(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Nagyné Kálnási Ildikó Dátum: 2011-06-27 11:55:34
Köszönöm,hogy jött infó a Villa Thalassáról!! Hálás vagyok!! A Caravelben van klíma?? Eddig nem volt. Mi kétszer voltunk ott és azért nem mentünk oda harmadjára mert nem volt. Azt mondta a tulaj (Panos) hogy nem is lesz mert szerinte egészségtelen..........hát úgy látszik változott a véleménye. Harmadjára ezért mentünk a Billy'sbe (pont a Caravel mellett) és most a Villa Thalassába megyünk. Már meg sem néztük a Caravelt, épp ezért......hát rosszul tettük, pedig szívesen mentünk volna oda megint mert azt jól ismerjük. Kérdezte valaki,hogy milyen fenn lakni és milyen a kilátás. Teljesen mindegy hol laksz mert lift van és tetőterasz ahova bárki felmehet és gyönyörködhet. A strand alig 200-300 m-re van. Athént meg akarjuk nézni megint mert most a gyerek is jön velünk és a suliban már tanulták. Nagyon kíváncsi rá.
Pálóczi Ágnes Dátum: 2011-06-26 20:49:07
Farkas Franciska írta ekkor: 2011-06-26 17:40:21
Kedves mindenki! Valaki legyenszíves tisztázni nekem,hogy a Meteorákhoz tényleg CSAK szoknyában lehet menni, vagy nadrágban is?Mindenki mást mond én pedig már belekeveredtem..előre is köszönöm :)
Kedves Franciska!Mindegy mibe mész csak a térded és a vállad legyen fedett.Hosszú nadrág vagy szoknya ajánlott.Mikor mi voltunk akinek mégsem volt hosszú ruhája a bejáratnál adtak neki.Ezt nem tudom most is így működik-e.Nagyon jó nyaralást! Üdv, Pági
Farkas Franciska Dátum: 2011-06-26 17:40:21
Kedves mindenki! Valaki legyenszíves tisztázni nekem,hogy a Meteorákhoz tényleg CSAK szoknyában lehet menni, vagy nadrágban is?Mindenki mást mond én pedig már belekeveredtem..előre is köszönöm :)
Bíró Balázs Dátum: 2011-06-24 20:44:06
Köszönöm a választ!
Dátum: 2011-06-24 17:35:38
Minden Barbara írta ekkor: 2011-06-24 17:16:33
Kedves Bíró Ferencné!tiszaújvárosi vagyok,Polgáron lakom most.Párom intézi ezeket az ügyeket,de úgy hallottam,hogy aki tud 250-ben adni,attól vennénk szívesen.KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!!!!
Kedves Barbara! Én a jelenlegi középárfolyamon adom el és ez még az eladásitól 2-3 forinttal olcsóbb. Odakint 290-ben adják, de itthon sem fogtok ennyiért venni jelenleg sehol, mert mindenki legkevesebbért közép árfolyamon árulja!!!