Üdv! Rengeteg élménnyel tértem haza, a nyaralás fantasztikus volt, leszámítva az utazást és annak szervezését.
11-kor értünk oda, és mivel a Thalassában takarítottak, nem mehettünk be, de még a recepcióra sem, mert ott az elutazók csomagjai voltak. Így hát az út szélén ültünk a gazban, ahova a busz kitett. Szerencsére délre elkészültek a szobák - nem kellett 2-ig várni a hőségben.
Az elutazás napján pedig 9-kor kellett elhagyni a szállást, de nem mehettünk sehova amíg a buszba be nem pakoltunk, így ismét 3-4 órát kellett várni az utcán, ahelyett, hogy pl. fürödtünk volna.
Tudom, nem fair, hogy csak a rosszat részletezem, de úgy gondolom, jobb ha ezekkel a dolgokkal mindenki tisztában van.
Igazán kitalálhatnának valami ésszerűbb megoldást, mert ez így nagyon bután van megszervezve.
Az idegenvezetőnkkel, Vikivel nagyon meg voltunk elégedve, a kirándulások mind érdekesek és gyönyörűek voltak ( a görög estet kivéve) és egy percet sem unatkoztunk.
A helyet és a programokat mindenkinek ajánlom, de én többet busszal ÍGY nem mennék.
Kedves Dávid, nagyon örülünk, hogy kellemes és szép élményekkel gazdagodtatok a nyaralás alatt. A buszos hazautazással kapcsolatosan pedig a katalógusban pontos leírást talál mindenki, aki érdeklődik, illetve mi, a telepített idegenvezetők is részletesen elmondjuk a keddi nap programját már az érkezés napján, este a tajékoztatón. Így mindenki fel tud készülni, hogy a délelőtt folyamán a buszokat meg kell várni, mivel senki nem fogja helyettünk berakni a csomagokat és csak délután lehet menni strandolni. Reméljük csak a szép élmények fognak megmaradni és szeretettel várunk Benneteket jövőre is!