(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Kurusa Brigitta Dátum: 2011-08-19 17:19:45
Tisztelt Grand Tours utazasi iroda! Én és a párom augusztus 8-16-ig nyaraltunk Paralian,minden tökéletes volt, illetve mégse minden. Pontossabban az idegenvezetők hanyagságával voltunk elégedetlenek. Ez a hanyagság 2 teljes napunkat rontotta el. Befizettunk a kalozhajós kirándulásra, de ha tudtuk volna hogy egy lakatlan - sirály ürülékkel teli partszakaszra visznek minket, és fagyasztott mirelit huspogácsát sütnek koszos grillrácson, akkor inkább maradtunk volna a szállón! A másik keserves napunk a hazautazás napja volt, ugyanis reggel 9 -kor elhagytuk a szállást ami teljesen érthető, de az már nem normális hogy nem mondják el az idegenvezetők pontosan a busz érkezés időpontját.Mi ez a kis hanyagság miatt reggel kilenctől délután fél háromig ültünk a szállás recepcióján , mondván hogy a busz nemsokára megérkezik. A várakozást megelégelve felkerestük az idegenvezető hölgyet hogy végül is medig várjunk. a válasz az volt hogy a busz csak az indulás elott fog megérkezni ami 17.45 kor lesz. Megjegyzésképpen 11 órakor az idegenvezető azt mondta 15 perc és megérkezik a buszunk. Igy az utolsó nap értelmetlen várakozással telt amit köszönünk utólagosan is a tájékozott idegenvezetőknek!!! Nekünk ez a 4. nyaralásunk volt Paralián a Grand Tours-sal , eddig meg voltunk vele maximálisan elégedve, de most nagyot csalódtunk, és legközelebb meggondoljuk hogy önökkel megyünk- e!
Fehér-Ferenczi Krisztina Dátum: 2011-08-18 14:39:19
Pálóczi Ágnes írta ekkor: 2011-08-16 21:03:01
Helló Krisztina!A hozzászólásodban kicsit magamra ismertem.Kb én is így indultam első görög nyaralásomra.Nekem az volt az első tengerparti nyaralás.Görögország csodálatos.Mondhatom minden igényt kielégít.Én Paraliára idén megyek harmadszor, nekem nagyon bejött.Az idő, a tenger, a part, az emberek, a kaja, Kateriniben a piac mind mind felejthetetlen élményt nyújt.Nagyon kellemes nyaralást kívánok.Üdv. Pági
Kedves Pági! Köszönöm a kedves szavakat, valóban úgyérzem magamat mint egy kisgyerek! Katalin! Én úgy informálódtam eddig, hogy a LIDL-ben a legjobbak az árak, de a szupermarketeik sem drágák, picit magasabbak az árak mint nálunk. Az ő szupermarketeik garázs méretűek :D de nagy a választék. Étkezésre pedig a tavernákat ajánlják, olcsóbbak, és görögösebbek mint az éttermek. Minél kijjebb mész a központból annál erősebb a görög hangulat, az ételekben is! Ezt mind mind különböző forumokról szedtem össze, olyan mintha már évek óda Paralia-ra járnék :) MÉG 25 nap :)
Mravik Katalin Dátum: 2011-08-18 11:55:13
Sziasztok! Aki már volt Paralián, légyszi írja meg, hol lehet jó áron bevásárolni(Lidl-n kívül), melyik étterembe érdemes ebédelni/vacsorázni. Előre is köszönöm szépen! Mi is nemsokára indulunk, aug.29.én. Már nagyon várjuk!!:) Esetleg jön még valaki Miskolcról ebben az időpontban?
Pálóczi Ágnes Dátum: 2011-08-16 21:03:01
Fehér-Ferenczi Krisztina írta ekkor: 2011-08-15 11:19:02
Sziasztok! Én annyira izgulok életem első nagy Görögországi nyaralása miatt, hogy minden kérdésemet feltettem egy Európa Uniós információs vonalon. Minden kérdésemre válaszoltak aktuális paragrafusokkal, törvényekkel és ezt el is magyarázták. NEM SZÜKSÉGES ÚTLEVÉL GÖRÖGORSZÁGBA SZERBIÁN ÉS MACEDÓNIÁN KERESZTÜL. Viszont mint mindennnel ezzel is megtörténhet, hogy visszavonják , de az esély gyakorlatilag nulla, hiszen több mint egy éve hibátlanul működik a rendszer. Ha pedig már kint vagyunk és akkor vonják vissza, a nagykövetség biztos segít hazajutni :D Összekapartuk a pénzt a szeptemberi útra, útlevélre már nem telik :) Viszont a biztosítás ha jól tudom kötelező!!!!!!! Ki indul esetleg szept 12-én Budapestről paralia INO apartmanba?
Helló Krisztina!A hozzászólásodban kicsit magamra ismertem.Kb én is így indultam első görög nyaralásomra.Nekem az volt az első tengerparti nyaralás.Görögország csodálatos.Mondhatom minden igényt kielégít.Én Paraliára idén megyek harmadszor, nekem nagyon bejött.Az idő, a tenger, a part, az emberek, a kaja, Kateriniben a piac mind mind felejthetetlen élményt nyújt.Nagyon kellemes nyaralást kívánok.Üdv. Pági
Barna Marietta Dátum: 2011-08-16 19:01:59
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2011-08-16 18:06:12
Kedves Marietta! Biztosítás nélkül nem szabad elindulni. Az orvosi ellátásra rámehet a nyaralásra szánt pénzed.
Ha nem kötöttem meg utólag csak pótdíj ellenében lehet befizetni? EU-s tajkártyánk az lesz, ezért nem fizettük be. Szerintetek akkor is kell?