utcán, ahelyett, hogy pl. fürödtünk volna. Tudom, nem fair, hogy csak a rosszat részletezem, de úgy gondolom, jobb ha ezekkel a dolgokkal mindenki tisztában van. Igazán kitalálhatnának valami ésszerűbb megoldást, mert ez így nagyon bután van megszervezve. Az idegenvezetőnkkel, Vikivel nagyon meg voltunk elégedve, a kirándulások mind érdekesek és gyönyörűek voltak ( a görög estet kivéve) és egy percet sem unatkoztunk. A helyet és a programokat mindenkinek ajánlom, de én többet busszal ÍGY nem mennék.
Márton Sándorné Dátum: 2011-08-24 16:00:35
Márton Sándorné írta ekkor: 2011-08-24 15:58:58
Sziasztok! Ma értünk haza délben Nyíregyházára a Grand 1-es busszal és a leszálláskor valaki elvitte a Fila márkájú táskánkat! Volt benne pár új törölköző meg 50M-es alufólia és még sok minden más. Kérném a szíves megtalálót az alábbi számon hívjon: 0630 389 1445
Az előző hír már nem aktuális a táska meglett!