(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Cseresznye Renáta Dátum: 2011-05-30 09:05:22
UI: A tenger meglepetésemre nem volt hideg,amitől egy kicsit tartottam az utazás előtt! A boltokban az árak kicsit magasabbak,mint itthon,de nem vészes....... Mindenkinek jó nyaralást kívánok!
Cseresznye Renáta Dátum: 2011-05-30 09:02:59
Tavaly augusztusban egy felejthetetlen hetet töltöttünk Paralián! Az út kissé hosszú volt,de megérte! A szállás remek volt,az idő még jobb (40 fok),emiatt elég sokat alszik az ember!Voltunk a Meteoráknál is és az Olymposon is!Csodás élmény!A gyros isteni és olcsóbb,mint itthon,ennek következménye,hogy 2kg híztam egy hét alatt! :S Esténként élet van az utcákon,rengeteg bazár,ami nem is drága,sok csecsebecsét vettünk magunknak illetve a hozzátartozóinknak!Minden ember nagyon kedves.....az is előfordult,hogy vettünk valamit és az eladó adott még valamit ajándékként! Nagyon sok eladó beszél magyarul!Szuper volt! Bármikor visszamennénk....... :)
Nagy Attila Dátum: 2011-05-29 21:31:05
Grand Paralia írta ekkor: 2011-05-28 10:38:33
Kedves Attila, természetesen nagyon szívesen megadjuk Giota elérhetőségét, azonban ehhez szükségünk lenne egy privát e-mail címre, ahova elküdhetjük!
Bocsánat, véletlenül azt gondoltam Ti is hozzáfértek a regisztrációban megadott e-mail címhez... Szóval: [email protected] Segítségeteket előre is megköszönöm! ...és végül is, ha valaki még nálam is informálódni szeretne a Billy's-ről, keressen, szívesen válaszolok (bár én kétszeri utazással és harmadszori tervezet menettel, lehet kissé már elfogult vagyok :-) ...) Attila smile
Grand Paralia Dátum: 2011-05-29 19:35:54
írta ekkor: 2011-05-29 11:32:53
Kedves Grandtours! Mi jun. 13-án megyünk a Caravalba érdeklődni szeretnék, hogy a wifi kapcsolat azért jól vehető -e érdemes vinni laptop-ot? Mindegyik szobában van TV és klíma? A hajó kirándulások melyik napokra vannak szervezve lehet ezt már esetleg tudni? Elöre is köszönöm a választ!
Kedves Hölgyem, a szobák maximálisan felszereltek, TV és klíma is van minden szobában, azonban a klíma térítés ellenében vehető csak igénybe, ami ! eurot jelent naponta! Laptop-ot nyugodtan hozhatnak, a wifi kapcsolat a házban elérhető!
Grand Paralia Dátum: 2011-05-29 19:31:09
Orbán Sándor írta ekkor: 2011-05-29 10:37:25
Sziasztok! Augusztus 8.-án indulunk Paráliára. Bárcsak ott lennénk már. smile Nem tudjátok " véletlenül " , hogy mennyibe kerül a gyros pitában étel költemény? Azt hiszem, hogy erőteljesen meg fognak ugrani a gyros értékesítésben érdekeltek bevételei az ottlétünk alatt. smile A Meteorákhoz és az Olymposra szeretnénk majd eljutni. Megsúgná valaki, hogy mikor-, mely napokon indulnak ezek fakultatív kiruccanások? Köszi előre is! Üdvözlet az összes Kedves olvasónak!!! smile
Kedves Sándor, a gyros pitában 1,80 és 2 euro között mozog! A Meteorákhoz csütörtökön kirándulunk, az Olymposra pedig hétfőn! smile