(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Kovács Gyöngyi Dátum: 2011-08-16 18:06:12
Barna Marietta írta ekkor: 2011-08-16 16:49:26
Sziasztok! Most fizettem be az utat Paralia-ra, a villa thalassa apartmanban leszünk. Remélem jó lesz:) Én is úgy tudom, hogy nem kell útlevél, az irodában is ezt mondták, bár mi elvisszük, biztos ami biztos alapon. Biztosítást nem kötöttünk egyenlőre, szerintetek érdemes megkötni?
Kedves Marietta! Biztosítás nélkül nem szabad elindulni. Az orvosi ellátásra rámehet a nyaralásra szánt pénzed.
Barna Marietta Dátum: 2011-08-16 16:49:26
Sziasztok! Most fizettem be az utat Paralia-ra, a villa thalassa apartmanban leszünk. Remélem jó lesz:) Én is úgy tudom, hogy nem kell útlevél, az irodában is ezt mondták, bár mi elvisszük, biztos ami biztos alapon. Biztosítást nem kötöttünk egyenlőre, szerintetek érdemes megkötni?
Fehér-Ferenczi Krisztina Dátum: 2011-08-15 11:19:02
Sziasztok! Én annyira izgulok életem első nagy Görögországi nyaralása miatt, hogy minden kérdésemet feltettem egy Európa Uniós információs vonalon. Minden kérdésemre válaszoltak aktuális paragrafusokkal, törvényekkel és ezt el is magyarázták. NEM SZÜKSÉGES ÚTLEVÉL GÖRÖGORSZÁGBA SZERBIÁN ÉS MACEDÓNIÁN KERESZTÜL. Viszont mint mindennnel ezzel is megtörténhet, hogy visszavonják , de az esély gyakorlatilag nulla, hiszen több mint egy éve hibátlanul működik a rendszer. Ha pedig már kint vagyunk és akkor vonják vissza, a nagykövetség biztos segít hazajutni :D Összekapartuk a pénzt a szeptemberi útra, útlevélre már nem telik :) Viszont a biztosítás ha jól tudom kötelező!!!!!!! Ki indul esetleg szept 12-én Budapestről paralia INO apartmanba?
Kovács Zoltánné Dátum: 2011-08-14 21:57:59
Kulcsár Zsuzsa írta ekkor: 2011-08-13 17:13:42
Nem volt célom a félelem-keltés. Az a baj ezzel az útlevél kell-útlevél nem kell kérdéssel, hogy innen senki nem tudja 100 százalék biztosan megmondani most, hogy majd akkor x óra y perckor, mikor a határhoz ér az ember (akármelyik határhoz) kelleni fog-e az útlevél vagy sem.
Nincs mitől félni már tavaly is simán utaztunk személyivel.
Kovács Zoltánné Dátum: 2011-08-14 21:56:23
Szeretnék érdeklődni, hogy a Billys apartmanban van-e mikró? Előre is köszönöm az infót!